Mamici de Martie-Aprilie 2008 (150)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Tu fetelor, eu cum imi dau seama daca e laptele din tzitzi bun??
ca acu vad ca s-ar putea sa-mi fi facut probleme degeaba, de felu ca tre sa cumpar lapte ca bb nu se satura ......desi la interval mic maninca mai putin ca atunci cind face pauza(2-3 ore).cred totusi, acum discutind cu voi , ca din cauza la colici este mirait si eu proasta am zis ca ii foame, offf tantalaie sunt.

oricum maine merg la dr sa facem vaccinul si ma mai lamuresc ce si cum.
Si apropo's de vaccin , pe care la-ti facut , NAty??, simonetta????, Marina, ca atitea sunteti inaintea mea.
eu am ale pentaxim

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Giani, laptele tau e bun, dar bebe cand e carait si-l doare burtica , vrea sa stea numai la tzitzi. Asa se calmeaza el, e ceea ce-i place cel mai mult, sa suga! A mea, cum s-a linistit cu burtica, gata.., mananca numai la 2-3 ore!

Eu o sa fac vaccinul frantuzesc, nu mai stiu cum se numeste!

Am pus poze noi aici :

http://community.webshots.com/album/562914068bXCYnd?start=12

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Naty help -me inca o data , cum fac sa apara la sematura poze???, am stiut cindva da is ingusta la minte si in plus is batrina si imediat senila

merci anticipat
Edit::::::
http://community.webshots.com/user/gbutucica?vhost=community

Mergi la inceput

Giani, intri la profil personal si pui la semnatura link-ul cu poze. Hai ca abia astept pozele!

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Clau e o scumpa Rebeca, mai da' bine mai doarme ea in leganutz speciali.....

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina40+
Alexandra-Ioana

Pozele mele

AMR- ??? pana la

Mergi la inceput

Ali, .

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna dragele mele drage! am intrat sa va zic ca suntem bine, am venit de duminica acasa, dar abia acum am inceput sa "ne revenim"...
teo este un ultra, super papacios:)), acum am si eu laptic, sper ca pe "masura" lui....multumim din suflet pt galerie si ca ati fost alaturi de noi. in mod sigur gandurile voastre bune ne-au ajutat enorm in momentele critice,care din pacate nu au lipsit nici de data asta...voi reveni eu peste ceva timp cu amanunte. acum ma duc sa citesc din urma ca sunt restanta:))....dupa ce dau (iar) de papa la "pitic".

mami de alexutza si Teodor Mihai

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Clau ,am dat edit si am pus ceva poze mai sus, sarna, de raspuns,.... AAAAAAA si Am o nora frumusica foc.

Ariel , bine ai venity acasica , sa fiti sanatosi si papacioasi in continuare, tu sa te odihnesti.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Ariel bine ai revenit
Imi pare rau ca evenimentele neplacute nu au lipsit nici de data asta la amandoi si asteptam pozici

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina40+
Alexandra-Ioana

Pozele mele

AMR- ??? pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ariel, bine ati venit!!!! Asteptam poze!! (Te rog, nu ne speria inca, nu ne spune daca a fost greu in expulzie... eu cred ca voi avea copil maaare si mi-e frica). Spor la acomodat.

Nicoleta 39+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)

AMR 5?? de zile

Mergi la inceput