Gravidute si mamici de CLUJ-73
Raspunsuri - Pagina 4
Victo spune:
sotul cica sa nu mai fiu necajita ca mi-am peirdut jumatate din haine..lasa, ca probabil nici n-ai fi intrat in ele anul asta..si pana anul viitor nu mai sunt la moda...
asa ca fetelor..dc ma vedeti imbracata cam la fel..ata e..ca acu tre sa ii iau haine lu fi-miu..scaun de masa, scuna de masina..ufff..
sa nu mai vb de rata la casa care ne omoara.
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
sara2007 spune:
ma bucur ca au fost buni papanasii......nu stiu dac aati apucat sa ma cititi,scriam de gustoasele gogoase de la polus pe care le-am decsoperit.ce infectie ai mami-alexia?am tot citit in urma dar n-am dat de nici un rezultat.....deci e pe terminate laptiucl alexiei?si mie m-i se pare ca mi-au scazut mult in ultimul timp sanii,mia ales de la atata stres si nervi.
cand este urmatoarea intalnire la papanasi la sinaia?n-am putea programa mia din timp?ce ziceti?am veni si noi.eu zic ca pe sapt viitoare,ca am inteles ca sapt asta v-a fi timp urat.ce-ti face meli degetelul?bravo pt diversificare la toti bebeii din grupa mia.....de fapt mijlocie
sara e in grupa mare....ea papa deja cam orice.pe unde mergem gusta cu placere din orice.dar pe primul loc raman totusi pufuletii.......asa cunoaste punga,striga pe strada in gura mare sa-i dau,daca vede punga.si asa mortal zice.....hopa-hopa
va urma o nopate linistita si frumoasa.
ioana
mami_alexia spune:
Buna dimineata!
Ioana, e vorba despre o infectie urinara, cred. Dar am mai trecut prin asta si daca sunt sanatoasa este lapte. Asa ca acum astept rezultatul analizelor ca sa pot trece din nou pe antibiotice si sa ma fac bine. Este si acum lapte dar nu cat ar vrea Alexia.
Ce vreme....![]()
Cristina, Kitty, mai dati cate un semn de viata!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
mami_alexia spune:
Ioana, acum Alexia zice bau-bau si di-di-di. Si binetinteles mama si tata, tata zice printre dinti, ceva de genul tete.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
redai spune:
Neata si de la noi.
Eu acum ma pregatesc de mers la medic.Asa bine doarme asta mic ....imi este mila sa-l trezesc, dar ce sa fac daca la dr e numai pana la 12?
Paula ai motiv sa iti schimbi garderoba.O sa fii si tu in "trend" cum zice Geany
. Eu umblu tot cu o pereche de blugi ca ceilati imi sunt mari toti.Asha ca nu vei fi numai tu imbracata cam la fel.
Adriana sa speram ca isi revine lapticul.Oricum , Alexia e maricita deja, nu fi supi tare.
tare urata vreme azi.![]()
![]()
![]()
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".![]()
anca.b spune:
Buna dimineata!
ce vreme naspa. nici nu mi-a coborit ovidiu caruciorul de dimineata, cind a vazut ce e afara.
Diana, bine ati revenit de la bunici! cred ca ai tai au fost foarte fericiti, mai ales ca bebelina a papat bine!
Adriana, las' ca o sa treci peste asta. ce frumos ca Alexia vorbeste. abia astept sa inceapa si al meu. acum ma amagesc cu faptul ca mai scoate citeodata un ma-ma-ma-ma - bineinteles ca e numai asa, ca sa se auda, nu e constient, dar pe mine ma unge la suflet...![]()
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
ALEX29 spune:
NEATZA
zi minunata si frumoasa ieri ,haideti mai multe ca no sa regretati ,a fost f f frumos
PAULA eu zic sa ti duci hainele ,care crezi ca se mai pot salva ,la curatatorie ,bafta
ADRIANA saracutza ALEXIA lasa ca no sa pierzi lapticu ,sper sa treaca repede ,multa multa sanatate
IOANA(SARA)sigur o sa ne mai intalnim
GABI chiar daca ne intalnim mai repede stam destul de mult in parc ,eu am ajuns aseara doar pe la 7 acasa ,asa de bine mi a dormit puiutzu ,ca mi a fost mila so trezesc so pun in masina
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
ANCA (soanso)superbe pozele ,da v ati distrat f bine in parculetz ,mai ales ca fost si tati cu voi
LORE sper sa ai analizele ok ,bafta
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
mami_alexia spune:
Acum am vorbit cu dr la telefon, ar fi vrut sa imi zica ce antibiotice sa iau insa atata timp cat nu e foarte grav(adica febra, dureri insuportabile) a zis sa asteptam totusi antibiograma ca sa vada ce fel de antibiotice pot lua(cu atat mai mult cu cat alaptez).
Cat despre laptic, eu stiu ca este si va fi daca sunt bine. Alexiei ii dau mai multa mancare solida insa trebuie sa gasesc momentul. Adica, o pacalesc cu reclame si mananca. Aseara am vrut sa-i dau sa pape si nu a vrut, si-a facut greata. Dupa ce am comutat pe reclame a mancat un iaurt intreg si un mar cu biscuiti. E smechera...
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
antoni spune:
buna dimineata si de la noi!
vai ce vreme urata,offff,si eu care planificam o zi frumoasa afara.altadata.
Lore-iti tin pumnii,sa ne screii cand ajung acasa.
Cristina-tot 2 in 1?
Spor la toate,ma duc ca urla buburuza mea,hihi.
Meli+
Timea-Larisa