Gravidute si mamici de CLUJ-73
Raspunsuri - Pagina 2
Ioana13 spune:
Salut
Despre otita am gasit pe net ca una din cauze poate fi mincatul pe spate ( prin interior, poate ajunge pe canalul spre ureche laptele/ceaiul si sa se infecteze, nu e vb ca ajunge prin exterior). Mai sint enumerate si alte cauze. De asemenea o mamica a zis ca asa i-a spus dr, in CAnada, ca de aia are copilasu otite multe, dar si fratiorul lui mai mic are, desi nu i-a dat mincare pe spate, deci poate fi ceva ereditar.
Si eu as veni la papanasi, dar P inca nu a dormit, va adormi imediat (sper) si va baga vreo 2 ore... Am fost de dimineata la Polus la cafea si mic dejun
.
Simbata am fost la restaurantu japonez... a durat vreo 2 ore pina ne-a tot adus cite ceva, intr-un ritm de melc... ca asa e in japonia, sa nu se sperie sushi si sa fuga... nu e de mine ritmu asta...
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Victo spune:
tu fetelor, asa sunt de necajita..
asta toamna, cum nu imi mai veneau hainele..si cum credeam ca ne vom muta am strans multe haine..mai ales de-ale mele..si le-am pus unele in pungi, altele nu..intr-o cutie..si i-am spus socrului meu sa le puna in pivnita..numa bine el le-a pus in antecamera pivnitei..si asta iarna s-a spart ceva conducta de apa..
si acum m-am dus eu voioasa s aimi scot haine mai subtiri..geaca de piele...sunt VARZAAAAAAA...ude.......put ca naiba......au intrat culorile unele intr-altele.vaiiiiiiiiii..mi-e o ciuda.....
incerc sa le scot cu vanish..cu ace...
offffffff Doamne!!!!!!!!
cel mai rau imi pare dupa gecuta de piele..

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
RAMONELLA spune:
Salutare!!!!
Vad ca Nico n-are apa,eu n-am curent si gaz...
Noroc ca aragazul se poate aprinde si cu chibrituri...
Multumim fetelor de complimente.![]()
Paula inca mai seamana astia mici,in anumite poze.
Nasol rau de tot cu hainutele.
Alex Synevo e Rombelul.
Sigur ai auzit.
Anca Bea are ochii caprui inchis,ca ai lui masa,macar ceva sa aiba si de la ea.![]()
Bea nu vrea sa pape nici cum papa facuta de mine...degeaba i-o pasez,o scuipa...asa ca i-am luat borcanase Hipp,o gramada de meniuri pentru 4 luni.Ii dau de 2 zile.Ieri mi-a mancat un sfert de borcanas de mere cu afine si azi l-a mancat pe tot!!!Deschide gurita cand vede lingurita si da din maini si din picioare.Treptat o sa i le amestec.
Noi iei am fost la amiaz la Polus,cu niste prieteni,viitori fini.Le-a trebuit la baieti sa se uite la masinile alea.Dupa aia am mers la Iulius sa papam.Intre timp am lasa-o pe Bea acasuca,sa nu se obosesca.Apoi ni s-a facut pofta de papanasi si ghici unde am mers???La Sinaia.Tareee buni papanasii,nu se compara cu iulius.Dar si 120 mii portia...![]()
Nu stiu daca vin la papanasi,Bea mainainte a adormit...si sufla un vant afara....
Off,sper sa ma tina bateria la laptop,ca n-am ce face ,ma plictisesc...
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Povestea nasterii
antoni spune:
velenamaria-daca vezi ca papa bine, nu-i problema, piti inca papa cu cele de 0 luni.de la celelalte se inneaca.
mami-alexia-la mine chiar e asa, vad pe sutien. din pacate
Ioana13 spune:
Offf Paula... daca miros a mucegai mai greu iese mirosul, daca iese. EU am spalat o camasa de vreo 20 de ori si tot mirosea. Uite asa ai motiv de improspatat garderoba
Nico ce birou ai tu la care poti face
... esti o norocoasa. Poti si dormi acolo?
Nu ajung la papanasi... acum a adormit P.
Ramo, trebe sa fie mai deosebiti papanasii aia, la pret dublu, ar fi rusinos si nesimtit sa fie la fel. Sa vedem cum comenteaza fetele-expertele
.
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Victo spune:
fetelor, pe ce strada e rest sinaia? sa ii zic lu nenea de la taxi
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
anca.b spune:
Adriana, bineinteles ca dormea Stefan...asa face el de cite ori il scot din casa...nu stiu cit il mai tine....
Imi pare rau ca esti bolnava. sper sa-ti treaca repede! analizele nu poti sa le faci la medstar? am vazut ca au laborator de recoltari aici pe str dimbovitei.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
mami_alexia spune:
Anca, am vazut si eu ca s-a deschis un Medstar pe Dambovitei insa cabinetul doctoritei de familie are contract cu Synevo si stiu ca acolo le trimite.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
antoni spune:
ei,putina activitate pe aici.cred ca sunteti cu totii la papanasi,hihi,bine faceti.noi n-am mai putut veni.asta e,altadata.
iko spune:
Buna fetelor
Meli mersi de intrebare ,sint si eu pe aici numai nu prea scriu numa va citesc ,i-mi pare rau pt ce ai patit cu degetu sper sa se vindece repede
Alex i-mi pare rau pt haine
Ramo ce bine sta in fundic Bea a crescut si ce frumusica e
noi sintem bine , am inceput si noi diversificarea