Gravidute si mamici de CLUJ-73

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Kitzy, draga, eu nu te sfatuiesc sa-ti iei camera privata...mai ales acum, ca s-au renovat toate saloanele..
e mai bine cu mai multe mamici, mai multi bebei, mai primesti un sfat, mai vezi una-alta...eu am invatat multe, numai uitindu-ma la celelalte mamici sau ascultind ce le spunea asistenta.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Alex faza-i ca dr a zis ca incercam mai intai pe cale naturala, i-am zis ca mie mi s-ar parea normal sa intru la cezariana si-a zis ca merg eu sa cer aprobarea la profesor? Ca el trebuie anuntat primul, ca daca ar fi avut clinica ei, nici nu se punea problema. Eu nu inteleg cum pot fi asa de inumani unii.
Anca si eu initial m-am gandit la asta, dar parca mi-ar placea si singura, oricum depinde si cat costa. Deocamdata mi-a zis ca toate saloanele sunt arhipline.

39 cu Diana

AMR max 1 saptamana !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

KITZY faci cum crezi tu ca i mai bine ,dar sa stii ca s de acord cu Anca ,pt mine a contat f mult sa stau cu alte mamici in salon ,cu una din ele am si pastrat o relatie f frumoasa
am glumit ,am povestit ,a fost tare frumos si a contat multttt ca am avut cu cine vb
acuma intradevar ...sa ai noroc sa dai de niste femei dragutze ca altfel e mai aiurea
legat de cezariana ...nu stiu ce sa zic ,ma gandesc ca daca nu e intors copilul cum sa te lase sa nasti normal ?
se poate asa ceva ?
tu puiutz nu vreau sa te derutez ...nu stiu ce sa ti spun

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Alex nu mai am ce sa mai zic, ea a zis ca se poate si natural, nu contesta nimeni ca nu se poate, dar la riscuri se gandeste cineva? Si la cat se chinuie si mama si copilul? Si eu sper ca pana la urma sa se vada ca-i mai bine cezariana.

39 cu Diana

AMR max 1 saptamana !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna ziua! Am venit si noi de pe drumuri, de pe la scoli.
Multumesc de raspunsurile in legatura cu tortul..ideea e ca nu dau eu comanda, ca ziua Alexiei e a doua zi de Paste si o prindem acasa asa ca tortul acolo se face. Si trebuia sa transmit prin telefon cam ce greutate sa aiba...o sa ma descurc eu cumva.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Kitty, eu chiar ca nu inteleg. Adica pana la urma e optiunea fiecarei mame. Adica daca eu vreau sa fac cezariana, chiar daca as putea naste natural, cine ma poate opri? Nu mi-e clar.Adica tu, foarte bine, ai putea spune ca scoti din calcul nasterea naturala si vrei cezariana. Doctorul poate zice ca nu te opereaza?

Mergi la inceput

Da, poate zice pt ca nu are aprobarea de mai sus, aici ii buba si fara aprobarea aia nu se fac cezariene. Suna foarte nasol, dar asta e spitalul de stat. Om vedea noi ce-o sa fie pana la urma.

39 cu Diana

AMR max 1 saptamana !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Adriana, din pacate nu e optiunea mamei (decit la o clinica privata)! numai medicul decide daca face sau nu cezariana, si mai are de primit si semnatura directorului clinicii...care din cite stiu eu e destul de capsoman cu pacientele altor doctori (nu cu ale lui, of course).

Alex, chiar daca copilul e pelvian se poate nastere naturala. problema ar fi ca e mult mai greu si pt mama si pt copil, in principiu de rupi tare de tot, iar copilului ii pot ptovoca destul de multe traume la nastere (de genul displazie de sold, luxatie de umar etc).

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

kitzydraga mea cu cine o sa nasti? si eu am nascut acolo si stiu k tre vb cu profu inainte de ati face cezariana, acuma fiecare la latitudinea ei dar parerea mea e k natural e cel mai bine daca nu poti nicicum iti face cezariana, nu te descuraja k Dumnezeu e alaturi de tine si de bb tau, ai sa treci cu bine iti trebuie putina incredere si rabdare si vei reusi ai sa vezi. abia astept sa vii acsa sa iti vedem printesa si eu luna viitoare vreau sa il fac pe urmatorul, dupa ce am nascut am uitat tot. mult curaj si multa putere.
pupiki

iubirea mea Dragos 9 mai 2007 http://picasaweb.google.com/elenuta23/DragosStefanPuscas

Mergi la inceput

Aha..n-am stiut..ce prostie...eu consider ca ar trebui sa fie optiunea fiecaruia, asa mi s-ar parea normal. Doamne, in ce tara traim..

Mergi la inceput