Gravidute si mamici de CLUJ-73

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Andree27 mie mi se pare prea mult la moasa.50 ii ajung.Eventual poti sa ii dai la medic 250, sau la anestezist 150 sau sa ii folosesti pt bebe.

yupiiiiiii imi doarme bebe.Ma bucur tare.A stat cu tati in apa destul de mult.Fetelor care aveti suport de baie la bebe, de unde l-ati luat si cu cat?Am vazut ceva in carrfur la 30 lei dar nu imi place, cealalta varianta e tot acolo dar e 1 milion si ceva, si mise pare prea scump.

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

quote:
Originally posted by redai

Andree27 mie mi se pare prea mult la moasa.50 ii ajung.Eventual poti sa ii dai la medic 250, sau la anestezist 150 sau sa ii folosesti pt bebe.

yupiiiiiii imi doarme bebe.Ma bucur tare.A stat cu tati in apa destul de mult.Fetelor care aveti suport de baie la bebe, de unde l-ati luat si cu cat?Am vazut ceva in carrfur la 30 lei dar nu imi place, cealalta varianta e tot acolo dar e 1 milion si ceva, si mise pare prea scump.

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".

Eu de aia ma gandeam sa ii dau 100,ca asa stiu ca moasa face aproape totul!!!

Poze
Andreea 32+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Lore eu nu il mai pun cu suport, ca sta in fundic cuminte si il spal, il mai las tot in apa, il tin de gitut. Cind sintem amindoi acasa face cu unul dintre noi baie.
Andreea si mie mi se pare mult 100 euro la moasa, dar si la anestezist. 150-200 ron ii detul pt anestezist. La moasa vezi cit de mult te ajuta, ii dai si cit merita.
Anamica m-ai facut sa rid si sa ma inchipui o pasarica umflata in pene.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Salutare

Noi am avut niste zile mai linistite. Si m-am ales cu un laptop nou, pana se repara celalalt
De maine in schimb ma asteapta zile grele cu multa munca asa ca probabil o sa va scriu mai rar, dar va citesc, si daca programati papanasi nu lipsim
Kitzy iti tin pumnii sa nasti usor, si nu uita ca e dreptul tau in situatia data sa ti se faca cezariana, asa ca daca va fi cazul nu ezita sa faci si un pic de scandal daca altfel nu se poate... ioi ce ma dispera pe mine oamenii astia, doctori sau ce or fi, care se cred dumnezeu
Cristinutza abia astept sa dam drumul majoretelor pentru tine

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Noi cu diversificarea… Nu pot sa zic ca merge nici bine si nici rau… suntem pe undeva la mijloc… dar totusi este un inceput… cu greutatea nun e laudam insa speram sa fie bine!

Si pe noi ne-a fugarit ploaia in garaj azi!

Loredana – felicitari pentru cele 1500 de mesaje!

Kitzy – sa stii ca si eu sunt pro saloane! Pe mine m-a ajutat foarte mult o tipa care statea langa mine in ceea ce priveste alaptatul! Mai mult decat asistentele! Cred ca nu o sa o uit niciodata cat de draguta a fost! A contat mult pentr mine! De caldura.... ce sa spun... intr-un singur cuvant? MAAAAAAAAAAAAAAARE!

Ioana – felicitari pentru achizitie! Si noi trebuie sa ne orientam la unul mai sport! Musai!
Iar Patrick e un duuulce! O sa fie “vanat” pe acilea de numa’!

Bex – si noi cam tot asa... ne tragem in cap tot ce putem... si in gurita bagam tot!

Anamica – felicitari pentru dintisor!

Cristina – to 2 in 1? Cred ca suntem mai nerabdatoare ca si tine!

Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)

comoara din viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Nu stiti cumva ce acte trebuiesc pentru supliment la indemnizatia copilului>>>>> Cineva in cauza sau care stie in mod concret... Ca pe net am vazut si eu... Va multumesc!

somnic usor!

Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)

comoara din viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

am fost tare ocupate fetelor

IOANA13 am vaz pozele e superrrr faina poza in care Patrik isi arata dintisorii :)) e tare scump
LORE eu i am dat 200 lei la moasa ce zapa am fost

noapte buna mamicilor

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Andreea, draga, avind in vedere ca nu era medicul meu curant si ca era de garda, nu a venit de acasa pt mine, i-am dat 300 de lei. moasa a primit 200 iar anestezista 150. 50 am mai dat la alta moasa care m-a ajutat si ea in timpul expulziei. asta e tot. in rest nu am dat la nimeni nimic, nici la asistente, nici la infirmiere. daca era dupa mine nu dadeam nimic la nimeni, pt ca si-au facut doar mseria pt care primesc salariu!!!! nici eu nu primesc spaga cind merg la serviciu si nu mi se pare firesc sa dau!!! le-a dat sotul, dupa ce s-a terminat totul.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Mi-am scos nasul afara! Pare a fi primavara!!!!! Oare cum s-a intimplat minunea, ca astia de la meteo tot ploaie zi?

Ma apuc sa-i fac lui Ovi pilaful de orez si cind se trezeste piciul iesim afara.

Diana, felicitari pentru dintisorul Anei! ce iepuras dulcic o sa aveti voi de Pasti!

Oana
, imi pare rau, nu stiu sa-ti zic nimic de indemnizatia suplimentara. pentru ce o ceri?

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

NEATZA
INTALNIRE DUPA ORA 13 IN PARCUL DIN MANASTUR SI DACA VRETI MERGEM SA PAPAM CEVA LA MC DONALDS

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput