Gravidute si mamici de CLUJ-73
Raspunsuri - Pagina 15
kitzy spune:
Neata!
Anamica merci mult de incurajari, sper sa fie totul ok pana la urma 
Nrl stiu ca e dreptul meu, dar crezi ca o sa ma bage cineva in seama daca strig in gura mare ca vreau bisturiu? Oricum nu cred ca ma lasa doctora balta sa ma chinui aiurea.
Oana in privinta asta is de acord cu cateva mamici pe langa mine care sa ma ajute la una, alta, numai de grupul sanitar mi-era mai groaza sa nu prind ceva la capat de coridor unde sa-ti fie greata sa mergi.
Andreea mai hai pe la noi ca nu te mancam 
39+ cu
Diana
AMR max 1 saptamana !!!
mami_alexia spune:
Buna dimineata! Ce frumos e sa te trezesti si sa vezi razele soarelui! Yupiiiiii!
Fetelor as veni si eu la 13, sa ma intalnesc cu voi...dar depinde cat de repede ma misc. Trebuie sa ajung sa-mi iau studcardul de la banca ca sa imi fac abonamentul asa ca s-ar putea sa dureze..si mai am si alte treburi..deci nu promit nimic..Dar poate ne vedem maine, sau in alta zi.
Sa va spun ce a facut printesa mea asta-noapte. Pe la 2:30 ea se ridica in picioare in patut, asa, prin somn. O puneam la loc, ea era sus imediat. Dupa ce a terminat cu ridicatul in picioare, acum se ridica in fund...In fine, s-a linistit, iar dimineata, pe la 7:30, m-am dus la ea sa o acopar ca ea se tot dezveleste. Si ce sa vad, era intoarsa la 180 de grade de cum am pus-o ea, dormea tolanita peste plapuma, pe burta.(si Alexia nu dorme mai deloc pe burta)
Si din categoria..ce am mai invatat: avem o poza pe perete cu mine si cu Adi. I-am aratat-o Alexiei intr-o zi..si acum, cand o intreb unde e tata, arata cu degetelul spre poza, e mortala!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
Andree27 spune:
quote:
Originally posted by anca.b
Andreea, draga, avind in vedere ca nu era medicul meu curant si ca era de garda, nu a venit de acasa pt mine, i-am dat 300 de lei. moasa a primit 200 iar anestezista 150. 50 am mai dat la alta moasa care m-a ajutat si ea in timpul expulziei. asta e tot. in rest nu am dat la nimeni nimic, nici la asistente, nici la infirmiere. daca era dupa mine nu dadeam nimic la nimeni, pt ca si-au facut doar mseria pt care primesc salariu!!!! nici eu nu primesc spaga cind merg la serviciu si nu mi se pare firesc sa dau!!! le-a dat sotul, dupa ce s-a terminat totul.
Anca siStefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Neatza tuturor,
Anca nici dupa parerea mea nu le-as da la nici unul nimic ,cadoar cum ai spus si tu si-au facut doar meseria,dar asa e la noi in tara ca toti sunt obisnuiti sa primeasca ceva,si mai si fac greve ca au salariile mici!Sunt niste nesimtiti!!!
O colega de servici de a unei prietene era pacienta lui Muresan,si cand i-a venit momentul sa nasca ,a venit domnul doctr ,daca i se poate spune asa si i-a zis ca fara 1000de euro nici nu ma ating de tine!!Eu cred ca il strangeam de gat!!Nesimtitul!!!!!
Voi mamicutelor,cum sunteti?Azi e vreme frumoasa,nu mergeti cu prichindeii la plimbarica??
Va pup!!
Poze
Andreea
33+in asteptare de un ingeras:
EricAMR: 7 saptamani!!!
mami_alexia spune:
Eu cred ca la fata locului veti hotari cat si cui sa dati, in functie de cate de mult v-au ajutat. De exemplu la mine n-a venit doctorul. N-a venit pentru ca era noapte si el le-a spus sa nu fie chemat noaptea pt ca nu-l interesa. Dar mie mi-au spus ca nu e in Cluj, e plecat. Minciuni, bineinteles. De exemplu, o colega de salon i-a dat bani inainte, aceluiasi doctor si tot n-a venit la nastere. Sa nu-ti vina sa-i impusti?
Eu am nascut cu moasa, cu 2 studente, un student si 2 doctorite care nici pana in ziua de azi nu stiu ce specializare aveau. Dr de garda era Toadea dar nici n-a aparut pe acolo. Eu nu m-am panicat pt ca totul mergea bine iar cele doua dr care erau acolo au fost minunate. M-au incurajat, au stat cu mine, au venit dimineata sa ma intrebe cum ma simt(desi nu le obliga nimeni sa faca asta). Si in plus, dupa ce am nascut, una dintre ele a venit si a stat de vorba cu mine si cu Adi, mi-a spus ce sa fac, ce ceaiuri sa beau pt lactatie, sa-mi cumpar Garmastan, etc. Tot respectul pentru ele.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
velenamaria spune:
buna dimineata....speram sa fie vreme ok desi cam bate vantul.
in legatura cu diversificarea...edi papa deja supica ( morcov, patrunjel, pastarnac) si pireu din legume..si mar copt si suc de morcov...toate i le-am dat treptat dar am observat ca are colici cam mari...sreme si face partzuri ( scuze) . oare sa ma opresc si sa incerc cu papica mai tarziu? imi e mila de el...plange in scoica sau in patut si il aud ca face partz si se mai linisteste...dar ca sa-l calmez trebuie sa-l tin si in brate cam mult si ma termina.
papica ii place si mananca f bine ...abia pot sa-l linistesc cand consider ca a papat suficient si se agita ca nu-i dau mai mult.
succes viitoarelor mamici....ce ma enerveaza doctorii astia! ufff ce greu e sa mai ai incredere in ei avand in vedere ca indraznesc sa ceara bani.
va doresc o zi minunata
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj
Victo spune:
adriana, la ce dr ai fost tu?
elena, ii dau vreun fruct sau leguma crud(a)? pot sa ii dea dureri de burtica, mai ales dc ii dai si laptele f aproape ca si timp.
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
bex spune:
Buna dimineta, dragelor!
Nico
asa de laptop nou;)
Alexutzo, ne vedem dupa 1::) Andreea, sper ca veniti si voi:)
Diana, da e ok jucausa, pupici frumoasei Ana:)
Carrie, te pupam si pe tine si pe printese, sper sa ne vedem:)
Andreea27, eu am fost pacienta Dr. Muresan si crede-ma ca a avut grija de mine cate saptamani dupa nastere fara sa pretinda absolut nimic! Am destule prietene/ cunostinte care au nascut cu el, dar nicuneia nu i-a pretins bani. Il stiu de cativa ani buni si cred ca este mult sub demnitatea lui sa se apuce de cerut bani in stanga si in dreapta...iar suma e aberanta...asa ca, hai sa nu terfelim numele unor medici pe care nu ii cunostem la modul asta si sa facem afirmatii de genul! si in plus, multa lume inventeaza diverse chestii, nu cred ca e cazul sa cumparam povestea "colegei de serviciu de a unei prietene"...no offence!
Co +
Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
Andree27 spune:
quote:
Originally posted by bex
Buna dimineta, dragelor!
Nicoasa de laptop nou;)
Alexutzo, ne vedem dupa 1::) Andreea, sper ca veniti si voi:)
Diana, da e ok jucausa, pupici frumoasei Ana:)
Carrie, te pupam si pe tine si pe printese, sper sa ne vedem:)
Andreea27, eu am fost pacienta Dr. Muresan si crede-ma ca a avut grija de mine cate saptamani dupa nastere fara sa pretinda absolut nimic! Am destule prietene/ cunostinte care au nascut cu el, dar nicuneia nu i-a pretins bani. Il stiu de cativa ani buni si cred ca este mult sub demnitatea lui sa se apuce de cerut bani in stanga si in dreapta...iar suma e aberanta...asa ca, hai sa nu terfelim numele unor medici pe care nu ii cunostem la modul asta si sa facem afirmatii de genul! si in plus, multa lume inventeaza diverse chestii, nu cred ca e cazul sa cumparam povestea "colegei de serviciu de a unei prietene"...no offence!
Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
Eu am spus din ce am auzit!Si stai linistata ca nu e sigura poveste care am auzit-o despre dandul.Sinbcer nu ma intereseaza si nici nu il cunosc,si nici nu ma intereaza sa-l cunosc!!!Daca de tine s-a ocupat bine,bravo lui si bravo tie,dar asta nu inseamna ca cu toate face la fel!!
Poze
Andreea
33+in asteptare de un ingeras:
EricAMR: 7 saptamani!!!
ALEX29 spune:
CO draga Andreea a plecat la Suceava am prim mes de la ea ,isi petrec sarbatorile acolo cu familia ei ,lasa ca i prinde bine draga de ea ,mai ia si ea o pauza
am uitat sa va spun fetelor ca am mai pierdut un cercel tot de aur desigur ...ieri in Cora ...dar numa Tiadris e de vina ca ii plac bijuteriile ca la mami si ma tot tragea de cercelashi 
asa ca trebuie sa mi cumpar cercei fara surub si care sa se inchida mai bine ![]()
ELENA bravo pt papica 
PAULA ce ai facut cu hainutzele ?
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007