Mamici de Martie-Aprilie 2008 (150)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

raluk chiar vroiam si eu sa intreb daca are cineva si foloseste batista bebelusului, Petru e infundat si nu pot sa-i curat nasucul cu nimic si cand stranuta o face cu gurita deschisa si nu-i ies mucisorii...voi cum va descurcati?

colici avem si noi, tot sabsimplex folosim, am luat si bonnisan dar am avut impresia ca a vomat mai rau atunci cand i l-am dat. Mai bea putin de tot bebe calm si eu beau ziua 800ml de ceai de lactatie si asta cred ca il mai linisteste ca tare agitat era pana sa beau ceaiul asta.

Elena fericita mamica de Petru 17.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

La mine iar merge greu forumul...
bubu,criss nuuuu, inca nu, atunci pe ultimul metru...., mai dar tare ma doare jos simt ceva,nici nu stiu cum sa explic, oare de la control??

aaa.bubu clatite am pus si eu acum sa fac tot cu branzica dar cred ca-l trimit pe randunoi sa-mi ia si stafide
nici nu stiu cum o sa le fac ca ma doareee ...

criss frumos si Georgiana sa stii..

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina40+
Alexandra-Ioana

Pozele mele

AMR- ??? pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Bubu harnicutza!
Am bagat si eu rufe la spalat si am pus sa fac o painica!
Oare ce-o face Kya? O fi nascut?

Randunici, careia dintre voi sa-i trimit si eu SMS pe 22 aprilie dupa ce nasc? Eu l-am instruit si pe randunoi sa intre pe forum sa va zica ce si cum, dar ca sa fiu eu sigura. Imi trimiteti pe PM un nr. de-al vostru de mobil?

Cristina38+Andreea Georgiana
AMR doar 8 zile!

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Ali, mersi. Bine, atunci astept pana cand dai tu startul.
Eu ma duc sa mai stau intinsa ca mi se umfla iar picioarele. Revin mai tarziu.

Cristina38+Andreea Georgiana
AMR doar 8 zile!

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Cris,
1. Ti-am trimis PM. Pai cine e dispecerul aicea, nu io?
2. Georgiana e fff frumos!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bubu, criss, si eu m-am gandit ca poate papa prea des, nu prea trec 3 ore, cateodata nici 2...asta ziua1..uitati-va si voi, iar s-a trezit..a dormit 10 min..ce sa fac, daca isi roade manutele si cauta sanul cu guritza, mai des de 2 ore??sotul zice ca nu se satura, dar eu stiu ca e mazgait si cred ca e si placere sa stea cu sanul in cioc, randunelul mic..dati-mi idei, sfaturi??

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Am reusit sa intru, dupa cum am promis aseara.

In primul rand...HAI KYA, HAI MAMI, HAI SOVI!!!!

Azi am fost tare harnica, am platit o multime de facturi, am schimbat banii si am pregatit plicurile (stiti voi pt ce...)..Apropo, cineva intreba cam cat se da la cezariana. Acum, nu stiu cum e la Bucuresti, eu o sa dau 300 euro la dr si cate 200 ron la anestezist si mana II. Asa am inteles ca se da...plus ca am avut-o pe Zoze inaintea mea care a nascut cu acelasi dr si m-a informat. Cica s-ar da cam 700 ron la cez, dar eu imi leg si trompele, si de aia o sa dau mai multicel. Acum 2 ani juma la Alex am dat 500 ron la dr.

Am citit si eu din urma (ca harnice ati mai fost de aseara pana acum) si tare imi face si mie cu ochiul o plimbare la Brasov..mai vedem ce va fi pana atunci.
Mai tarziu intentionez sa o sun pe Zoze sa vad ce mai face. Va anunt mai pe seara..sper sa fie ok.

Deea35+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Simo, avem 10 voturi pentru Brasov!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Hai Kya!!!!

Alina 38+ Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14

AMR 3 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

Luny, nici Petru nu mananca la 3 ore, chiar la o ora jumatate se trezeste, sau imediat cum il pun in patut! noaptea pt ca are colici il tin in pat cu mine ca tare mi-e mila de el si oricum plange, nu-l pot lasa acolo. Voi cum faceti? ii lasati in patut?

maine e prima zi cand ii dau vigantolul, sunt curioasa daca o sa reusesc sa il dau in gurita!

Elena fericita mamica de Petru 17.03.2008

Mergi la inceput