Mamici de Martie-Aprilie 2008 (150)
Raspunsuri - Pagina 16
miradi spune:
Buna dimineata !
Felicitari mamicilor Mihatp ,Ariel ,Valentina si Gecko !
Sa va traiasca puiutii sa fie sanatosi ,mancaciosi ,recuperare rapida mult laptic !

Naty ,am vazut poze cu Iulia este o dulce !

Noi am fost saptamana trecuta la doctor am facut ecografie bebe este bine ,este intors si sta jos de tot si asteapta,bebe nu mai sta mult asa a zis dr.Ne-a chemat sambata pe 19 la spital cu bagajelul si nemancata poate deja imi face cazariana .
Dar de 5 zile ma confrunt cu dureri de burta crampe si merg la toaleta des ,scaune dese si mai moi,nu diareice de nu stiu ce sa mai fac .
Am luat smecta ,baut ceai de menta ,dupa vreo 2 ore dupa ce mananc trebuie sa merg la toaleta ,nici nu-mi vine sa mai mananc si nu mai stiu ce.Aseara am sunat-o pe dr si zice sa iau 2 pastilute de saprosan ,m-am saturat
. Bebe apasa jos de tot si ma doare ,am intepaturi dureri de mijloc niste contractii slabebe dar foarte rare si neregulate iar bebe este foarte agitat.
Mai este asa putin dar simt ca nu mai pot ,macar de n-ar fi problema asta cu toaleta 
.
http://community.webshots.com/user/mira_geo
Mira mamica de Andreea-Maria (19.08.2004) si
37+
Medeea-Elena
mami_papatot spune:
Clauclau, pupici dulci, asa sa fie, precum spui ca tare sunt nerabdatoare...ma bucur ca pufoasa mica a trecut de fazele cu frichineala si pangaceala...
kitzule, stai la rand ca stricam prietenia...pupe!
butucico, bun revenit pe crengutza....si sa-i fie de bine botezul micutzului Andrei!
si acum, veselie mare...am vorbit cu Kya...imi place de ea ca e veselita si avea o voce tare optimista ... deh, cu tati bun si Sanziana pufoasa, cum altfel sa fie...a trecut deja peste momentul cu ridicatul din pat si era surprinsa ca a fost mult mai usor decat se astepta...avazut-o si pe pufoasa la ea in patut (a se sublinia faptul ca a mers pana acolo, ca asta e ideea), a luat-o si in bratzuca...acum astepta repetirul momentului pentru papaceala de la 12:00.... una peste alta sunt bine amandoua, ceea ce este cel mai important !
Honey Bunny, AI PUTEA INCEPE PRIN A FI O FETITZA ASCULTATOARE
!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot
+40 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
miradi spune:
Felicitari ,mami Kya ! Sa va traiasca puiuta Sanziana sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii !Refacere rapida ,mult laptic si un bebe cuminte si mancacios 
http://community.webshots.com/user/mira_geo
Mira mamica de Andreea-Maria (19.08.2004) si
37+
Medeea-Elena
Nicoleta spune:
Salut.
Incepusem un mesaj mai devreme dar l-am sters din greseala... am si eu copilul mare acasa, nu-mi permit sa se imbolnaveasca tare tocmai acum, in ajun de ... bebe! La mine niciun semn, poazte asteapta ziua de maine, sa ne mai conversam prin... sonda ecografului :D.
Multumesc pentru aprecierile burticii, Delphin, de burtica mea ziceai ca nu e mica? Pai clar ca nu e, eu fac bebelusi mari si ma fac si eu mare in sarcina, asa-i soiul...
Ma bucur ca e bine Kya, abia astept si eu sa ajung in momentele de dupa nastere!
Gbutucica, felicitari pentru un asa bebe! ce dragut ca rade in hohote la tati!
Simo, la multi ani pentru sot si sanatate copiilor, mai ales lui David, ca el e mai bolnavior (de otita mi-a fost si mie frica, circula o viroza care se localizeaza mai ales in gat, spre ureche cica, probabil ca secretiile se suprainfecteaza; multi copii de la el de la gradi au facut... poate om scapa!): Dar nu mai luase un antibiotic si saptamana trecuta? Sa fi fost prea slab pentru a impiedica suprainfectarea? Lasa ca trece.
Eu am planuri mari azi, as vrea sa sterg toate usile de la apt, mai exact geamurile, sa vad ce.mi iese, ca mai e si vremea asta plangacioasa si traaaage la soooomn.
Mihutza, ce vis, 64 de kg... eu nu am mai avut greutatea asta de foarte mult timp, e drept ca am un job static... cu fundul la laptop... mai eaxct de 2 ani jumatate nu am mai avut 64 de kg :((.dar cu 2 bebei imi revin eu, la 60 daca ajung sunt fericita fericitelor... insa mai vedem, in timp...
In rest imi iau iara la mana bagajul... sa nu omit ceva... poate-poate maine primesc vesti despre un col sters si pregatit...
Va pup si revin.
Nicoleta
39+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
AMR 5?? de zile
kitzy spune:
Felicitari Kya!!!!!!! Sa-ti traiasca mica pufoasa si sa fie cuminte de tot si mancacioasa si cel mai important fara colici!!!!
Naty am vazut si eu pozici cu Iulia, e o scumpa de-mi vine s-o pap si ce rotunjoara s-a facut 
Mami eu stau cuminte la coada, dar daca Diana se razvrateste si vrea sa puna barza aia punct? ![]()
38+ cu
Diana
AMR max 2 saptamani!!!
gbutucica spune:
Nicoleta ai face bine sa lasi stersul geamurilor si mai bine odihnestete ca vei avea nevoie , crede-ma.
Kitzy bine faci ca stai la rand, asa e frumos
Clau am cetit de ceva masaj .....suunt porobleme , sau pt relax????(am fost sapt trecut in parc la Titani, am o prietena care sta la mega image si am nascut odata la aceeasi maternitate, cind mai ajung prin zona iti trimit mesaj)
rebecutza.
am vazut multe poze din capitole mai vechi, ca mai frunzarescasa din urma si imi vine sa maninc ecranul de la calc, SA VA TRAIASCA PUIUTZII FRUMOSI!
pup
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....
luny spune:
'neatza!...scrisesem un cearsaf si s-a dus dracu...

...pe scurt, mufat bebe aseara la suzi, primit cu succes. Pe seara am iesit la Real la shopping, el mufa pipa aia de zor, cumintel, la 22 dormea, s-a trezit la 2 sa pape si de la 5 au inceput coliceii!
Bine ai venit in stol, Sanziana!! Felicitari, mami Kya, sa-ti traiasca!!

Clau, cum ai convins-o pe Rebecca sa pape la 2,3 ore?..eu incerc cu suzeta sa vad daca tine...dar cand plangea si cerea tzitzi ce faceai, daca vroia mai des de atat?..
butucica, bine ai revenit in stol!!
Simo, sa-ti traiasca randunoiul si sa petreceti frumos!!

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Offf, mor de somn ca iar n-am dormit si Iulia e ff nervoasa...laptele ba-l respinge cu scarba ba il suge cu pofta...o fi de la trecerea pe Nan1? La naiba, au aceeasi compozitie, doar anumite componente sunt in concentratii diferite! Ceva nu-i convine ei...
Asa ca, Delphin, am laudat si eu copilul degeaba!
Mami, de ce-i zici Sanzianei "Sanzaiana"?
Gianiii
, te-ai tinut de cuvant! Mai vino, mai vino! Si ca sa te lamuresc, Sovi e la Brasov ca acolo naste in apa!
Cand ai botezat Andreiul?
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
mami_papatot spune:
naty, si mai ales Kya, scuze...asa imi suna mie la ureche...abia acum mi-am dat seama cum se scrie ...
Honey Bunny, AI PUTEA INCEPE PRIN A FI O FETITZA ASCULTATOARE
!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot
+40 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
gbutucica spune:
Naty,
si eu, si sarumina de lamurire, a si daca te consoleaza sunt la fel de cheauna, Andrei a avut cei mai puternici colici, s-a trezit din sfert in sfert de ora.Andreiul l-am botezat pe 29 Martie, desi stabilisem pe 12 aprilie, dar in sapt aia a plins fara motive si eram disperata, iar dupa botez, pe care l-am stabilit pe ultima suta de metri, dupa cum spuneam s-au vazut clar efectele.si Duminica asat l-am impartasit si crede-,ma ca a dormit toata ziua si toata noapte, cu pauzele pt masa doar.
Luny
,
papacios suparat 
unpupic si pentru Mihutza si Andra ei, 
pup
o Cory si un Alexutz, caruia nu i-am vazut poze????????( mentionez ca eu nu mai pot accesa yahoo mail.
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....