Mamici de Martie-Aprilie 2008 (150)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by elara

Daaaaaaaaaaa
Dar maine cred ca ii dau suzeta ...
De fapt asa cred acum...ca peste 5 minute iar ma razgandesc...

Elara, mamica Mariei Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Asa faceam si eu

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Naty, mult suflu ii mai trebuie berzei... sper sa fie pe faza, sa nu ma lase sa depasesc termenul sa trebuiasca sa faca nenea medicul carare spre iesire pentru bebe...

O seara buna, Bubule ai grija de baiatul cel mare, macar nu merge inca la gradi...

Nicoleta 39+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)

AMR 5?? de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Naty, pai mi-am spus parerea , doar ca am facut-o utilizand o cale mai usora pentru mine. Decat sa rescriu eu cu cuvintele mele, pierzand timp, am facut trimitere la acea carte.

Anca, daca i sti ce ma bucur ca am pe cineva care ma intelege perfect.

Miha, sa-ti traiasca Luca!!!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Fetelor, sunt o uituca!

Bubu, Naty, Ursu, Luny, Clau... (pana aici am citit, deci nu stiu cine mi-a mai scris) multumesc tare mult pentru vorbele frumoase si ca sunetti alaturi de mine in mare bucurie si usurare ce mi-a adus-o vestea de la dr. ca fata mea e bine. Bubu, la dr. Doru Dumbrava, la clinica dIagnosis am fost. Este dr. pediatru cu supraspecializare in ecografia cardiaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Elara,
Ai incredere ca e bine. Cosmarul s-a terminat.

Naty
E clar ca Maxinne e super stresata.
Spune-i ce face stresul tensiunii arteriale.
O sa fie totul perfect si frumos. O sa fie oameni care chiar doresc sa participe la acel botez, o sa fie multa dragoste, multa credinta si multa pace sufleteasca ... si asta e cel mai important. Daca scapa vreo traditie ... nu-i bai, daca nu va fi restaurantul initial dorit nici nu se va observa; atmosfera o fac in primul rand oamenii, nu localul; magia botezului rezida din credinta si spiritul celor care participa.

Daaaa ... daca e sa fim niste bieti pamanteni pt un moment, am o sugestie pt nasica Maxinne: un pic de mov pt movalinda mica; o floricica mica, o panglicuta ... ceva.

Mergi la inceput

despre Sab Simplex: - Mussara, mie mi-a zis dr. pediatru sa ii dau 15 picaturi inainte de mesele mai importante (adica dupa ce a trecut mai mult timp, nu doar 10 min).

Mergi la inceput

Gudinde,

Stela, te pup si pe tine. Ma bucur ca nu-s singura, dar imi pare rau pt tine. Sincer.. Stiu ca suna paradoxal dar..asa simt O sa o scoatem noi la capat cumva, nu? Doar nu o sa tina o vesnicie. Si la tine, dupa ceva vreme isi revin la culoare initiala, nu?

Dar oare se poate agrava treaba asta? Sau e in limitele normalului si trebuie sa suportam cu stoicism?

Ca eu mereu o pandesc sa nu flencane, numai ca uneori e f greu, ca nu intotdeauna daca ii scot sanul e ok...
Uneori accepta si isi face somnul, alteori il cere iar si suge bine, dar uneori il cere, suge de 2-3 ori si apoi iar il molfaie si ad ai-l tot scot des se enerveaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Elara, se poate, probabil mie mi-a zis 10 picaturi pt ca Iulia e mica.
Gudinde, asa e. Si eu ii zic sa nu se streseze, suntem parinti non-conformisti, vorba ceea, si nunta ne-am organizat-o singuri sarind peste multe marunte "traditii", gandind doar sa ne simtim bine noi si invitatii nostri si a iesit excelent. Si iti multumesc , poate te citeste, ca si eu i-am zis ca vreau mov si a zis ca nu, trebuie alb dupa botez; tot ce am obtinut ca negociere a fost sa o imbracam in mov cand o aducem la biserica. Dar poate la o panglicuta ceva cedeaza

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

...ar fi culmea sa nu le placa la viata lor Iuliei movul si lui Honey albinutzele
(dupa atata pasiune investita...)

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Fetelor,scuzati absenta...dar toata ziua am fost in priza...maine e ziua sotului,face 30 de ani,si am fost sa-i iau cadou,apoi am stat la bucatarie ...si inca mai am treaba,si bomba David are otita...s-a plans de dimineata de o durere tare a urechii si sotul s-a dus cu el la un control ORL si ne-a spus ca are otita!are de luat iar antibiotic 5 zile,picaturi in nas si in ureche...si e tare,tare marait...off,bine ca Barosanelul e mai bine,tot tuseste dar mult,mult mai putin!cam atat deocamdata..fug ca am mancare pe foc!noapte buna

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput