Mamici de Martie-Aprilie 2008 (150)
Raspunsuri - Pagina 17
clauclau spune:
Giani, ce bine ca ai aparut pe crenguta! Pup Andreiutul botezat!!!!
Nu-i chiar de relax masajul, Rebecca a stat inghesuita in uter si a tinut labuta piciorului intr-o pozitie putin intr-o parte. Din cauza asta facem masajul, se reface total, nu-i o problema grava, mai avem doar o saptamana de masaj si gata. Practic, cu ochiul liber nu se vdea problemuta de la picior, dar dr. neonatolog din maternitate mi-a zis sa merg cu ea la kinetoterapeut. Suntem aproape gata acum!
Mi-ar place sa ne intalnim in parc, dar deocamdata , Rebecca mea plange de numa' in carucior. E bine doar cat doarme, ca altfel e cu cantec! ![]()
Luny, am dezvatat-o pe Rebecca de statul intr-una la tzitzi cand mi-a zis pediatra ca-i fac mai mult rau asa! Mi-a spus sa-i dau putin ceiut intre mese daca nu ma inteleg cu ea si asa am facut initial. Apoi ea a refuzat ceaiul, dar nici nu mai cerea san mereu, s-a invatat asa, la 2-3 ore. Imi fac de lucru cu ea, o mai plimb prin casa, o mai dau in leganut, ii mai cant putin si se face ora de papa . Apropo, acum doarme cel putin cate o ora si jumatate, am scapat si de motaielile alea scurte...
Naty, da, probabil o deranjeaza ceva pe micuta! Trebuie sa descoperi ce...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
kitzy spune:
Butucica bine-ai revenit pe crenguta! 
Maine schimb si eu semnatura, facem 39 de saptamani 
Mai este asa de putin.....
38+ cu
Diana
AMR max 2 saptamani!!!
mami_papatot spune:
gata, m-am corectat!
butucico, ieri am avut o zi groznica...
m-am certat cu florin toata ziua, am plas de ma durea aseara capul de numa...azi imi propun sa ma bucur din plin si sa o astept pe Honey Bunny veselita...si dupa cum s-a purtat si el de dimineata are cam aceleasi planuri...ii pare si lui rau...ca sa nu mai spun ca nu stiu cum s-a facut, dar asearav cand a iesit el din dus, eu dadusem drumul la muzicutza, si cand a venit langa mine in pat , a inceput melodia lui Bryan Adams...when you love a woman...la faza cu ...see your unborn children in her eyes, m-a busit un plans de...cu atat mai mult cu cat este exact textul pe care ni l-am trimis noi candva ca mesaj...acum 5 ani...am patit si eu acelasi lucru pe care l-a patit ioana (si despre care la vremea cand ea povestea mi se parea ca doar un copil de cresa ar putea sa-l gandeasca)... ca pana la 10 , dar nu mai tarziu, sa-l sun pe doctor sa nasc miercuri...

ca el trebuie sa stie cat concediu de odihna isi ia (la ei la servici e varicela in floare) ca pe urma aree oricum 3 saptamani de concediu (5 zile pt bebe + 10 CA A FACUT CURSURILE DE PUERICULTURA)... si de aici cearta si dicutiile...pe urma altele si altele, si uite asa am tinut-o toata ziua...pe urma a incept ca o sa iaba bebe probleme, ca e sarcina depasita...ce sa mai...ca la balamuc...de parca ar depnde de mine sa se nasca mai repede...
Honey Bunny, AI PUTEA INCEPE PRIN A FI O FETITZA ASCULTATOARE
!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot
+40 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
Ali_bia spune:
'Neata!!!!
Acum m-am trezit si eu...dupa o vreme asa de mohorata si plouaaaaaa de mama focului, uffff si cu vremea asta
si mai vroiam sa ies sa mai alea si alea, si Bianca mea sta acasa de 2 saptamani ca acolo ia toate bolile posibile ii aduc raciti bocna la gradi...
...
Butucica bine ai revenit in stol,
am si Andreiutu
Simo La multi ani sotului si imi pare rau ca David e bolnavior 
FELICITARI KYA!!! SA VA TRAIASCA SANZIANA!!!!

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de
2
Alina
40+
Alexandra-Ioana
Pozele mele
AMR- ??? pana la 
natynic spune:
Pai, Mami, sper sa nu te supere ce-ti spun; dar daca ai fi acceptat cezariana sau nasterea indusa...da, oarecum ar fi putut sa depinda si de tine. Dar fiecare facem cum simtim mai bine, in problema nasterii sfaturile astea sunt inutile.
Solutia oricum nu e sa te certi cu Florinelul preferat! 
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
luny spune:
clau, ce ma bucur pt voi ca ati reusit sa va faceti un programel!! spere sa reusim si noi, usor, usor...ce fel de ceiut i-ai dat?..
mami.p, hai ca mi-ai umplut ochii de lacrimi cu melodia aia si cearta de ieri..off..barbatii astia, ce stiu ei?..![]()

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Ali_bia spune:
Mami putem sa ne luam de-o mana...(am plans si eu de mama focului..) si eu aseara m-am certat si eu cu al meu (la tel) ca a stat prea mult la bere(mentionez ca nu a mai baut din ianuarie) si a venit pe la 12 noaptea si de draci azi dim nici nu i-am calcat pantalonii de la tinuta si i-a calcat singur
Aici zic eu ca am gresit dar cum nu ma las tot eu trebuie sa am dreptate chiar daca nu am
. Acum astept sa faca el primul pas dar vad ca nu m-a sunat deloc
si pana acum ma suna....
_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de
2
Alina
40+
Alexandra-Ioana
Pozele mele
AMR- ??? pana la 
clauclau spune:
Offf, Mami, imi pare rau ca ai fost asa suparata ieri. Asa e la sfarsit, pe ultima suta, totul pare altfel si avem tendinta sa exageram si sa rastalmacim tot ce auzim de la sot. Stiu ca si eu spre sfarsit ma tot racaiam cu el si eram mai mereu nervoasa. Ei bine, asa e si fie-mea! O nervoasa mica si plina de fite!
Acum , recapituland perioada sarcinii, imi pare nespus de rau ca ma tot enervam pe randunoi sau din diverse alte motive pentru stiu cu siguranta, ca am influentat bebelusul cu starile mele. I-am transmis nervii mei...
La sarcina cu Razvan am fot foarte linistita, senina si calma si asa a iesit si puiul meu!
Acum degeaba n-am fumat, n-am baut cafea si am facut totul ca la carte, daca eu eram des nervoasa! N-are nici-o vina bebelusa mea, ci eu!!! 
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
gbutucica spune:
Clau sunt sigura ca va fi bine cu Rebeca, imi pare rau ca plinge in carutz, Andrei plinge numai daca sunt in stationare , dar daca ne miscam este ok , si dormim asa de bine!!!!
Mami , nu este o solutie sa te cerci cu Florinu'
Ali.
Apropo de batistutza bebelusului , voi ce folositi inainte, ca eu am 3 variante da nu stiu care ar fi cea mai buna.
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....
mami_papatot spune:
natynicule, eu as fi vrut sa facem inducerea pe 13...doar ca dr. a zis ca oricum vine mai repede de 13 si ca n-are sens sa programam...sieu m-am dus bou si-am venit vaca, pt ca nu mi-a dat prin cap sa zic, ok, daca vine mai repde vne, daca nu pe 13 inducem...nah...si acum am zis ca daca tot n-am scos-o cu fortza cand imi doream sa vina ea singura...ca am zis ca poate asa e destinul ei...doar ca vad ca se intinde si n-are niciun gand..minte de gravida, stii tu...doar ca nici eu nu vreau acum sa scap nenascuta saptamana asta...il astept sa vina si el acasa, ca e plecat putin cu mama si il sun pe dr. sa ma programeze pt joi...ca duminica, de Florii, sa ne intoarcem acasuca...
luny,nu vrei sa stii ce era si in sufletul meu...ca mi se parea ca nu intelege ioc, eu ma vedeam nevoita sa iau o decizie si tot asa...si adevarul e ca mi-a si zis-o asa stii..pana la 10 il suni...si era 10 fara un pic...tu ai numarul lui Predoi? sau tu il sunai direct la clinica si cereai cu el? ...
Honey Bunny, AI PUTEA INCEPE PRIN A FI O FETITZA ASCULTATOARE
!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot
+40 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA