Mamici de Martie-Aprilie 2008 (150)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Giani, inainte de batistuta, folosesc ser fiziologic si merge treaba unsa!

Luny, am luat ceiut Baby Drink, este ceiut instant la pliculete si contine musetel, anason, menta, lemn dulce, cimbru si glucoza. Deci, este dulce si le place la bebei. Insa eu ii dau rar de tot, un pliculet la cateva zile, doar daca se agita rau, altfel nu.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Clau am folosit si eu ser fiziologic, de fapt acu asta fol. , dar in capul meu este ca ar trebui sa trag mici mai lichizi , ori eu ttrag ceva muci mai consintenti, o fi bine???????
si ii pui picaturi in nas nu?? ca io asa fac, ii pun cu pipeta 2 --3 picaturi in ficare nara.

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

NICOOOOOOL.......

Unde esti mama????Nascusi fara sa ne dai de stire???? Hai mai intra si ne mai zi ceva!!!!...
mare pt tine si ...

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina40+
Alexandra-Ioana

Pozele mele

AMR- ??? pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Da, Mami, inteleg...dar hai, depaseste teama si fa pasul, nu de alta, dar e f clar ca esti tensionata si nu mai suporti situatia si asta sigur nu va face bine nici tie si nici fetitei neasculattoare (deh, ai vrut-o berbeaca, nu uita! )
Giani, ca sa iasa mucii mai lichizi, pune-i mult ser si asteapta cateva minute inainte sa aspiri. Acuma, daca nu ti s-o parea prea scump (e peste 20 ron) ia si tu spray Sterimar, e cu apa de mare, are un sistem de spray-ere f misto, tu apesi si el scoate o doza fixa, cu un jet perfect directionat in nas. De multe ori Iulia se desfunda numai cu asta si nu mai trebuie batista, pe care din pacate o detesta, desi e excelenta (pana si randunoiul s-a convins si acum tot ar aspira-o, desi cand i-am zis prima oara de ea am crezut ca ma arunca de pe balcon!)
Am vorbit cu pediatrul, a zius ca asa e cand schimbi laptele, vreo saptamana poate fi mai frichinita, balonata, etc. A, si l-am intrebat de Vigantol, a zis ca nici vorba, sa nu tin sticla la lumina dar de folosit o pot folosi linistita pana la sfarsit.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

quote:
Originally posted by clauclau

Fug sa-mi fac si eu o cafeluta decof!

EVRICAAAAAAAAAA!!!
URAAAAAAAAA!!!

Clau, de o mie de ori
Eu bleaga de mine, cum nu am baut in viata mea asa ceva, desi stiam ca exista, nu m-a dus capul.... si saliiivaaaaaaaaaaam ........ de nu-ti pot povesti dupa o cafelutza... (in sarcina am mai baut cate putin, dar acum ma tem).
Am si sunat sotul (inainet sa scriu mesajul) si i-am dat instructiuni presise: azi sa nu se intoarca fara cafea decofeinizata...

Kya, felicitari, mamico!

Elara, mamica Mariei Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mami.p, stiu ce gen de discutii sunt astea, m-au lovit si pe mine la un moment dat...uite concediu, nu e concediu.nu am nr lui Predoi, eu am nascut cu Popa, dar ea imi daduse nr de mobil. O mai sunam si la cabinet, pe fix, in timpul programului. Pe mobil nu a fost nevoie sa o sun decat in ziua cand am nascut.
Clau nu ii dau nici eu deocamdata, il pacalesc cu pipa, vad ca merge momentan..a papat la 11 si ceva,urmatoarea masa ar trebui sa fie la 13,30 sau mai tarziu, ma tot uit la ceas sa treaca timpul..

imi curg sanii rau...m-am ridicat si picura de am facut balta pe jos!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Naty , sarumina, nu mi se pare mult oricat ar fi, dar vroiam o parere de la cineva daca sa folosesc sau nu, ca pediatru meu mi-a dat sterimar, sau marimar sau inca ceva care nu inteleg si nu stiam care este si daca este eficient

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Mamip, am gasit eu nr de mobil al dr. Predoi la mine in tel, insa il am de multa vreme, de acu vreo 4 ani...si nu l-am mai folosit ca eu prefer dr. ginecologi femei, iar cu el am avut alta treaba.
Ti-l trimit pe PM si vezi si tu daca mai e bun, ok?

Elara, mamica Mariei Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Mamip, nu fi suparata, barbatii nu inteleg ce si cum. Al meu este foarte calm, am noroc, eu sunt mai rea... insa cand ii spun ca mi-e frica, zice lasa ca trece si asa ma enerveaza... nici nu mai stie saracul cum sa o dea.. si il intreb daca vrea sa nasca el in locul meu...

Oooo, barza asta iar umbla brambura... daca o prind...

Nicoleta 39+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)

AMR 5?? de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Elara, ma bucur ca ti-am dat ideea, stiu cum e ...,eu nu pot sta fara cafea, macar asa decof si tot e buna!

Giani, da, asa fac, pun cateva picaturi in fiecare nara si apoi aspir. Ce-i drept, nu o folosesc foarte des ( batista ), dar ser pun zilnic in nasuc.

Naty, o sa iau si eu sterimar daca zici ca e bun si se pune usor. Merci de pont!

Luny, o sa reusesti sigur cu Muffa! Ti-am zis, daca e foarte agitat intre timp, il pacalesti cu putin ceiut si apoi se invata numaidecat cu noul program. Lasa-l doar 2 ore intre mese pentru inceput, nu mai mult. Sa-mi spui daca merge...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput