Gravidute si mamici de CLUJ-73
Raspunsuri - Pagina 5
kitzy spune:
Neata!
Urata vreme afara si eu trebuie sa merg azi pana la dr de familie, noroc ca nu e departe de mine ![]()
Eu inca sunt la promotie, duminica am fost la eco, mi-a zis dr ca diana e foarte bine si nu da semne ca ar vrea sa vina afara. E tot pelviana, poate poate se intoarce in timpul travaliului, Doamne da!
Am intrebat-o de saloane, a zis ca toate sunt renovate unde stau lauzele, dar momentan sunt toate pline, dar au si rezerve contra cost si se intereseaza de pret si imi spune joi cand ma intalnesc cu ea. Acuma sincer nu se pune problema de bani, numai sa am conditii bune, depinde si cat costa, sa nu fie ca si cum as fi cazata la 5 stele, ca atunci renunt.
38+ cu
Diana
AMR max 2 saptamani!!!
Victo spune:
lore, faza e ca ce am prin sifonier sunt costume..chestii de mers la scoala.
alex si eu ma gandeam la curatatorie..dar din haina de piele cum mai scot eu mirosul? din fericire nu are pete pe ea de mucegai, dar miroase urat..uuuuuuf
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
OanaAlina spune:
buna dimineata si de la noi!
victo - imi pare rau pentru patania cu hainutele! ufffff!
meli - sper ca esti bine cu degetul acum!
si eu as vrea sa vin la intalniri insa tati e la servici cu masina!
Oana-Alina si
Maria-Teodora (30.10.2007)
comoara din viata noastra
antoni spune:
fetelor,voi ati patit careva sa faca bebe scandal cand vrea sa doarma?isi freaca caputul,isi inchide ochii,ar dormi dar parca nu stie cum.ea e obisnuita sa doarma afara dar acum cum s-o scot pe vremea asta?si e super maraita,dar nu poate adormi...
nrl spune:
Meli, si Andrei face asa cateodata, cand nu adoarme la san 
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj
antoni spune:
mersi fetelor,a adormit acum in brate in timp ce ne jucam,saracuta.ea nu facea chiar asa criza,adormea lejer din prima.dar in ultima vreme s-a obisnuit cu dormitul afara si acum na....mersi
ce m-as face fara voi?ma bucur ca v-am gasit fetelor!
Ioana13 spune:
Meli si Patrick a facut azi figuri la somn, cum el nu face. A plins... si l-am tinut un pic in brate apoi in patut si a adormit. Dar s-a trezit in 40 de minte plingind. Cred ca ii ies dintisorii de sus, ca ii e tare umflata gingia de vreo 2 saptamini.
In rest s-a jucat 30 minute cu cablu de la uscator, s-ar mai fi jucat dar am schimbat camera, nu are chef de umblat, cind a ajuns la jucarii s-a pus jos. Citeodata asa de lene ii e
Azi am facut ciorba de vita cu de toate legumele si i-am dat-o cu cartofi, iar pireu din carne cu legumele felu 2.. A papat f bine. Imi pare bina ca maninca supe/ciorbe, sa poata face kk mai usor. Asa banuiesc eu... 
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
mami_alexia spune:
Mai fetelor, ziceti-mi ca nu sunt nebuna... Voi ati auzit de loboda? Sau aici, in Ardeal nu creste loboda?
Ca intreb ca disperata peste tot, prin piata, pe la magazinele de legume...si toti imi spun ca nu stiu ce-i aia. Adica ma intreaba daca e o planta.
DA, e o planta cu frunze rosii care se foloseste la borsuri. Si nu gasesc si pace.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
puisorul spune:
Adriana, eu am auzit de loboda. Facea bunica mea de la Ocna Mures ciorba. Dar intr-adevar nu am mai vazut de mult la piata. Cand am avut infectia urinara mi-a prescris de la infectioase Augmentin. Se poate lua in timpul alaptarii si acopera un spectru foarte larg de microbi.
Meli, aceeasi problema o avem si noi.Adoarme tare greu daca nu e afara in carucior. Dar ne conformam ca nu avem ce face si adormim mai in brate, mai leganati.
Victo, cred ca poti duce si haina de piele la curatatorie. Poate au ei solutii speciale.
Ani de
Stefana (23.01.2008)