Mamici de Martie-Aprilie 2008 (150)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Eu azi sunt foarte puturoasa si mai sunt si cu capul in butoi. Cred ca ma ia frica dar se manifesta foarte ciudat...offf...ce sentimente ma incearca, voi ati fost asa? eu zici ca sunt mai mult decat labila
Sunt groaznica!

Alina 38+ Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14

AMR 3 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

E de inteles, Ursule...mai ai putin...apoi vor fi alte angoase si momente de descurajare...dar sa vezi si ce rasplata te asteapta!
Hai, fruntea sus, zambeste, ca azi ti se naste norutza!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

mersi Naty, nu stiam, eu am cartea lui Dr. Spock si acolo scrie ca poti sa-i faci placerile pana la 6 luni pentru ca el nu stie acum ce si cum. Dar cand plangea nu o luati o brate? doar eu dorm cu el in pat? mamele care alaptati voi cum faceti?

edit: bubu dar eu cum fac ca Petru nu vrea suzeta? isi baga pumnul in gurita...

Elena fericita mamica de Petru 17.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Merci Naty pt incurajari cu toate ca am senzatia ca nicio viitoare mamica nu a fost asa .
Eu nici sotul nu-l mai sufar cand e langa mine si cand pleaca plang dupa el...deci, sunt dusa.

quote:
Originally posted by natynic

E de inteles, Ursule...mai ai putin...apoi vor fi alte angoase si momente de descurajare...dar sa vezi si ce rasplata te asteapta!
Hai, fruntea sus, zambeste, ca azi ti se naste norutza!

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Alina 38+ Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14

AMR 3 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

hello tuturor!

Am intrat sa vad ce mai faceti...am citit din urma dar sunt destul de confuza asa ca rog fetele care mi-au scris sa nu se supere ca nu le raspund...in loc de, un mare pupic!

Vad ca Sanzaiana scoate astazi nasucul asa ca...

Hai Kya!
Hai Sanzaiana!

tinem pumnii stransi si ne rugam la DD sa fie totul bine si mai ales mami sa se recupereze rapidisim!

Eu sunt in continuare acasa, fara niciun semn de nastere...imi pare din ce in ce mai rau ca nu am fost sufiecient de ferma cu inducerea pentru data de 13...mai mult ca sigur vom ajunge , din diferite motiv, sa inducem nasterea...macar sa o fi facut atunci cand ne doream...poate sunt eu prea naiva...nu stiu...acum asa gandesc...oricum nu stau grozav cu moralul...una calda , doua reci..foarte multa tensiune...asta este....

Honey Bunny, AI PUTEA INCEPE PRIN A FI O FETITZA ASCULTATOARE !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +40 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

...asa era (si e inca!!) si finutul meu care are acum 1 an. Nu suzi, sub nici o forma. Doar tzitzi ale lui mami, din ora in ora, doar tinut in brate si dormit cu maica-sa; daca il pune si acum in patul lui urla, l-au luat degeaba. Parintii nu mai dorm impreuna pt ca ea doarme cu asta mic pe o canapea...a incercat acum, la 1 an, sa-l intarce pt ca ea deja a inceput serviciul-aiurea; plansete, racnete. A rezistat ea vreo 2 zile, dupa care copilul a refuzat sa mai mannace altceva si nu mai facea pipi. Asa incat s-a speriat si l-a intors la san. Eu cred ca daca-i mai punea si ea niste stavile cand era mic nu se ajungea la asta.

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Luny,

parerea mea e ca ar trebui sa-i dai lui bebe Matei suzeta...altfel iti face sfarcurile praf...si pe Alex il doare burtica si e marait si vrea sa se alinte la tzatza...ar trebui sa-l iau in brate din ora-n ora si chiar mai repede...problema e ca vrea tzatzi nu pentru foame, ci pentru efectul calmant al suptului...dar efect calmant are si suzeta...asa ca il pacalesc!

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin - 30 martie 2008

Mergi la inceput

Mai, eu nu inteleg atunci 2 chestii:
1. Underqueen, Aliceionescu, Delphin si cine mai da, ca mine, biberon: ai vostri simt nevoia sa suga mereu, intre mese? Sau voi le dati suzeta si n-aveti de unde sti si eu sunt singura care nu da suzeta? Ca Iulia nu da deloc semne ca vrea sa suga INTRE mese!
2. Pt bebeii alaptati la san, de ce unii pot fi pacaliti cu suzy si altii nu, orice le-ai face vor tzitzi si nu numai ca vor tzitzi dar, cum spun fetele, chiar mananca lapte permanent?
Maaare mister cu copiii astia

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Mami, dar de ce te temi atata de inducere? Daca vrei sa nasti odata...

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Si inca o intrebare: pe prospectul Garmastanului scrie ca te poti da si in timpul suptului, totusi stiu ca multe sunteti reticente, de frica sa nu-i faca rau lui bebe. A incercat cineva care se plange de rani la sfarcuri sa se dea cu Garmastan si in timpul suptului?

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput