Mamici de Martie-Aprilie 2008 (150)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Foarte frumos, Clau. Am trimis pe mail link-ul nasei!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Si eu la Alex am adoptat suzeta, fiindca incepuse sa suga degetul..si cum si eu si taica-sau am fost mari sugative de deget, am preferat suzeta, pe care sa i-o pot elimina eu cand vreau. Si i-am scos-o la 1 an si jumatate, fara mari probleme..in vreo 3 zile a fost ok. Eu i-am dat suzeta ortodontica de la Nuk, eu sunt mare fan produse Nuk.
Si nici eu nu sunt pro dormit in pat cu parintii. Alex a mai dormit cu noi doar cand era bolnav, in rest la el in patut. Si ft ft rar la pranz mai doarme cu tati, sa se mai alinte si ei.
Clau..m-ai omorat cu hainutzele de botez!! Si nu ma speria cu fetele..ca si eu am ceva presimtiri ca Bia va fi mai rea decat Alex, care a fost un inger de copil. Dar o scoatem noi la capat pana la urma, nu?

Deea35+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mussara2000 spune:

SALUTARE si de la noi.
A adormit ,,,maraica''' si am intrat sa scrim si noi, reusim numai sa va citim dar sa scrim mai putin.

Vreau sa va intreb cate cat Sab Simplex dati la bebelus , am impresia ca are colici , nu plange exagerat dar se screme si nu stiu ce e cu el, pana acuma foarte linistit era.
Eu ma chinui sa-l invat cu suzeta dar nu vrea o accepta dar numai dupa ce insist mult si asta numai indata dupa baita pt. ca e flamand atunci, dar vreau s-al invat.
Si eu de 2 nopti tot inspre dimineata il culc cu mine in pat pt. ca mii mila de el cum se screme, am zis tot timpul ca n-o sa accept sa doarma in patul nostru dar nu ma lasa inima.

AVEM CEA MAI DE PRET COMOARA ! IULIAN

Mergi la inceput

Va invidiez mamici de fetite, la ce frumusete de rochite am vazut pt. botez, noi mamici de baieti --- atat vom sti pantalonii si camasa. ei dar mai ieftin ne va costa pe noi.
Va pupacim.

Mergi la inceput

Mussara, serios, chit ca stai tu langa patutul lui toata noaptea, nu-l invata la voi!
sabsimplex-10 picaturi de 2-3 ori/zi

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Aiurea-si hainutele de baiat sunt scumpe si tot multe trebuie sa-i iei, mai ales cand o va lua de-a busilea si apoi la fotbal...

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by natynic

Foarte frumos, Clau. Am trimis pe mail link-ul nasei!

Naty
Iulia mea

Naty

Eiiii ... cred ca acum nasa are o idee foarte clara asupra cum trebuie sa arate rochita

Cory

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Frumos linkul
Ma bag si eu la nani...
Noapte buna tuturor si ici la randunici

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina40+
Alexandra-Ioana

Pozele mele

AMR- ??? pana la

Mergi la inceput

Gudinde stii ce mi-a raspuns, la mail? "Deja vu, deja conu"; asa ca da, are o idee ff clara.

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Naty mersi mult pt. raspuns.

Mergi la inceput