Mamici de Martie-Aprilie 2008 (150)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Naty,
Eu cel mai bun exemplu o am pe sor-mea. Eu ii mai spuneam cum am mai facut la Vlad, pe ea n-o lasa inima sa lase fata sa planga. Si nu va inchipuiti ca-l lasam pe Vlad sa planga cu orele, dar nu saream imediat sa-l iau in brate. Ma uitam din usa, sa nu ma simta. Daca doar se alinta, il lasam sa planga putin, cateodata tacea singurel, deci nu era nevoie sa-l iau in brate. Acum imi mai spune ca am avut dreptate si nu are ce sa-i mai faca fetei(face 2 ani peste 2 luni). Mai imi zice ca uneori sunt cam dura dar de vreme ce copilul e bine si doar se alinta...ne alintam cu masura.
Copiii trebuie alintati si pupati in somn, stiati? Daca nu, ne pun cornite! Si daca mai vin si bunicii, vai de noi!

Elara, ma bucur ca bebelina e bine cu inimioara! Unde i-ai facut eco, la cine?

Oana 38+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bubu, asa e, chiar gandesti sanatos, de acord cu tine!! dar cu practica e mai nasol la mine..si naty are dreptate si sa stii ca si eu sunt cu disciplina 'dupa mine',sunt fata de militar, si eu la fel, la randul meu, dar nu stiu ce sa fac cand plange asa tare si mult si isi roade manutele desi a mancat cu 30 min inainte...acum iar se mazgaie in pat, il las deocamdata, sa vad daca o da in urlete..e mancat, e curat, off...colici nu sunt de dtat asta..si daca il ia careva din patut, e ok!
Bubu, bibe i-am dat doar de 2-3 ori cand am venit din spital cu el, am o suzeta primita cadou de la Nuk, cred ca e latex..o sa incerc cu ea..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

mersi fetele, o sa incerc sa-l las la el in patut, suzeta o am de la primii pasi cea mai mica masura, se pare ca in final a adormit cu ea in gurita, azi a acceptat-o....e pe toane copilul asta al meu! Sper sa doarma bine la noapte ca nu am inchis un ochi azi si sunt franta!

Elena fericita mamica de Petru 17.03.2008

Mergi la inceput

Luny, asa e, e greu cu practica. Si Vlad facea la fel cand avea o luna si nici eu nu stiam ce sa-i fac si statea si el cu tzatza in gura degeaba...pana pe la 3 luni cam asa o sa fie, dar apoi trebuie impus un program de masa si de somn. Si se poate incepe treptat de acum. Daca a mancat acum 30 de min nu-i baga imediat sanul, mai lasa-l juma de ora, il mai plimbi, va mai alintati putin. Si decaland asa cu mesele, ajungi la 3 ore distanta intre supturi. Of...de-aia zic ca e usor cu bibe, stii cat papa si la 3-4 ore alt laptic

Oana 38+ cu bb Stefan
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

vin si eu sa va salut si apoi merg sa citesc din urma...
pe scurt, datoria ramasa, sa spun cum a fost

dupa ultimele mesaje postate pe forum am asteptat totusi sa se faca dimineata ca stiam eu ca nu-s tocmai cele puternice, ca prea erau de suportat si ma gandeam sa fiu de treaba cu dl. dr. sa fie odihnit...macar el.
am plecat la spital pe la 8 unde s-a constat ca este pretravaliul si ca nici vorba sa nasc. am venit acasa ca nu voiam sa bat coridoarele clinicii in zadar.
toata ziua am avut contractii de la 10 min au ajuns in cateva ore la 5 min. seara la 9 l-am sunat pe medic ca nu mai pot si m-a chemat la clinica. am mai tras de timp si am ajuns acolo pe la 11. era o nastere asa ca am fost internata si am asteptat in camera sa vina sa ma vada medicul. pe la 1 aveam dilatatie 3. toata noaptea am fost monitorizata dar nu stiu cum am pacalit aparatul ca nu arata intensitate mare la contractii iar eu ma urcam pe pereti. nu indrazneam sa zic nimic de cat de tare ma doare ca m-am temut ca daca la astea slabe fac urat ce o sa fac la cele maaaaaaaaari. a ramas cu medicul ca-l suna moasa cand e de venit.
sunt foarte multumita de tot ce a fost la clinica, si in special de medici, dar moasa asta mi-a scos peri albi, cu toata amabilitatea ei. de pe la 5 devenise rau de tot, contractii la 3 minute, iar ea imi zicea sa-mi pastrez puterile si sa adorm intre contractii...cum in 3 minute n-am inteles!

40s+6z
Scor: Miha 2 - Luca 6

Mergi la inceput

Elara, ma bucur mult ca micutza ta e bine, Doamne ajuta!@!!
Gata, l-am pus in patut, vad ca sta cumintel. bubu, pai tocmai asta e, nu-l iau nici eu din pat cand doar se mazgaie, si ma striga el pe limba lui, dar cand plange zdravan??? dupa cateva minute cedez...eu sau randunoiul..iar asta se intampla doar ziua...acum, nici nu pot sa ma inchid cu el in dormitor toata ziua, nu,ca sa stie ca e cineva cu el?...ma gandesc ca asta ar fi un motiv de plans, atentia si prezenta noastra!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Naty, sa o treci si pe Gecko in listutza.

Alina 38+ Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14

AMR 3 zile!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bubu05

Luny, asa e, e greu cu practica. Si Vlad facea la fel cand avea o luna si nici eu nu stiam ce sa-i fac si statea si el cu tzatza in gura degeaba...pana pe la 3 luni cam asa o sa fie, dar apoi trebuie impus un program de masa si de somn. Si se poate incepe treptat de acum. Daca a mancat acum 30 de min nu-i baga imediat sanul, mai lasa-l juma de ora, il mai plimbi, va mai alintati putin. Si decaland asa cu mesele, ajungi la 3 ore distanta intre supturi. Of...de-aia zic ca e usor cu bibe, stii cat papa si la 3-4 ore alt laptic

Oana 38+ cu bb Stefan
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

uff...deci sa nu intru in panica pt dezorganizarea asta a programului nostru, inca?? pana la 3 luni ar putea fi asa?...pai sunt in grafic atunci, ma mai linistesc!..mai spune-mi te rog ce-ti amintesti, mie imi prind tare bine sfaturile tale! ..acum iar plaaange raaau in patut!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

continuarea...

dimineata pe la 8 am chemat-o in camera ca pierdeam sange, in cheaguri, si-mi venea sa...stiti voi...sa fac pe mine. incrucisam picioarele sa ma pot tine. stiam ca e semn de nastere. a revenit sotul meu de la ea cu mesajul ca e normal, ca sunt in travaliu. dupa 10 min iar l-am trimit ca era prea de tot. se schimbase tura intre timp si a venit alta moasa care m-a luat in sala de nasteri si m-a urcat pe masa. surpriza...dilatatie maxima. gata, imi spune, nasti! nu va pot descrie ce bucurie imensa pe mine. eram dupa 2 nopti si 2 zile de nesomn, teama cea mai mare era ca n-o sa pot impinge de oboseala. dar cu surpriza oferita n-a mai contat nimic. a sosit medicul in 5 minute, de acasa, cred ca a zburat, si in 15 minute Luca era deja nascut. iar relaxarea de dupa...e dar de la DD. toate fortele mi-au revenit, eram euforica.
Asa am scapat de clisma, de inducere de tot. mama lui de aparat ca nu stiu ce a fost.

40s+6z
Scor: Miha 2 - Luca 6

Mergi la inceput

Imi vine sa si rad! Acum imi amintesc ca in primele luni eu eram exilata in dormitorul lui Vlad, abia daca ieseam de-acolo, eram disperata sa stau cu el sa vad ce face, fiecare miscare, fiecare partz, cate a facut etc... Dar el statea in patut, f. rar in brate, doar cand sugea. Tin minte ca il puneam si pe canapea si stateam langa el si il mangaiam pe frunte pana adormea si apoi il mutam in patut.
Cand ma gandesc ca mai am atat de putin, ma apuca si pe mine "groaza". Sper doar sa mai mi-aduc aminte cum sa procedez cand o sa-l am pe bebe in brate! Vad ca din gura(adica tastatura ) zic bine

Oana 38+ cu bb Stefan
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput