Mamici de Martie-Aprilie 2008 (150)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mamici, cam care e treaba cu vomatul in jet?..sa ma ingrijorez? ieri a vomat asa de 2 ori..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaiuta spune:

Buna,

N-am mai intrat de mult pe forum si vad ca s-a umplut lista de bebelusi. Noi, teoretic, mai avem o saptamana. Am si eu o intrebare, sper sa ma ajutati voi, ca am vazut ca la alte subiecte nu se raspunde la intrebarea asta. Cat ati platit (sau aveti de gand) pt. nastere. Eu sint la a doua nastere, prima a fost naturala fara epidurala, asa ca m-am interesat doar de aceasta varianta. Acum insa, avand in vedere ca se apropie momentul, mi-am dat seama ca in caz de cezariana eu nu stiu cat trebuie pt. doctor, anestezist, mana a doua etc. Va rog, dati-mi un raspuns cat mai repede, ca nu stiu cat mai sta bebe.

Pupici bebelusilor si mamicilor care inca asteapta.

Mihaela si bebe (probabil Radu), 39 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

randunici, gravidutze si mamici!

In primul rand, LA MULTI ANI CU INTARZIERE PENTRU MIHATP SI VERA ALINA! SA FITI SANATOASE SI FERICITE ALATURI DE PUII VOSTRI!

Apoi, FELICITARI VALENTINA, MIHATP SI GECKO PENTRU BEBEII VOSTRI, SA VA TRAIASCA, SA FIE SANATOSI SI NOROCOSI, SA AIBA PARTE DE TOT CE E MAI BUN IN VIATA, IAR VOI MAMICI SA VA RECUPERATI RAPID!

Sovi, drum bun la Brasov si nastere usoara! Asteptam vesti cat mai curand.
Naty, felicitari pentru luminitele de la capatul tunelului si pentru Iulia frumoasa inter lalele!
Stelutza, ma bucur pentru iesirea ta in lume!
Bravo, Papacios ca esti cu treburile la zi! EU vreau sa mai dau nitel cu aspiratorul si-s gata si eu. Pana atunci, bagam niste agitate pentru Honey care intarzie!

HAIDE HONEY, HAI LA MAMI!

Clau, bine ai revenit pe crengutza, sa stii ca si eu m-am gandit la tine si chiar ti-am adresat niste intrebari, dar mi-am dat seama ca esti ocupata cu cei mici!
Cory, ne bucura vestile bune de la Iesi, bine ai revenit, ff utile sfaturile tale!
Nico, sa-ti traiasca burtica si degeaba iti faceai complexe! Sa bagam si la tine niste agitate, poate-poate:

HAI-DE NI-CO! JOS MEM-BRA-NA!
Si, bineinteles, pentru Kya, o galerie speciala:

HAI-DE KYA, NASTE-RE U-SOA-RA! HAI-DE SANZI-A-NA, HAI S-O VEZI PE MA-MA!

Cat despre noi, mie imi e din ce in ce mai greu cu spalatul, cu dormitul, cu miscatul... Vad ca au inceput sa mi se umfle si gleznele mai rau de vreo 2 zile, daca stau pe scaun sau in picioare mai mult timp. Dorm cu picioarele pe o perna. Deja m-am separat cu dormitul de randunoi, fiindca nu se poate odihni din cauza ca sforai. Mare lucru n-am mai facut, doar ca i-am aranjat patutul lui bebe. Totu-i pregatit, o asteapta pe ea.
Miercuri ma duc la ultima intalnire cu Mendez inainte de marele eveniment si... cam atat.

Cristina38+Andreea
AMR doar 8 zile!

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

Mergi la inceput

Felicitari, Ali, pentru 40 de saptamani, o mjoreta, ceva?
Mihaiutza, imi pare rau ca nu te pot ajuta, eu nasc la Medlife, unde au preturile afisate.
Luny, zic si eu, ca nu ma pricep, oare nu-i dai prea mult sa pape si de-aia vomita?

Cristina38+Andreea
AMR doar 8 zile!

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

Mergi la inceput

Unde ati fugit randunici?

Cristina38+Andreea
AMR doar 8 zile!

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Criss parca m-ai citat pe mine
De cateva zile parca tot mai greu ma misc sa fac una, alta, de vreo 2-3 zile au inceput sa mi se umfle si mie gleznele, trebuie sa stau cocotate cu ele mai sus decat corpul si sotzul meu se trezeste toata noaptea din cauza ca sforai Acum asteptam sa vina o saltea sa se mute dincolo in camera sa se poata odihni ca pe canapeaua care se desface nu poate dormi ca-l doare spatele. Mi-e si mila de el la ce obosit merge la servici...

38+ cu Diana

AMR max 2 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Luat copilul de la gradi, mers in parc...

Luny, ooof, de colici mi-e si mie teama... dar trecem si noi peste asta, incet-incet...

Bubu, ce bine ca mai poti face de mancare, eu nu am niciun chef de asa ceva...

Ali, lasa ca va fi bine, fii curajoasa!

Revin spre dupa-amiaza.

Nicoleta 39+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)

AMR 5?? de zile

Mergi la inceput

Ia uitati-va la semnatura mea! Am zis ca daca se naste cu o zi inainte de Sf. Gheorghe, sa-i mai punem un nume. Ce parere aveti?

Cristina38+Andreea Georgiana
AMR doar 8 zile!

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

Mergi la inceput

Kitzy, noi sa fim sanatoase si bebeii nostri ca mai e un pic. Ce sa le fac, mai patimesc si ei, nu numai noi. Randunoiul meu, tot imi zice, in gluma, bineinteles, ti- placut sa mananci peste, acum leagana si creste! Asa ca... asta e!

Cristina38+Andreea Georgiana
AMR doar 8 zile!

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Eu am terminat papica, yamiii...acum ma duc sa-mi fac niste clatite umplute cu branza dulce si stafide , am papat ieri pe malul lacului si tare bune erau!

Luny, nu te ingrijora, mananca cu pofta si de-aia. Tine-l mai mult la verticala si maseaza-i spatele, de jos in sus, sa scoata aerul. Si nu stiu cine zicea de lapticul nedigerat, asa e! O fi alaptat la cerere, dar macar 2-3 ore intre mese sa fie, sa se digere ce papa.

Ali, Nico, o agitata-ceva??

Criss, bafta si tie la control!

Kitzy, daca ai incredere in medicul tau, stai linistita. Ca poate se intoarce bebica in travaliu, daca nu, stie dr. ce sa faca! Pupici! Mai avem si noi putin!

Oana 38+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput