Gravidute si mamici de CLUJ-73
Raspunsuri - Pagina 17
kitzy spune:
Adriana si eu tot asta sper, sa fiu acasa de Pasti, dar acasa cu tot cu pui, nu fara ![]()
Am intrebat-o daca o sa nasc tot natural si-a zis ca da, incercam natural, dar sa stau linistita ca facem sa fie totul bine, o sa se aiba grija de mine si de bb.
Sincer, as prefera sa reusesc o nastere naturala.
39+ cu
Diana
AMR max 1 saptamana !!!
anca.b spune:
Kitzy, bravo mami! Nu mai e mult! cred ca abia astepti! nu pot sa-mi dau seama cum e cu asteptarea, ca al meu s-a grabit sa vina pe lume cu 3 saptamini mai devreme! hihihi!!!!
Adriana, acum ne-am inotrs de afara! nu te-am vazut. am fost in parculet. oricum nu erau prea multi copilasi, cred ca s-au speriat mamicile de norisori.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Ioana13 spune:
SAlut
Kitzy poate daca ai intra direct in cezariana, toata viata te vei intreba daca nu ai fu putut naste natural. Dr o sa vada cum decurge treaba si va face ce trebe. Au mai fost cazuri cind s-a intors bb la nastere.
Lore ce ochi frumosi!!!!! are David si ce fata de smecher in anumite poze. E cuminte el in public, dar isi arat smecheria in poze, asa ca te cred ca te iei de cap citeodata.
Alex lasa ca ia tati alti cercei la mami. 
Un alt dr fain e Dan Boitor, cu care am nascut eu. Se inscrie pe aceeasi linie cu Dr Rotaru. E la medstar si el, cu acces la acelasi ecograf la Muresan. Nu am auzit despre Muresan, el mi-a urmarit sarcina, lucruri de genu ca cere bani, ca asteapta da, dar ca cere... cine stie. poate era intr-o zi mai proasta. Eu am avut sansa sa intilnesc oameni buni in spital, dar si naspa, dar cu aia nu am avut contact lung, numai la internare si cit am stat in saloanele urite, inainte de nastere. Desi si acolo a fost o asistenta ff draguta, dar 2 rele-rele.
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
soanso spune:
quote:
Originally posted by windwild
salutare mamici,
am nevoie de un sfat. voi sunteti mai experimentate. Incerc sa imi gasesc si eu un dr. cu care sa nasc. Am doar 8 sapt. Initial am mers la dr.Nanu la spitalul privat Hipocrate. Tot la el merg si am platit si monitorizarea sarcinii. Prboblema e ca nu ma simt foarte confortabil, deoarece simt ca nu imi acorda suficienta atentie si nu imi explica tot.
Poate exagerez eu pentru ca "stiu prea multe" si as vrea sa imi povesteasca tot tot, nu stiu.
Va rog recomandati-mi niste medici. Vad ca voi aveti probleme "de nivel mai inalt" cu papa si unde iesim, dar eu ma simt picata din cer. Va rog sa imi dati si exemple, din experienta personala.
Lore...nu credeam sa te gasesc aici. Asa cum ti-am spus si cand ne-am vazut ultima oara - ai un bebe de milioane. Sa fiti sanatosi.
Va sarut pe toate.
windwild,bine ai venit printre noi!
greau tare cu recomandarile,vezi tu medicii buni si cu experienta au avut in timp si esecuri daca le pot numi asa ,niciodata nu cred ca o sa gasesti un medic de care sa auzi 100% numai de bine.
eu personal am nascut cu Muresan(gine 1) am fost multumita,am nascut cu el mi-a urmarit sarcina chiar nu am ce sa-i reprosez.
alt Dr. bun este Diculescu (stanca).
scie mai multe mesaje sa scapi de moderare.
Alexuto,vaiii iar ti-ai piersut un cercelas....eu zic sa-ti cumperi acelasi model vreo 2 perechi,poate ramai cu 2
apropo de discutia voastra cu tarifele la moase doctori ....eu cred asa fiecare da cat considera-are.nu cred ca un doctor are atata nerusinare sa-ti ceara(sau sunt si nu am auzit eu).
Mami_alexia,naspa experienta cu bancile astea...te poarta astia de-ti vine rau.Si Sorana se intorcea in patut 180 grade si doarme dezvelita,nu suporta sa o acopar cu nimik.
SOSO (20 dec 2005)
anca.b spune:
pfoaau, mai fetelor, ma dor picioarele intr-un hal!!! am umblat azi 4 ore pe jos, la plimbare cu bebele, in doua reprize. as mai fi iesit si acum ca e tare frumos afara, sa stau si eu pe o banca in parc, da' a adormit teroristu' in balansoar si mi-e mila sa-l trezesc.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Andree27 spune:
Kitzy felicitari!Ce ma bucur pt tine!!!Mai ai putin si iti tii printesa in brate!!!!!
Fetelor la cate aud nu prea imi vine a naste!!
Asa emotii am,dar si eu abia astept sa-mi tin odata puiutul in brate!!!!Nu mai tin minte cine a scris ,dar intr-adevar de doamna Rotaru chiar nu am auzit nici eu nimic rau!!!Toata stima!
Anca fa o baita cada si apoi in pat cu tine dupa ce ai grija de bebe ca sa te odihnesti!!!
Va pup si noapte buna!
Poze
Andreea
33+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 7 saptamani!!!
Ioana13 spune:
am gasit intimplator reteta de ciorba de loboda http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112354&whichpage=9
AncaB se vede ca ai fost sportiva, cita miscare faci in fiecare zi!
Reteda buuunaa Pt copilasi care stiu mesteca:
Am facut azi pt Patrick in cuptor: rulada din carne de pui tocata, cu ceapa verde, un galbenus, morcav razalit marunt, cartof la fel, o lingura faina. Am amestecat, am pus chestia rezultata in staniol, in forma de rulada, am pus la cuptor intr-o tava cu apa in ea, pina la jumatatea ruladei. A fost P incintat!!!
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
redai spune:
Alex ramane valabila pe maine chestia de la 13?Ca nu ma pot loga pe mess.
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".![]()
carrie spune:
buna fetelor, e ce ziceti, am promis ca frecventez mai des, dar scrieti asa mult ca sunt zile cand sunt depasita![]()
Lore multumesc de re-primire!
Alex imi pare rau de cercelus, si noi am pierdut.
mamarutza mea are febra mare fara nici o alta manifestare si niste gingii umflate ....dar nu sunt sigura ca e de acolo totusi...bebeii vostrii au facut febra?
legat de doctori clar sunt pareri si pareri...si clar ca cu cate paciente au mai multe probabilitatea de a gresi creste.nu spun ca Daniel Muresan se ocupa perfect si ireprosabil cu toate pacientele si asta in principal din cauza ca e suprasolicitat.Stiu si regret experienta lui Meli care in mod cert a fost o gafa...Dar...il cunosc suficient de bine sa bag mana in foc ca nu a cerut 1000 de euro ca si conditie.cam asta, nu vreau sa nasc polemici pentru ca in primul rand suntem mamici si trebuie sa ne sprijinim!
va pup si va doresc noapte buna
ALEX29 spune:
ANCA pai deja am inceput sa mi caut cercei ca sa nu i mai poata scoate strengaritza asta mica
fetelor puiutu meu se intoarce de pe spate si pe burtica ...singurica
LORE ai un super puiutz ,e tare tare frumos ,iar ochii aia o sa faca mari ravagii curand:)
ANCA stii vorba aia:mersu pe jos face picioru frumos![]()
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007