Gravidute si mamici de CLUJ-73

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna seara, fetelor!

Ca tare as fi venit si eu la papanasi cu Sara, dar nu ne potrivim cu programul vostru...Noi avem 2 runde de iesit afara, dimineata de la 11-13-30 cand venim acasa sa papam pranazul si inca o tura dupa-amiaza de la 17-18.30, ma rog cam asa...

Altfel, noi suntem bine, crestem frumos, mai nou avem obiceiul de a striga cat e ziua de lunga, in diverse tonalitati, am descoperit ca ne place la cumparaturi(finaly) dar in cosul de cumparaturi(bine si asa), am invatat sa deschidem scaiul de la pampers si ne indeletnicim cu asta, distrandu-ne teribil. Nu mai vrem sa zicem nici mama, nici tata, nici papa. NU avem inca nici un dintisor. Suntem insa foarte curioase la gusturi noi. INcepem sa gustam tot mai multe lucruri noi si suntem incantate.

Cam atat despre noi. Nu prea am reusit sa citesc din urma, dar sper ca toata lumea este ok.

Alex, si noi am patit-o, dar cu pisi, nu cu caca, hihihi.

Ramo, eu zic sa insisti totusi cu papa facuta de tine, va accepta apoi tot mai greu papa de casa daca da de borcanase. Felicitari pt Bea cea frumoasa, am vazut-o in poze!

Cristina, voi cum sunteti?

Co, tare s-a schimbat Cari, are deja fata de copilas nu de bebe.Dulce-dulce.

Diana, cum merge diversificarea?

Oana, ati depasit hopul?

Lore, cam asa si noi, Sara vrea atentie non-stop si nu ma lasa inima sa nu i-o acord!

Va pupam cu drag!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Gabriela ,ma gandeam la voi ...si uite ca ai postat...ai deja domnisoara mare..hihihi vai fetelor ce repede trece timpul parca numa ieri-alaltaieri te vedeam cu burtica .

Ramonella,eu zic sa insisti sa-i dai papica facuta de tine PROASPATA,lanceput e mai greu pana se obisnuieste cu gustul(sorana isi facea o greata de ziceam ca acusica vomita) ii dadeam cate doua lingurite la o masa si ziceam ca e mare realizare ,e parerea mea sa incerci treptat si cu rabdare si nu mai calcula tot timpul cat mananca pt ca sunt zile in care chiar daca nu mananca mai nimik nu moare de foame!

azi m-am vazut in parc cu fetele Alex,redai,victo,nico si cu Geany...fetelor merita sa o cunoasteti e o tipa super,e vesela, ,comunicativa,poti vb cu ia orice si e foarte sexy.Alvaro e un scump(elegant cum il stiti),aveam impresia ca ne stim de cand lumea

va pupic ...maine am o zi grea(la seerv)

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Salutari fetelor,

Ne-am intors si noi din ”excursia” la bunici, a fost destul de greu drumul cand ne-am dus, ca Ana nu a dormit, dar acolo a fost dragalasa si vesela. A papat supica si felu 2 facut de bunica cu o poftaaaaaa mare-mare, spre incantarea bunicilor care aplaudau la fiecare inghititura deci se pare ca fata are nevoie de galerie la masa. Astazi i-am facut si eu branzica, tare buna a iesit si a papat-o asa simpla la masa de la 18.30.
Am vazut scumpei de bebelusi frumusica Bea si gagicarul Stefan de Paula.
Noi cred ca ne pregatim de dintisorul nr 2, care se vede prin gingia rosie, sper totusi la o noapte usoara.

Cristina asteptam vesti de la tine!

Ce rau imi pare ca n-am vazut decat acum ca astazi a mai fost o intalnire!

Seara buna tuturor,

Diana si Ana (13.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

buna seara..cum au fost papanasii? noi am facut botezul lui edi la Sinaia dar papanasii nu i-am incercat inca. poate daca se mai pune de-o intalnire venim si noi.

se poate pune telina (radacina) in supica ptr bebe?? eu am pus deja ..de trei zile papa edi supica dar imi zicea o mami de pe aici ca telina nu e buna. voi cum stiti?? eu ador telina ...
dupa cate zile de papat supica pot sa-i fac si piure din legumele fierte?

succes cu diversificarea..IKO..RAMONELLA...ALEX

ANTONI..edi papa ceiuc ff bine si suc de morcov din sticluta dar nu ar fi mai bine sa-i introduc canita?

mami si edi

http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

VElena eu i-am dat telina de la inceput, dar am pus-o numai la fiert.Nici acum nu i-o fac piure, nici macar nu ii place.despre canuta risti sa nu o primeasca. David primeste doar tetina de la avent, nimik alceva.Piure poti sa ii dai dupa vreo 3 zile (asa imi amintesc eu), dar la inceput numai cate o leguma.Le introduci treptat.

Papanasii au fost super, fara cuvinte.Nu stiti ce pierdeti cele care nu veniti la "intalneli"

Gabi sa stii ca dorm si in carucior copii.....

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna seara! M-am intors si eu de la facultate..imi crapa burta de durere dar ce sa fac, m-am saturat sa ma mai plang,ma simt asa aiurea ca nu termin odata cu infectiile astea...

Ma bucur ca a fost frumos la intalnire si imi pare rau ca nu ne putem vedea mai des. Lore, nu pentru toata lumea e accesibil restaurantul Sinaia(nici nu stiu pe unde e), asa ca, ce sa facem , rabdam si citim.

Va doresc o seara frumoasa alaturi de cei dragi! Si sa ne pregatim pentru 2 zile ploioase, sper sa nu ne plictisim prea tare in casa!

Noapte buna!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Sint buni-buni papanasii? Ca iar m-ati bulversat si imi trebe, desi eu nu sint pofticioasa de obicei... dar papanasii i-am descoperit numai la botezul lui P si mi-au placut tare... (sau cei buni, oricum in prezentarea asta atunci am mincat prima data). Azi am invatat sa inchid si deschid caruciorul, numa ca a dormit P de la 1 la 3...

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Adriana nu era vorba numai de papanasi.Ziceam si de povestile care leavem.Azi de ex am fost in parcul mare.Am stat vreo 2 ore.Parcul e mai accesibil.Si Sinaia e la 10 min de mers pe jos de la parcul mare.Peste somes, in paralel cu parcul babes.

Ioana daca stii de acum poti sa iti faci si tu prezenta la intalniri.

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Multumesc, Anca, si mie mi-era dor de voi! Chiar trece timpul repede, cand ma gandesc ca Sara face imediat 1 an...

Lore, stiu ca dorm copiii si in carucior, si chiar bine, doar ca la pranz dupa o masa copioasa cand o vad ca pica de somn nu ma lasa inima sa nu o pun la ea in patut...In rest, doarme ea si afara, nu are treaba...Dar poate va mai intalniti si la alte ore, mai accesibile pt noi.

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

gustosi papanasii..

a fost super obosita bebita mea..data viit.trebuie sa vin cu caruciorul, sa poata dormi..nici la baie nu a vrut, a inceput sa planga, asa ca l-am scos un-doi..

Nico..multam pt arsenalul de purtat copilul..

Geany..chiar ca e super..si draguta si tanara si vorbareata..:):) si haioasa..si..merge engleza?pacat ca stai in Spania..:(..pt noi..pt tine cred ca ok..:)

anca..ti-era teama ca imi fura vreun nebun baietu', huh?
spor la munca maine!!!!!

ramo, cum ii dai papica? in scaun?..uite nici mie ieri stefanut nu prea mi-a mancat..nici compotelul de ora 10, nici supica..dar azi s-a comportat f bine.:)de cantrit nici eu nu mai cantaresc...mai ales supica..ii dau asa din ochi...dar incerc sa nu ii dau f mult sa pape,inca e miculut.

la noi pb e cu kk..ufffffff..maine e deja a 4a zi..incepem iarasi dim cu suc de mar si morcov crud.iar in supa nu mai bag morcov deloc.

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput