Mamici de Martie-Aprilie 2008 (150)
Raspunsuri - Pagina 7
mami_papatot spune:
naty, nu e vba ca ma tem, desi am auzit ca ar fi mai dureros decat in cazul unui travaliu venit de la sine...e vba ca nu vreau sa trec de 41 de saptamani si ca daca nu nasc ma va induce oricum...si mi-e ciuda ca nu am facut treaba asta pe 13...
acum sunt oricum foarte suparata...mu din cazuza asta neaparat...o sa-mi treaca...dar nu asa as fi vrut sa-mi "petrec " zilele astea...
Honey Bunny, AI PUTEA INCEPE PRIN A FI O FETITZA ASCULTATOARE
!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot
+40 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
bubu05 spune:
Elena...asa e...unii bebici nu vor suzeta, insa eu sunt de parere ca e ca noi, mamele, nu ca ei
La fel si cu dormitul in pat cu bebe si exemplul dat de Naty cu copilasul de 1 an.
Ce sa mai zic de sor-mea, care a lasat-o pe mama sa-i creasca fata si doarme cu mama in pat si nu se intelege cu ea...dar daca impui niste reguli, cand sunt mici, iti garantez ca merge. Ca unii sunt mai incapatanati si au alt temperament, asa e si poate nu te lasa inima sa-l lasi sa planga pe bebe sau altceva...dar, cu limita poti face orice ti-ai propus sa va fie bine si lui bebe si tie.
Insista cu suzeta, e mai bine de cat pumnul sau degetul, mai tarziu. Cu somnul in pat cu bebe, invatul are si dezvat.
Si eu am dormit cu Vlad in pat cand era bebe, eram rupta de oboseala si imi era mai comod, dar doar o perioada, apoi gata, am zis stop.
Si nu-i adevarat ca pana la 6 luni nu stiu ei...sunt niste super smecheri din prima zi. Cu rabdare, dragoste, delicatete le faci pe toate!
O mai aud si pe mama cand zice de nepotica mea ca nu are ce sa-i faca, ca asa vrea ea...zau! pai e dupa ea?
Dar cand ai si altele de facut in casa si nu ajuta nimeni si trebuie sa te ocupi si de altceva in afara de bebe, iti zic eu, il mai lasi sa si planga 5 minute, ca nu e foc...
Poate am avut eu noroc cu Vlad si am stiut cum sa-l iau...ce se mai supara soacra-mea cand il auzea plangand si vroia sa-l ia in brate si eu ii ziceam "nu". Cum facea oaa, gata, sarea la patut! si ei sunt tare smecheri!
Eu am avut show-uri cu ea pe tema asta, zicea ca nu o las sa ia copilul in brate si acum cata dreptate imi da, ca am stiut ce sa fac!
Nu vreau sa ma laud, dar chiar imi place cum l-am crescut pe Vlad 

Mamaa...ce m-am intins...as avea multe de povestit...
Papacicule, doar nu esti suparici? Acum vine iubita Honey, nu stresa copilul!
Ursulica, emotii, nu? Pupici sa-ti treaca! Mai bine de mine ca nu stiu cand ma apuca! Daca ar fi programat m-ar lua si pe mine!
Oana
38+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
luny spune:
midasnu azi dimineata cand au inceput colicii la bebe, l-am luat si eu in pat langa mine, mi-era mila de el...si parca era mai linistit.deci si al tau la fel face ziua, cu mancatul des, si somn ioc!..
si el trage cand il pun la san, la juma de ora, dar adoarme repede, max 10 min..
bubu, mda, s-ar putea sa fie PIPA raspunsul la nedumeririle mele..vad ca si Cory ma sfatuieste la fel, chiar iau in caLCUL SITUATIA!.rani nu am, macar atat..
numa' ca nu ma pricep la suzete, de care ar trebui sa iau?..sa nu inghita aer cu tona macar..zi si mie niste marci, pls!
mami.p, pupicei speciali, sa treaca supararea si sa vina mai repede printesa ta!!

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Luny, zicea o mamica, nu mai retin, ca suzetele Avent sunt f. bune si chiar cred ca sunt. Scrie pe ele 0+, e cea mai mica marime. Daca i-ai dat ceva cu bibe cu tetina de silicon, atunci ii iei si suzi de silicon, daca ai luat de latex, la fel. Suzeta cu tetina sa fie din acelasi material.
Edit: si cele Chicco sunt bune, sunt fiziologice, au forma sfarcului, poti incerca. La inceput o s-o scuipe, dar insista ![]()
Eu am folosit de la Nuk, ortodontice, din silicon. Acum am si din latex, sa vedem de care va vrea bebe.
Naty, eu parca nu i-as da lui bebe sa suga cu garmastan pe sani...stiu ca scrie pe prospect ca poti, dar parca ![]()
Chiar asa, sa incep si eu sa ma dau cu el
, am si uitat! nici ceai de zmeur n-am baut 
Oana
38+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
elara spune:
Buna, dragelor. 

HAI, KYA!!! 

Varuna, pup si eu.
. Si noua ne-au zis sa mai facem o eco la o luna (ca in la eco din spital nu s-a vazut nimic, dar au recunoscut ca nu e performant) insa eu nu am avut rabdare asa ca m-am dus vineri cand aveam 3 sapt si 1 zi. Totul e bine! 

Ca sa nu va plictisesc am sa scriu ce a zis dr., ceva mai mic, doar pentru cele care sunt interesate de amanunte. Zona aceea hieprecogena inca e acolo, uneori se vede un punct, alteori chiar si 3, depinde de incidenta. Dr. insa ne-a explicat ca nu reprezinta nimic patologic, ci se pare ca sunt niste legaturi (el le-a zis "cordaje") intre valve is peretele inimii si structurile de colagen, fibrele..ar fi mai rasucite si de aia se vede asa. Inima e normala si functineaza normal.
Midasnu, si eu am mai dormit cu gaza mea in pat. Cand era foarte agitata sau in ziua cand am revenit de la dr. pediatru, fiindca o agitase si plansese mult. Si totusi inca doarme la ea in patut fara probleme. Ba inca as zice ca e mai cuminte si accepta acum mai usor ca inainte. Eu mai folosesc un truc. Cand o alaptez o tin cu un scutecel de finet pus in doua sub ea. Si cand o asez in pat, aceal scutec pastreaza caldura si nu mai simte asa rece. In plus pastreaza is mirosul meu. Alta metoda ce o mai foloseam ca sa o invatam la ea in pat, era sa o adorm la mine in pat (o alaptam culcat) si in patut la ea puneam o sticla de apa calda sub paturica.
Asta m-a invatat dr. pediatru. Mai poti folosi si fierul ed calcat ca sa incalzesti patutul. Pana pe la 2-3 luni cica inca mai pot fi adormiti la san si asezati in patut adormiti. Dupa aceea tr sa fie semi-adormiti, ca altfel urla cand se trezesc.
La dr., ii pusese ser fiziologic in nas si o forta sa traga pe nas, inchizandu-i guritza; a facut asta repetat, cateva minute..era rosie si plangea ca niciodata. Eu acas nu am inima sa fac chiar asa. Ii pun putin ser, ii inchid putin guritza si gata. Dar repet inainte de fiecare masa.
Insa nici la dr. nu i-a disparut si nici la mine (desi uneori folosesc si batista bebelusului) nu ii dispare definitiv fornaitul. Bine ca nu-l are mereu. Uneori doarme asa lin si usor ca nici nu o aud. Nici la supt nu are probleme, respira bine.
Nici eu nu i-am dat suzeta si as vrea nici sa nu-i dau. Deocamdata vad ca nu am probleme cu ea. E drept ca uneori suge cam ineficient si mi se albeste varful sfarcului, dar fac tot ec pot si cand o vad ca o ia somnul si nu mai suge bine si doar se alinta, bag usor degetul mic la coltul guritei si ii scot sanul. Daca chiar ii e foame il cere inapoi si suge bine, daca nu...nu prostesteaza si se culca. Alteori, cu ochisorii inchisi, il scoate singurica cand ii e prea somn si atunci stiu sigur ca o pot pune in patut.
Mai e cineva pe aici care pateste ca mine? Adica sa i se albeasca varful sfarcului? Pe mien asta ma doare cel mai rau. Si aiurea e ca nu doare cand suge (ca asa mi-as da seama mai repede si i l-as lua) ci abia dupa, cand ea deja e adormita la ea in patut. Si dureaza ceva vreme pana isi revine si trece senzatia de durere (doare asa, ca o arsura).
Elara, mamica Mariei Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
natynic spune:
Bubu, imi place cum gandesti 
Mi se pare aiurea ca-i poti rasfata oricat pana la 6 luni; si apoi, gata pur si simplu? Le pui atunci limite si ei or sa accepte asa, fara sa sufere si sa protesteze? haida-de!
Noi ii iubim pana la autodesfiintare si de-aia ne vine sa le facem orice chef dar pe de alta parte e catastrofal sa pleci la drum cu motto-ul "ce sa fac, daca asa vrea el/ea?"; pt ca obisnuiesti copilul asa si vine apoi in viata vremea cand nimeni nu iti mai spune "ce sa fac, daca asa vrei tu...". Eu le-as putea reprosa multe parintilor mei, greseli pe care sper sa nu le repet si eu ca mama; le sunt insa f recunoscatoare ca de foarte mica m-au invatat ca pe lumea asta exista NU SE POATE si NU E VOIE. Sunt un om cu mai multa disciplina si mai putine frustrari decat multi altii (si modeeesta...
)
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
aaa, sunt cordaje alungite sau aberante? Asta era, Elara! Stai fato linistita, nu are absolut nimic patologic fetita ta!
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
ursuleata spune:
Elara
.
Sa-mi dai si mie id-ul tau de mess!
Alina
38+
Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 3 zile!!!
elara spune:
Naty, asta chiar nu am retinut.
Nici nu stiu daca a zis... Cert e ca ne-a reasigurat ca e sanatoasa. A si ascultat-o...nu are nici un suflu...Si in spital a fost ascultata si la fel au zis, la fel si dr. pediatru.... M-am linistit in sfarsit. 
Varuna, ti-am scris si pe mess. Abia astept vesti de la eco. Si ma rog din tot sufletul sa fie doar vesti bune. 
Ursu, chiar am vrut sa-ti scriu si tie cateva vorbe incurajatoare ca te-am vazut ca esti tulburata, dar m-am intins la vorba, apoi mi s-a trezit gaza, am dat "trimitere" la mesaj, am spalat-o si schimbat-o (cu plansete muuulteeee, ca dormea de 2h si e flamanda) iar acum o alaptez. Iti trimit pe PM id-ul meu. 
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
elara spune:
Upssss...![]()
Nu ai PM?