Mamici de Martie-Aprilie 2008 (150)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elara spune:

quote:
Originally posted by natynic

...ar fi culmea sa nu le placa la viata lor Iuliei movul si lui Honey albinutzele
(dupa atata pasiune investita...)

Ah, daaaaaaaaaaaa, asta da, surpriza!

Elara, mamica Mariei Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Simo, imi pare rau, bietul Davidut! Sanatate multa puiului. LA MULTI ANI sotului! Si multa...inspiratie ii doresc!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

La multi ani, Simo, pt. randunoi, sa fie sanatos alaturi de baietii si fata lui sanatate lui David si spor la bucatareala!

Chiar, Naty, ar fi culmea! Hi, hi...

Parca Simonette a avut botezul we care a trecut, nu?

Oana 38+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maxinne spune:

iaka nu stiam de ce sughittt!!
pup stolul de randunici si de puyuti de randunici
cu mov.. cu mov... DESIGURR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

randunici,

Nico, eu iti zisesem sa nu fii complexata, sper ca nu te-ai suparat pe mine, dar chiar arati ff bine, , chiar si cu kg in plus, cum zici tu.
Elara, ma bucur din suflet ca micutza ta e sanatoasa si ca te-ai linistit. Am salvat si u link-ul cu cartea, sper sa am timp s-o citesc.
Mihatp, ai avut si tu ceva de tras cu nasterea, bine ca s-a terminat totul cu bine! Pe mine m-apuca niste emotiicand ma gandesc!
Simo, insanatosire grabnica puiului tau si randunoiului, sa fie sanatos si la punga gros si sa se bucure de voi!

Asa, mamicutze, mai spuneti din experienta, ca asa mai invatam si noi. Si eu as zice sa nu luam puii in brate la cel mai mic scancet sau sa-i invatam in pat cu noi ca e mai greu sa-i dezvatam. Dar iarasi stiu si ca nu te lasa sufletul sa-l vezi cum plange si se chinuie!
Mie imi zicea mama ca nu adormeam decat leganata pe picioare, si la ei in pat si greu m-a dezvatat! Iar dupa biberon stiu ca am plans tare mult, aveam vreo 2 ani si facusem afte de la tetine dar tot nu renuntam la el. Asa de tare m-a marcat, ca stiu si acum cand mi l-a aruncat mama in soba! Din cauza asta nu prea vroiam s-o inc\vat pe micutza cu suzeta. Dar daca voi ziceti ca e buna...

Am schimbat si semnatura, ca mai sunt cateva minute. Nu-mi vine sa cred ce-a tecut timpul! Mai am doar o saptamana pana nasc si nu-mi vine sa cred! Nu ma gandeam s-ajung la performanta de a tine o sarcina! Multumesc lui Dumnezeu pentru asta!

Cristina38+Andreea Georgiana
AMR doar 7 zile!

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

Mergi la inceput

Va citesc pe voi si vad cum vorbiti cu dragoste de puii vostri, abia astept sa impartasesc si eu din experienta mea, desi am emotii cand ma gandesc la nastere. Nici randunoiului nu-i vine sa creada c-o s-avem si noi un pui al nostru, din noi!
Hai ca m-a apucat melancolia, dar voi ma-ntelegeti, asa-i?

AMR doar 7 zile!

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

Mergi la inceput

V-ati culcarit, randunici?
Atunci, va spun noapte buna si eu!

AMR doar 7 zile!

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Seara buna,mamici!

Uf, ce zi! Cand ma laudam si eu ca mananca Davidutz ca la carte...mi-a dat cu firma in cap... nici nu stiu cat ci cum a mancat...cam pe la doua ore...si cate putin.Asa ca cine zice ca e simplu cu bibe si ca e mai satios, se inseala...sau poate ca nu...nu toti pruncii sunt la fel.

Sovi, drum bun, sedere placuta si curaj! Vorbim!

Kya, felicitari pt. marea realizare!

Dansatoare pt. toate celelalte fete ce asteapta sa nasca...vazut o burtica faina...eu n'as zice ca e mica

Corynush,i-mi pare bine sa te revad pe aici si-mi pare rau sa aud ca experimentezi crizele Larisucai...trece te asigur.Suzete de la Avent...si eu sunt fun! David, ca si Seb, doar ca sa adoarma, apoi o scuipa!

Despre lasat copilul sa planga…eu declar ca NU POT !…prefer sa stau toata ziua cu el in bratze ! Randunoiul i-mi mai zice sa-l mai las…il las, dar apoi il iau in bratze.
Bine, nu face inca fitze, cand plange, plange dintr-un motiv anume, nu-i asa Naty ? bucalata ta educata...auzi cum isi facea ea program...frumos din partea ei!

Simo27 sanatate la flacai ! Tin sa precizez ca m-ai intzeles gresit cu caruselul…normal ca e prins pe o parte, ca asa e modelul vostru, insa invartitoarea e fix deasupra…deci nu o poate vedea…ideea era ca trebuie agatzat de altceva, nu de patuz, iar invartitoarea sa cada undeva pe bara patutzului…ma rog, asta era ideea !

Sinoi, eu si randunopiul, suntem mari fani ai cartii [b]Totul se joaca inaintea varstei de 6 ani. O recomand tuturor mamicilor
.

Cu educatia si cu limitele, sunt de acord si eu…la fel cu dormitul bb cu parintii in pat…hors de question !

Va urez o noapte lina…pauza mea a luat sfarsit !

pozici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maxinne

iaka nu stiam de ce sughittt!!
pup stolul de randunici si de puyuti de randunici
cu mov.. cu mov... DESIGURR

Hi,hi,hi...se pune tara la cale...

Cris, ce draguta esti! amr o saptamana zici? hmmm...nu-mi convine

Mi-am aruncat si eu ochiul pe carte, e interesanta si educativa. Fiecare mamica insa are instinctul ei si va proceda cum va crede de cuviinta.
Noi povestim cum am facut noi in anumite cazuri, daca a fost bine sau nu si uite-asa mai invatam una-alta.

Oana 38+ cu bb Stefan
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Kya

Sinziana : greutate 3.750 kg lungime 51 cm DN 14.04.08

Mami si cu mine ne simtim tare bine si amm avut o nastere fara probleme

Kya 39+ cu Sanziana
AMR... pana cand trebuie

A inceput o mare dragoste

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Bravo Kya! felicitari! Bine ai venit Sanziana! Refacere usoara, mami si mult laptic!

Oana 38+ cu bb Stefan
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput