Gravidute si mamici de CLUJ-73
Raspunsuri - Pagina 9
antoni spune:
Mersi fetelor,stiu, sunt prea stresata.oare voi fi mai putin cu cat va creste piti sau o s-o innebunesc?
Cristina-cred ca n-ai rabdare,dar incearca sa te odihnesti pe cat te lasa Vladut,ia-o ca pe o perioada ok,cand vine pitica nu o sa mai ai nici atata timp.cred,hihi,nu pot sa-mi inchipui cu doi.va fi bine mami,inca putin si scapi.
eu dimineata plec la Oradea, va pupic scumpelor,sa aveti o saptamana frumoasa mai departe cu mult soare, sa fiti toata ziua afara cu piticii.
ufff, ce va invidiez,hihi.
Meli+
Timea-Larisa
ALEX29 spune:
CRISTINUTA
inca un pic mamico
IOANA ,ADRIANA mi am cumparat o vopsea de par iar pe cutie era saten si mi a iesit un saten f f inchis ...in viata mea n am avut o culoare asa inchisa ...dar o sa iasa ca ma spal pe cap in fiecare zi ![]()
IOANA super cu supica in 2 luni si eu o sa fac asa
RAMO o sa incerc ce mi ai spus ...ma gandesc ca de Paste o sa plecam si ar fii super sa pot sa i cumpar mancare la borcanase si sa i placa ,altfel e mai greu cu gatitu
ANCA lasa ca de joi cica o sa fie iarasi frumos si l poti scoate pe bebe la plimbare
noapte buna ,pe maine
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
elenuta23 spune:
ciao fetelor,, nu am mai intrat de duminika deoarece ieir am fost la dentist mi-a pus surub asa carie am avut, am murit de frica dar nu am simtit nimik, am mare incredere in stomatolog, eu tot timpu imi aleg doctori sau ,,depinde de situatie persoane in care sa am incredere k altfel mor de frica
, iar azi am facut ordine si am fost in polus la sophing k sa il scoatem pe Dragos la plimbare iar acum doarme dus, e in lumea viselor
.
recunosc k nu am prea citit din urama k nu am avut timp , mi-am propus sa ma pun in pat la ora 23 maxim sa nu mai stau in fata kalkului ore in sir seara, sa am mai multa energie si mai ales k ne dorim inca un bb sa nu il obosesc asa k voi scrie mai putin deoarece ziua nu prea intru pe net dar oricum abia astept sa vin si eu la intalnirile voastre sa va cunosc pe toate personal si mai ales pe Geany k am auzit k e super mama.
va doresc o noapte placuta
iubirea mea Dragos 9 mai 2007 http://picasaweb.google.com/elenuta23/DragosStefanPuscas
sara2007 spune:
da tu fetelor...si eu tare as vrea s-o cunosc pe geany,data viitoare o sa venim si noi.am inteles ceva de sambata?si eu mi-as fi dorit tare mult inca un bebe sau chiar 2.off cum este si viata asta
catedata.intotdeauna m-am vazut cu o familie numeroasa.crstina curaj mamico..........abia asteptam s-o vedem si s-o cunoastem pe daria.
meli drum bun si sa revii cat mai repede la piti a ta si la noi.meniul Sarei este cam asa;dim pe la 6-7 bea laptic de la mine....pe la 10-11 papa ori fructe.ori cereale...ori mai nou soldatei.cu ou fiert,crenvusti de pui,branzica...rosii.sau unt cu gem....pe la 2-2 jum papa supica....pe la 4-5 mai papa cev afruct sau iaurt sau pufuleti sau biscuiti.....si de cele mai multe ori seara numai vrea sa pape si ma tot chinui sa-i dau felul doi sau altceva.ma gandesc ca poate papa prea bine pe la 4-5,numa tot afara eram si n-aveam cum sa-i dau mancare gatita .nici nu stiu cum sa fac.si in ultimul timp inainte de culcare bea laptic din sticluta.cam 120 de ml.numai mult.nu stiu cat este meniul de bun.....dar e grasuna,plina de viata si energie.v-am pupat.si noapte buna va doresc.
ioana
anca.b spune:
buna dimineata!
s-a oprit poaia!!! sper sa tina ca sa putem iesi afara. daca nu, mall scrie pe noi. inca nu stiu daca polus sau iulius. ma mai gindesc pina la prinz cind vine tati sa ne duca (nici nu a fost nevoie sa-i spun eu, s-a oferit singur aseara, cind a vazut ce "sifon" e fi-su
)
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
kitzy spune:
Mami alexia cand mergi sa dai comanda, intreaba acolo, le spui cati invitati sunt si ele calculeza cam cat ar veni. Asa am facut si eu de ziua mea cand am dus tort la lucru, doamnele alea se pricep cam cate kg vin la nr de invitati.
39 cu
Diana
AMR max 1 saptamana !!!
ALEX29 spune:
NEATZA
ELENA bine ca ai scapat si ca totul ok
KITZY inca un pic draga de tine cred ca nu mai ai rabdare
IOANA(SARA)nu cred ca se face vreo intalnire sambata ,de obicei de intalnim intr una din zilele sapt adica de luni pana vineri
gata cu ploaia ,ce super
redai spune:
Neata si de la noi.
brrr, m-am uitat inn oglinda de dimineata si nu imi vine sa cred ce cearcane am.Slutii ca sa scap de ele stiti?Ianafara de odihna.
Elenutza spor la mers la dentist si la plimbat prin mall azi.
Adriana CU tortul ti-au spus fetele.Numarul de invitati si iti spun doamnele de la cofetarie.SI pui tu in plus cateva felii pentru musafiri neprevazuti.
Alex stai linistita in privinta culorii parului.Iti sta foarte bine asa, nu te mai stresa.Acum mai lipseste sa te faci rosie in cap
.MIe imi place cum iti sta acum.
Ioana(mami de Sara) nu era vorba de nici o intalnire sambata.POate saptamana viitoare daca se face vreme frumoasa.
CO pe unde umbli ca nu mai treci pe la noi?ne-ai uitat?
Cristina e foarte normal sa treci prin asha ceva. Eu iti doresc sa iti revii cat mai repede, si sa treci usor si peste pasii grei care urmeaza.DAr fii fericita mami ca o sa ai 2 puiuti frumosi.Nastere usoara iti ureaza si Dana , cea care a fost la intalnire de 8 martie cu mine.
Paula cum stai cu scosul petelor?![]()
Oana cum mai stai cu diversificarea?
Ramo stai linistita cu borcanelele.Mai ales cele de la hipp.O sa vina o erioada cand o sa fii foarte obsita si nu vei avea chef de gatit si atunci o sa te rogi sa pape borcanele si ea o sa le refuze.EU i-am dat borcanele o perioada destul de lunga, nu vroia sa pape alceva si acum nu le mai vrea.Abia il mai fac sa pape unul de fructe, dr de ala mic.Sunt bio, dr Campean chiar le recomanda in aceasta perioada.Nu te mai stresa scumpa.
Nico cum e cu apa, dusil, laptopul?
Toate bune azi?
Noi suntem binisor, cu papica intr-o zi mai bine , intr-o zi mai prost, dar nu ma mai stresez.As avea nevoie de companie ca sa ii dau sa pape.Ioana ce zici?Te inscrii?![]()
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".![]()
kitzy spune:
Alex da, chiar ca un pic de tot... ma astept in orice clipa sa se declanseze ceva....mai frica mi-e ca inca nu stiu cum o sa ajung sa nasc daca nu s-a intors, poate poate o face in travaliu, daca nu, chiar nu vreau sa ma chinuie cu naturala si-apoi sa-si dea seama ca nu se poate si aa ajung la bisturiu. Incertitudinea asta ma omoara.
Maine ajung la medic, o s-o intreb daca s-a interesat de costul unei rezerve, ca m-ar tenta totusi.
39 cu
Diana
AMR max 1 saptamana !!!
ALEX29 spune:
LORE mersi m ,nu am avut niciod o culoare asa inchisa :) de asta is un pic socata :)
KITZZY daca bebele nu e intors poate o sa ti se faca cezariana ,o sa fie bine nu ti face griji