Mamici de Martie-Aprilie 2008 (150)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Ola!

Cory ce placere sa te recitesc... multumesc de aprecierea la "broscutza", imi creste pipota cand mi se spune ca seamana cu mine, desi eu cred ca mai mult cu tati... dar nu-i bai ca eu tot o iubesc mamica ocupata si am inregistrat si eu faza cu uleiul...
Nicol super burticutza... mai ma apuca nostalgia cand mai vad balonase din astea
varuna super tare "iedutzul" tau!
Luny imi pare rau ca au ajuns colicii si la tine... eu vad ca azi am o zi naspa cu ea... cam cum ai zis tu cu Mufa... doarme jum de ora si vrea tzitzi imediat... nu vreau sa ii dau asa repede dar efectiv suzeta o respinge cu desavarsire si nu stiu ce sa ii mai fac ca si mie mi-a vomat azi destul..
Cum pacalitzi bebele sa ia suzi?? eu tot incerc dar fara rezultat.
Cris f frumos Georgiana!
Si eu mai dorm cu pitica, spre dimineatza, ca o si alaptez culcat.. stiu ca e smechera, dar in acelasi timp sper sa o dezvat pana la urma si sa doarma numai in patutzul ei.. chestia cu paturica pe spatele ei cateodata merge, cateodata nu... nu imi dau seama de ce...

mai de cand am inceput mesajul asta... M-A CAPIAT!!! nu stiu ce are... ar molfai intr-una tzitzi si de dormit ioc... nici nu mai stiu ce voiam sa scriu... sunt nauca de cap...

Mihaela mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Felicitari mami Kya! Bine ai venit pe lume Sanziana! sa fii sanatoasa, papacioasa si numai noroc in viata!!

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

aaa.. mi-am mai adus aminte ceva... ne-am cantarit azi si avem 3,9 kg la 2 sapt .. iar eu ca o mamica ce sunt de la 75kg cate aveam exact inainte de a naste am acum 64kg , deci sunt pe drumul cel bun...

V-am pupat!

Pozici
Creste gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

BUN VENIT PE LUME, FLOARE SANZIANA!
FELICITARI MAMI KYA SI REFACERE RAPIDA!
Vezi? Acum ai si tu un pui!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Felicitari Mihuta pt cele 64 de kg, tine-o tot asa, desi...daca ramai UN PIC mai plinuta decat erai inaintea sarcinii nu ti-ar sedea rau deloc!
Si sper sa aiba azi Andra o zi mai buna, la fel Mufa. Ca vad ca acu e Iulia super-maraita si prost dispusa...Hai sa-i urmarim, poate s-au organizat pe ture si nu stim noi!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Neata randunici si pupici dulci tutulor!

FELICITARI MAMI KYA!
FELICITARI CATALIN!
FELICITARI SANZIANA MICA!

(ma bucur si eu de greutatea Sanzaianei dar nu e rasul meu, ca Honey Bunny la eco, acelas medic, acelas aparat, avea cu 250 de gr mai mult...so ... Help me God!)

Brava MIhutza...ai recuperat ceva din silueta!

Mi-e tare pofta de placinta cu branza dulce...

Honey Bunny, AI PUTEA INCEPE PRIN A FI O FETITZA ASCULTATOARE !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +40 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata randunici,

Kya, felicitari mamico pentru bebelina grasunica si refacere rapida. Bine ca e tati cu voi!

Naty, si eu am trimis link-ul nasei! Si mai mult de atat, o sa o ajut putin sa aleaga!

Si eu cred ca fiecare mamica ,instinctual stie ce sa faca sa fie bine pentru puiul ei. Cartile sunt foarte bune, dar nu poti sa aplici intotdeauna ca la carte...

Raportez o noapte usoara, fiica mea a fost o cuminte, s-a trezit pentru papica doar la 1 si la 5. Va spun sincer ca de cand o las 2-3 ore intre mese, nu mai am probleme cu burtica, nu se mai frichine atat de mult, parca-i este mai bine. Si bineinteles, preparatul de colici pe care il administrez de 3 ori pe zi si care i se potriveste manusa!

Fug sa-mi fac si eu o cafeluta decof!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Asaaa, mai departe...

Mihutza, ce bine cu silueta! Eu mai am mult de dat jos, dar deocamdata nu ma gandesc la asta din cauza alaptarii.

Imi pare rau ca Andra si Muffa sunt agitati, sper sa treaca repede. Si cand sunt agitati stiu ca prefera sa stea numai la tzitzi, am trecut si eu prin asta. Vad ca deocamdata Rebe nu mai are nici-o treaba intre mese, doarme , mai sta putin la joaca si o pun la san dupa 2-3 ore... Sper sa fie in continuare asa caci ii prieste programul asta.

Mami, o sa fie bine, acus' vine Honey si vine lin si frumos!

Vaiii, ce urat este afara!!!!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Eu inca nu dau nici un semn ca ies cu bagajul pe usa
Diana ieri s-a miscat toata ziua, nici nu stiu daca a dormit, cred ca-si face curatenia de Pasti in locuinta la cat s-a foit

38+ cu Diana

AMR max 2 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Ola natiune!!!!
sunt io Butucica, si ,,
,,,

aseara mi-a facut sotul o surpriza mare AM CALCULATOR FUNCTINAL< URAAAAAAAAA!!
l-am stresat ca nu am acces la informatii la vorbe cu voi la discutii cu prieteni , si i s-a facut mila, si aseara a venit cu un om de la sv si ne-a rezolvat , temporar , ........ca Yahoo nu merge decit mesingeru,da io is bucuroasa sa pot comunica cu voi.

a trimis ieri de la sv un mail in care am inteles ca va pus poze cu andreiul nostru.

Asa ....nu am apucat sa citesc , si nu cred ca am timpul necesar, sunt la zi doar cu ultimul capitol adica acesta , iar precedentul este frunzarit,si imi cer iertare daca nu fac o revenire asa cum sunteti obisnuite cu mesaj pt fiecare mamica..

FELICITARI CELOR CARE AU ADUS PUIUTZI PE LUME!!!!!!SA FITI SANATOASE < SA AVETI COPII CUMINTI, SANATOSI SI FARA COLICI.

tare dor mia fost sa dau cu degetele pe tastatura, sa povestesc cu voi.

le multumesc CElor care mi-au purtat de Grija( CLAU_CUSCRA,BUBU, si in special NAty)

raportez :
Andrei baiatul crestin.
Andrei cu multi colici
Andrei nu primeste suzeta , si este o distractie cind i-o dam.
Andrei se cearta cu mami daca nu vb cu el .
Andrei rade in hohot cind vine tati acasa.

tin pumnii rindunicilor care asteapta barza( mami , ai rabdare si relax pt a fi treaba buna)
Inteleg ca si Sovi este la Bv pt a naste , dar va rog sa-mi explicati de ce acolo, am pierdut multe zau asa!!!

Cam atat pt un prim mesaj dupa multa vreme.
va pup si vorbim.eu is prin zona , si acu piticu doarme , dar nu avem inca un program asa ca nu voi fi constanta in scris, stiti voi foarte bine.
i multi apasati la toati pasricile si bine inteles la piticii vostri

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

Mergi la inceput