Mamici de Martie-Aprilie 2008 (150)
Raspunsuri - Pagina 12
Nicoleta spune:
Salut.
Mai, voi va pregatiti de botez si eu nici nu am nascut... :(( Ce hainute frumoase!
Azi am mers pe jos destul demult, am mers si in parc, doar doar... si nika! Maine, dansul berzei, sau al randunicilor... vedem noi. Asa, de incurajare, ca as vrea totusi sa nasc dupa miercuri, sa vad cat imi zice ca are...
Ma bucur ca va placu burtoiul meu, nu eram complexata asa cum a zis cineva, nu mai stiu cine... insa nici mandra nu sunt de kg multe in plus. Lasa ca le dau eu jos cu 2 copii si fara bona...
Va doresc o noapte frumoasa. Si maine sa fie iar primavara!
Nicoleta
39+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
AMR 5?? de zile
gudinde spune:
Naty
,
E bun raspunsul. E de bine ...
Inseamna ca nasa studiaza problema cu muuuult spirit de raspundere.
bubu05 spune:
Nico, am vazut si eu burtica si arati super! Mult succes cu dansul berzei!
Clau, f. frumoase hainutele!
A nascut Kya? N-a mai trimis sms...
Maine ma duc si eu la control, cred ca ne auzim pe seara, ca nu stiu cat oi sta pe-acolo 
Dimineata mergem intai sa vizitam 2 gradinite pt. Vladut.
Oana
38+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
Nicoleta spune:
Copilul meu cel mare tuseste.......
in somn... maine cred ca sta acasa, dar ce ma fac miercuri?? Ca vroiam sa il las sa doarma la gradi, sa pot ajunge si eu la medic... Poate ii trece totusi maine... Ca azi nu tusea decat putin, insa i-am dat eu ceva sirop de tuse si se pare ca de la ala... OOOOOOOooooof!
Nicoleta
39+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
AMR 5?? de zile
bubu05 spune:
Chiar asa Nico, offf...si eu am stat stresata cu Vlad, vad ca el nu mai are nimic si sper sa-l tina asa pana nasc si dupa 
Baga si tu preventiv un panadol, un ketof un siropel de tuse...
Oana
38+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
elara spune:
Nu vreau sa nasc vreo polemica, ci doar vreau sa-mi spun si eu parerea. Si imi e mult mai usor sa o fac prin trimitere la o carte:
http://www.scribd.com/doc/101213/Ana-Savin-Totul-se-intampla-inainte-de-6-ani
Va recomand indeosebi "Nu lasati copilul sa planga" (pag 18) si "Nu va fie teama sa rasfatati copilul" - pentru ca la acest aspect vreau eu sa fac referire.
Eu am citit toata cartea pe la inceputul sarcinii (mi-am printat-o si am legat-o intr-un dosar) si, in mare parte, mi-a placut, desi unele chestii mi s-au parut total aberante, recunosc (nu-mi amintesc acum care).
Insa referitor la acest aspect sunt in totalitate de acord cu autoarea.
Va pup
pe toate si, indiferent ce alegeti, va doresc bebelusi sanatosi si fericiti.
Elara, mamica Mariei Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
ancadragoman spune:
Elara a adormit lipitoarea aia mica?![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
elara spune:
Daaaaaaaaaaa
Dar maine cred ca ii dau suzeta ...
De fapt asa cred acum...ca peste 5 minute iar ma razgandesc... ![]()
Elara, mamica Mariei Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
natynic spune:
Pai, spune-ti parerea, Elara! eu nu polemizez cu nimeni, pur si simplu ziceam aici, fiecare, cum procedam la plansetele mai mult sau mai putin justificate ale unor bebelusi care nu stiu altfel cum sa-si comunice sentimentele.
Nu am primit sms de la Kya si vad ca nici randunoiul ei nu a intrat...
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
Nicoleta, saptamana trecuta plangeau Gecko, Valentina si Mihatp de lipsa de nascare...Acum plangeti tu, Mami_p, Ali. Stai sa vezi, sa-si revina barza de la Kya si odata se umfla in pene si "va executa" pe toate! Pupa frumusetea de Stefan sa-i treaca tusea
Abia astept sa revina Ariel...cu povestiri suculente...
Gudinde, pai sigur ca nasa isi face temele! Doar vorbim de Maxinne, pe care prea bine o stiti, nu? E haioasa rau, se streseaza, s-a documentat despre absolut toate obiceiurile de botez, etc. La fel, nasul celalalt (ca v-am zis ca vom avea 2 perechi, Maxinne ca prietena mea cu sotul, respectiv un prieten bun al randunoiului cu sotia) se agita de cadouri, de restaurant-ca a picat unde vroiam initial. Ce mai, are Iulia nasi f responsabili si sufletisti! Exact cum mi-am si dorit pt ea, nu nasi de forma.
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea