Mamici de Martie-Aprilie 2008 (150)
Raspunsuri - Pagina 2
varuna spune:
Luny multumesc, eu Vigantolul il dau in gurita direct. Cum stati cu colicii? Aveti sau sunteti printre fericite? Ca eu nu mai pot...mi-e o mila de ea si eu sunt epava deja, ziua nu pot sa dorm ca gasesc mereu ceva de facut, gatit, spalat, calcat, curat...ca zici ca am innebunit.
Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia
Marutza
Raluk31 spune:
Buna dimi,fetele!
Am si eu o intrebare....ce e de fapt batista bebelusului???Fetita mea e fonfaita rau si caut cea mai buna metoda sa-i curat nasucul.
Despre travaliul meu de 30 de ore,si eu m-am mirat cum de am putut rezista,dar nu prea ai de ales.Problema a fost ca nu ma dilatam,cu toate ca aveam dureri mari.Un progres s-a vazut din momentul in care am inceput sa adorm intre contractii,pt ca i-am permis corpului sa se relaxeze si nu am mai avut putere sa ma agit inutil.Asa ca sfatul meu pt cele care vor naste natural este sa gaseasca pozitia in care se simt cel mai bine (eu,de ex,am suportat doar sa stau intr-un fotoliu)si sa-si elibereze mintea de ganduri.Poate parea o experienta traumatizanta,insa mai tarziu o vezi ca pe un rit de trecere,necesar in devenirea unei mame.Curaj,e doar un ultim pas pana sa-ti poti imbratisa copilul!
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
natynic spune:
Raluk31, citeste despre batista www.overland.com.ro/" target="_blank"> aici . Nu stiu ce exista echivalent in Italia, dar citeste si vezi si tu, ca sigur exista!
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
clauclau spune:
Am venit si noi de la masaj, cred ca mai avem o saptamana si scapam.
Kya, nastere usoara " de vis" si recuperare rapida pentru Sanziana.
Luny, imi pare rau ca a facut si bebe Muffa colici, trebuie sa-i gasesti preparatul care sa i se potriveasca lui, desi nu trec de tot cu nimic, doar se mai amelioreaza putin simptomele. Noi vad ca suntem mai bine, in ultima saptamana nu a mai avut crize ziua deloc, dar o mai apuca pe la 3-4 dimineata si pana la 7 are doar motaieli mai scurte, ma tot trezesc la ea sa o mangai. In rest, plange afara, de parca o duc la taiere!!!!! Nu s-a obisnuit deloc...
Naty, si-a facut program de masa Iulia, nu? E tare bine asa...
Nico, hai cu nasterea!!! 

Cory, deci si Larisuk a experimentat sentimentul de gelozie? Vestea buna este ca nu tine foarte mult si o sa se obisnuiasca cu bebe si o sa-l iubeasca tare mult. Acum lui Razvanel i-a trecut si sta pe langa Rebecca destul de mult, o pupa, imi cere sa i-o dau in brate, o da in leganut! Deci, o sa fie bine cu siguranta, acum se simte putin amenintata de bebe!
Fug sa fac cate ceva prin casa...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
luny spune:
quote:
Originally posted by varuna
Luny multumesc, eu Vigantolul il dau in gurita direct. Cum stati cu colicii? Aveti sau sunteti printre fericite? Ca eu nu mai pot...mi-e o mila de ea si eu sunt epava deja, ziua nu pot sa dorm ca gasesc mereu ceva de facut, gatit, spalat, calcat, curat...ca zici ca am innebunit.
Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia
Marutza
pana azi-noapte nu a avut colici, dar vad ca au inceput..sper sa fie bine azi, acum doarme cuminte!

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
clau, deocamdata i-am dat Bonnisan si Sabsimplex, vad ca l-au ajutat cat de cat...el saracul nu urla, se agita mult, se screme, se miorlaie rau, si e rooosu ca racul la fatzuca...mi-e asa mila de el..l-am luat in pat langa mine azi-noapte si cum il mangaiam, se mai linistea si atipea..

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Salutare!

Hai Kya cu Sanziana! Nastere usoara!

Am vazut si eu pozici scumpe cu bebei!
Cory, te pupic si bine ai revenit pe crenguta!
Vera, mereu ma duc la Schitul de la Dragoslavele, in fiecare an! E superb! Abia astept in august sa mergem!
Eu m-am trezit azi la 5 dimineata si abia la 7 am adormit la loc...nu stiu ce-am avut, nu mai mi-era somn...
Acum am pus ciorbita si mancarica la foc, fug la bucatarie.
Oana
38+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
Raluk31 spune:
Naty,multumesc..ceva asemanator am si eu de la Chicco,dar n-am reusit cu el![]()
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
kitzy spune:
N-am nascut inca ![]()
Am fost ieri la medic, bebelina a zis ca-i foarte bine, doar ca inca n-are de gand sa vina afara.
E tot cu fundul jos, naspa faza, nu vrea nicicum sa se intoarca, a zis ca incercam natural si sa fiu linistita ca sunt pe maini bune, la cea mai mica modificare in rau, ma baga la operatie, cred ca o sa ma chinui ceva, numai de asta mi-e groaza.
Placenta are gradul de maturare I/II, in rest totul ok.
Noaptea trecuta m-am trezit la 4.30 cu arsuri, dupa ce m-am linistit, n-am mai putut dormi, mi-a fugit somnul, m-am tot foit, pe spate nu puteam sta, pe dreapta n-am nici o sansa ca se agita rau de tot Diana, cred ca ma asez pe ea si numai pe stanga amortesc daca stau.
Au inceput sa mi se umfle mainile si gleznele de vreo 3 zile, de cand s-a facut mai cald, mi-a zis dr sa beau ceai de cozi de cirese pt edeme. Sa vedem daca o sa funtioneze.
Am auzit ca naste Kya, ma duc repede sa citesc din urma, pana atunci
Hai Kya!!!!!!!

38+ cu
Diana
AMR max 2 saptamani!!!
Ali_bia spune:
In primul rand, FELICITARI GECKO PENTRU RATON!!!!
HAI KYA!!!SA AI O NASTERE USOARA SI RAPIDA!!! 

Raportez si eu: Azi am fost la dr si gata e pregatita sa iasa in orice moment, asa mi-a zis, "pana joi inclusiv am nascut"astea au fost vb ei.Asa ca de acum am un morcovel de nu mai pot, abia acum a inceput sa-mi fie fricaaaaa

Azi implinim si noi 40 saptamani 

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de
2
Alina
40+
Alexandra-Ioana
Pozele mele
AMR- ??? pana la