Gravidute si mamici de CLUJ-73
Raspunsuri - Pagina 16
Victo spune:
alex, vezi..de-aia nu port eu cercei..hihihi
cu hainele..am dus cateva de proba..sapt viit sunt gata.
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
RAMONELLA spune:
Salutare!!!
Paula nu se constipa de la Liv.Chiar face de vreo 2 ori pe zi.
Elena eu zic sa nu te opresti.E normal sa ii doara burtica putin.Asa se intampla,indiferent la cate luni ai incepe diversificare.
In legatura cu doctorii...Fiecare are experiente placute sau neplacute cu anumiti doctori.Eu am fost foarte multumita de Mironiuc,altele nu,chiar pe parcursul sarcinii s-au mutat la alt doctor.Apoi verisoara mea,a fost toata sarcina la Stamatian,inainte de nastere i-a dat 1000 de euro.In timp ce nastea a lasat-o acolo si a nascut cu moasa...ca parca moasei i-a dat 1000 de euro.Si ca tot vorbeati de Muresan...cand am nascut eu,a venit o tipa de la Huiedin,cu gemeni...A prins 3 ture de garzi saraca,printre care si Muresan...nimeni no baga in seama,ce sa mai zic de ecograf...sa vada cat sunt de mari copiii...si cum sunt angajati...In fine...Orice medic,daca nu-i dai nimic,nici nu te baga in seama.Ce sa mai zic de asistente,care nu mi-au adus o fiola de algocalmin,pana nu i-am dat 100 mii.Sau daca mergi toata sarcina la un doctor,si in ziua nasterii nu poate sa vina,si nasti cu alt doctor,nu prea esti bagat in seama.Amintiti-va ce spunea Gabi cand a nascut,ca nu o baga nimeni in seama.Sau ce a patit Meli cand a nascut cu Muresan...Eu cred ca toate aceste povesti pe care le auzim sunt macar pe jumatate adevarate,nu cred ca are nimeni vreun interes sa le inventeze.E clar ca acele persoane n-au fost multumite de ceva.Daca e sa fim sincere,nu cred ca e vreun doctor,de la care sa plece toata lumea multumita,oricat de renumit ar fii.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Povestea nasterii
mami_alexia spune:
Victo, eu am fost la Zolog.
Alex, chiar vroiam sa intreb pe unde umbla Andreea..se pare ca e acasa, o invidiez...![]()
N-am ajuns in Manastur pentru ca, bineinteles, Studcardul meu nu e gata, implicit, nu pot sa-mi fac abonament. Ca tot veni vorba de doctori, eu urasc si sistemul bancar, pe cel de la BRD in special. Iti spun ca un card e gata in 3 saptamani si de fapt e gata intr-o luna jumate. Nu mai bine nu te mint de la inceput? Si vine cardul fara PIN si nu ti-l da pana nu vine si pin-ul desi eu nu am nevoie de pin pentru ca nu il folosesc ca si card. A, si inca ceva. Intreb la sucursala daca e venit cardul si imi spune ca da, doar ca e venit la agentia din Piata Marasti. Si cand ajung acolo, ia cardul de unde nu-i. OFFFF

Cat despre doctori:fiecare are propriile experiente si nu e necesar sa ne spuna altii ca totul se plateste pentru ca e imposibil sa nu o fi patiti pe propria piele. Din punctul meu de vedere, sistemul are partea lui de vina. In Europa, sistemul medical e gratuit. In State, totul se plateste. Si daca stai sa te gandesti , la noi se plateste mult mai mult. Odata platim, retinanduni-se din venituri asigurarile de sanatate si pe de cealalta parte, platim cand avem o problema pentru ca asa e firea romanului, sa ii arate un semn de recunostinta celui ce l-a ajutat.
Eu nu i-am dat un leu lui Zolog cat m-a urmarit in timpul sarcinii. Drept urmare nici nu s-a interesat sa vina la nastere. Totusi m-a impresionat ca a sunat intr-o zi, sa intrebe in ce stare ma aflu. Iar singura fapta medicala neplatita a fost o ecografie, facuta prin decembrie, la clinica de radiologie. Doctorul nu era asa ca mi-a facut-o o rezidenta. Si la sfarsit mi-a zis ca , de fapt ecografia se plateste dar ea nu imi poate lua banii pt ca nu are voie sa incaseze. M-a uimit...am zis multumesc si am plecat. Dar credeti ca peste cativa ani , persoana respectuva nu va pretinde bani?! Ba da, o va face, ca daca nu va muri de foame.
Gata cu pledoaria!

Anca, te-am vazut astazi. Veneam cu gandul sa stam pe afara sa imi treaca nervii acumulati la banca si ma gandeam ca sigur te gasesc, era 13. Dar te-am vazut de la departare cum urcai caruciorul pe scari, deci te-am pierdut. Mai iesiti mai tarziu? Poate ne vedem ca noi iesim. Acum Alexia doarme, fac ceva de mancare si apoi din nou afara, sa profitam de soare.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
elenuta23 spune:
fetelor eu va recomand pe dr Rotaru Daniela, cred k e singura dela acre nu am auzit nimik negativ, eu merg la ea de 4 ani si am nascut cu ea dar nu va spun ESTE O ADEVARATA DOAMNA si nu are pretentii la bani, cand am cunoscut-o eu primea doar fructe si flori , iar acum inainte sa nasc a inceput sa primeasca si ea bani, dar si daca nu ii dai respectul ei fata de tine e la fel.
TOT RESPECTUL FATA DE EA, MAI RAR ASEMENEA OAMENI, v-o recomand cu toata increderea.
tu fetelor eu i-am dat 5mil la dr, 1mil la asistenta care a fost mereu lanaga doamna dr , 500 mii la moasa kare nnu merita, si 1 mil la pediatra k m-a speriat k nu ii bine copilu si nu mi-l aduce numai peste o sapt si eu in 4 zile am fost acasa, k am stat o zi in plus k a facut icter.
azi am fost afara si cand am venit sus o dat Dragos un cap de parchet
asa o palns ,oare ce sa fac??
alex29 imi pare rau pt cercelas![]()
va pupikesc
iubirea mea Dragos 9 mai 2007 http://picasaweb.google.com/elenuta23/DragosStefanPuscas
baita lui dragos < http://hi5.com/friend/video/7956719--60547676--3--1----la%2Bbaita--view-html >
redai spune:
Am pus poze noi
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".![]()
anca.b spune:
Adriana, sigur iesim...acum doarme stefan, profit si eu sa va mai citesc si sa maninc ceva, dupa care iesim in parc. azi am fost deja la plimbare 3 ore, pina la Somesul, in parcul farmec, in piata marasti...
legat de datul la doctori - sfatul meu e sa dati dupa ce se petrec toate, ca sa fiti sigure ca merita. in sarcina mi-am platit si eu toate ecografiile, ca m-am dus la cabinet privat - imi era groaza de clinica. in spital v-am zis si ca nu am dat la asistente si la infirmiere, in schimb am cerut asternuturi curate a doua zi si s-au executat (ar fi trebuit sa aduca si singure), ne-au adus fiole cu algocalmin in fiecare seara (desi nu le-am folosit) si mi-au carat bagajul in alt salon cind ne-au mutat.
in schimb copilul l-am adus dimineata in salon neschimbat (eu am nascut seara si nu mi l-au lasat in prima noapte), plin de caca intarit pina in git, necuratat de singe pe crestet, nu a venit nimeni sa-mi arate cum sa-i pun un pampers (m-am prins singura), cum sa-l pun la sin sau cum sa-l spal. abia dupa-masa au trecut niste asistente si me-au mai corectat pozitia la sin si m-au intrebat daca stiu sa-l imbrac.
aaaa, si fetelor care aveau sinii angorjati le-au facut super scadal, in loc sa le arate cum sa se mulga...aproape ca au plecat bietele cu mastita acasa. si refuzau sa le dea lapte praf pt copilasi, desi aveau sinii ca pieterele si nu putea tine copii la sin. sa te tii urlete de foame pe bietii micuti! mie mi-au dat lapte praf - am cerut de trei ori, noaptea, cite 30 ml - nu mi-a comentat nimeni. cred ca nu au avut curajul sa o faca. in principiu se mai uita si la om si daca vad ca te impresioneaza....profita.
moasa mea mi-a arat f fain cum sa mulg cu mina (desi eu nu aveam ce, insa mi-a prins bine acasa), m-a curatat ea in fiecare zi la taietura si a verificat sa nu se desprinda firele. toata stima! desi isi primise bani si putea sa nu mai bage in seama.
desi si bune si rele!!! concluzia o trageti singure!
na! ca am scis un cerceaf!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
elenuta23 spune:
lore draga zimi si mie cum pui adresa de poze k sa nu apara asa de mare. e exemplu cum ai scris stam in picioare si cand dai clik apar pozele?? k sa imi fac si eu la smenatura
super pozele
iubirea mea Dragos 9 mai 2007 http://picasaweb.google.com/elenuta23/DragosStefanPuscas
baita lui dragos < http://hi5.com/friend/video/7956719--60547676--3--1----la%2Bbaita--view-html >
redai spune:
Elena pui adresa si scrii [url=(si pui"(ghilimele)) adresa si la sfarsit pui ghilimele] scrii ce vrei sa apara si iar[/url]
Sper ca aui inteles
daca nu iti explic pe mess
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".![]()
kitzy spune:
Am sosit mai devreme de la medic, da n-am avut timp sa intru ca am avut de lucru pe la bucatarie.
Deci: monitorizarea a iesit super bine, la ecograf, dr a facut ochii mari, a zis ca nu respira ( nu va speriati!!!!) ii batea inima, dar nu mima respiratia, si-a zis ca in general cand se intampla asa, se pregateste de nastere si inimioara asa de frumos se vedea cum ii bate
Si plus cand i-am zis ca e cam agitata, a zis ca si asta-i un semn, asa ca ne pregatim incet incet, poate pe saptamana viitoare isi face aparitia si printesa mea.
39+ cu
Diana
AMR max 1 saptamana !!!
mami_alexia spune:
Ma bucur sa aud vesti bune, Kitzy. Poate scapi inainte de Paste, sa fii acasa atunci!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)