Gravidute si mamici de CLUJ-73

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Salut
Despre otita am gasit pe net ca una din cauze poate fi mincatul pe spate ( prin interior, poate ajunge pe canalul spre ureche laptele/ceaiul si sa se infecteze, nu e vb ca ajunge prin exterior). Mai sint enumerate si alte cauze. De asemenea o mamica a zis ca asa i-a spus dr, in CAnada, ca de aia are copilasu otite multe, dar si fratiorul lui mai mic are, desi nu i-a dat mincare pe spate, deci poate fi ceva ereditar.

Si eu as veni la papanasi, dar P inca nu a dormit, va adormi imediat (sper) si va baga vreo 2 ore... Am fost de dimineata la Polus la cafea si mic dejun.
Simbata am fost la restaurantu japonez... a durat vreo 2 ore pina ne-a tot adus cite ceva, intr-un ritm de melc... ca asa e in japonia, sa nu se sperie sushi si sa fuga... nu e de mine ritmu asta...

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

tu fetelor, asa sunt de necajita..
asta toamna, cum nu imi mai veneau hainele..si cum credeam ca ne vom muta am strans multe haine..mai ales de-ale mele..si le-am pus unele in pungi, altele nu..intr-o cutie..si i-am spus socrului meu sa le puna in pivnita..numa bine el le-a pus in antecamera pivnitei..si asta iarna s-a spart ceva conducta de apa..

si acum m-am dus eu voioasa s aimi scot haine mai subtiri..geaca de piele...sunt VARZAAAAAAA...ude.......put ca naiba......au intrat culorile unele intr-altele.vaiiiiiiiiii..mi-e o ciuda.....
incerc sa le scot cu vanish..cu ace...

offffffff Doamne!!!!!!!!
cel mai rau imi pare dupa gecuta de piele..

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare!!!!

Vad ca Nico n-are apa,eu n-am curent si gaz...Noroc ca aragazul se poate aprinde si cu chibrituri...

Multumim fetelor de complimente.

Paula inca mai seamana astia mici,in anumite poze.Nasol rau de tot cu hainutele.

Alex Synevo e Rombelul.Sigur ai auzit.

Anca Bea are ochii caprui inchis,ca ai lui masa,macar ceva sa aiba si de la ea.

Bea nu vrea sa pape nici cum papa facuta de mine...degeaba i-o pasez,o scuipa...asa ca i-am luat borcanase Hipp,o gramada de meniuri pentru 4 luni.Ii dau de 2 zile.Ieri mi-a mancat un sfert de borcanas de mere cu afine si azi l-a mancat pe tot!!!Deschide gurita cand vede lingurita si da din maini si din picioare.Treptat o sa i le amestec.

Noi iei am fost la amiaz la Polus,cu niste prieteni,viitori fini.Le-a trebuit la baieti sa se uite la masinile alea.Dupa aia am mers la Iulius sa papam.Intre timp am lasa-o pe Bea acasuca,sa nu se obosesca.Apoi ni s-a facut pofta de papanasi si ghici unde am mers???La Sinaia.Tareee buni papanasii,nu se compara cu iulius.Dar si 120 mii portia...

Nu stiu daca vin la papanasi,Bea mainainte a adormit...si sufla un vant afara....

Off,sper sa ma tina bateria la laptop,ca n-am ce face ,ma plictisesc...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

velenamaria-daca vezi ca papa bine, nu-i problema, piti inca papa cu cele de 0 luni.de la celelalte se inneaca.

mami-alexia-la mine chiar e asa, vad pe sutien. din pacate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Offf Paula... daca miros a mucegai mai greu iese mirosul, daca iese. EU am spalat o camasa de vreo 20 de ori si tot mirosea. Uite asa ai motiv de improspatat garderoba

Nico ce birou ai tu la care poti face ... esti o norocoasa. Poti si dormi acolo?

Nu ajung la papanasi... acum a adormit P.

Ramo, trebe sa fie mai deosebiti papanasii aia, la pret dublu, ar fi rusinos si nesimtit sa fie la fel. Sa vedem cum comenteaza fetele-expertele.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

fetelor, pe ce strada e rest sinaia? sa ii zic lu nenea de la taxi

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Adriana, bineinteles ca dormea Stefan...asa face el de cite ori il scot din casa...nu stiu cit il mai tine....
Imi pare rau ca esti bolnava. sper sa-ti treaca repede! analizele nu poti sa le faci la medstar? am vazut ca au laborator de recoltari aici pe str dimbovitei.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Anca, am vazut si eu ca s-a deschis un Medstar pe Dambovitei insa cabinetul doctoritei de familie are contract cu Synevo si stiu ca acolo le trimite.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

ei,putina activitate pe aici.cred ca sunteti cu totii la papanasi,hihi,bine faceti.noi n-am mai putut veni.asta e,altadata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iko spune:

Buna fetelor

Meli mersi de intrebare ,sint si eu pe aici numai nu prea scriu numa va citesc ,i-mi pare rau pt ce ai patit cu degetu sper sa se vindece repede

Alex i-mi pare rau pt haine

Ramo ce bine sta in fundic Bea a crescut si ce frumusica e

noi sintem bine , am inceput si noi diversificarea

Mergi la inceput