Gravidute si mamici de CLUJ-73

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bex spune:

toate fetele!!!!si piticii, evident:)

hei, nu am disparut, va pandim din umbra;) la noi nu sunt noutati notabile, am avut 2 incercari semiesuate cu cerealele si in rest joaca peste joaca:) Carinus a ajuns al 7.400 kg si se amuza cu baloanele (ideea Gabitei cu baloanele a fost geniala, incercati:)!)asa...si isi trage tot ce gaseste in jur in cap, paturica, jucarii, pernuta si-o scoate de sub cap si si-o pune pe burtica:) e adorabila si creste vazand cu ochii!

Lore, sunt ok, am vaz ca m-ai intrebat si pe mess:)mai mult ne-am jucat si nu am avut asa chef de scris:)

Ioana scumpa mea, un mare pupic lui P, e adorabil, vai vai ce ne facem cand apare cu adevarat concurenta???

Foarte scumpa e Bea:) si de asemenea Stefanut:)

Alexuzo, Andreea, Elena, sper sa se faca timp normal sa ne vedem in parc:)

Un pupic special pentru Cristinutza si puiutul din burtica:)

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Adriana multumim
Andreea pe mine nu m-au pus in rezerva, cu cezariana, Trebe sa o sun pe o prietena care a nascut la icep lui aprilie, a stat in rezarva, o sa va dau detalii.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Andreea, scumpa, nu te mai scuza. nu ai intrat ca musca in lapte! te asteptam mai des pe aici, cu informatii, pareri, intrebari sau numai asa, sa ne spui ce mai faci!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

am vb cu prietena... a stat in rezerva pt ca e dr. au zis ca macar atit beneficiu sa aiba.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

quote:
Originally posted by anca.b

Andreea, scumpa, nu te mai scuza. nu ai intrat ca musca in lapte! te asteptam mai des pe aici, cu informatii, pareri, intrebari sau numai asa, sa ne spui ce mai faci!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Multumesc,Anca!!!!De asta nu vroiam sa scriu mai des ca voi aveti deja piscoteii vostrii si sa nu incurc ca eu inca nu prea stiu!!Dar va promit ca va scriu mai des,dar dupa ce o sa nasc nu mai scapati de mine,o sa va rugati sa nu va mai scriu ,ataea sfaturi o sa va cer!!!hihihi

Poze
Andreea 32+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

buna feteloor,

ziceti-mi ca nu ne-ati uitat, da ma dau mamica si femeie de afacerisi asta imi ocupa mult timp

vreau sa va spun depre noi ca suntem bine, Sofia e adorabila, patruleaza in 2 si 4 piciaore dar nu si-a dar drumul inca singura, spune mama , tata si papa si e asa de scumpa de ne vine s-o papam.Theiutza e si ea o d-soara cu care ma inteleg suuper bine, plina de perle si cugetari.

si eu sunt ok, va scriu din frankfurt unde am venit pe 3 zile la un workshop dar acum sunt la aeroport pe drumul de intoarcere.v-am citit dar n-am apucat sa scriu asa ca sa stiti ca va sunt alaturi.

o sa revin si cu poze

va pup poe voi si pe comorile voastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Andreea scumpa are dreptate Anca.Esti binevenita oricand.Poati sa scroii cand vrei tu s sa iti dai cu parerea si la ce facem noi.Poate stii din reviste.

Carrie cum sa te uitam?Ma bucur ca sunteti bine si fetele au o mama de afaceri.Sa ajungi cu bine acasa si sa ne scrii mai des.Am urmarit si ce ai mai scris la cluj ruls.Acolo intri mai des.

Va las acum fetelor ca merg sa imi scot puiutii din apa.Fac amandoi

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns windwild spune:

salutare mamici,
am nevoie de un sfat. voi sunteti mai experimentate. Incerc sa imi gasesc si eu un dr. cu care sa nasc. Am doar 8 sapt. Initial am mers la dr.Nanu la spitalul privat Hipocrate. Tot la el merg si am platit si monitorizarea sarcinii. Prboblema e ca nu ma simt foarte confortabil, deoarece simt ca nu imi acorda suficienta atentie si nu imi explica tot.
Poate exagerez eu pentru ca "stiu prea multe" si as vrea sa imi povesteasca tot tot, nu stiu.
Va rog recomandati-mi niste medici. Vad ca voi aveti probleme "de nivel mai inalt" cu papa si unde iesim, dar eu ma simt picata din cer. Va rog sa imi dati si exemple, din experienta personala.
Lore...nu credeam sa te gasesc aici. Asa cum ti-am spus si cand ne-am vazut ultima oara - ai un bebe de milioane. Sa fiti sanatosi.
Va sarut pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Ce vreme de toamna am avut astazi!!! Uf sa vina odata primavara cea adevarata!
Bex bravo pt dragalasa jucausa!
Kitzy te inteleg ca esti plina de ganduri si temeri, dar ajuta DD sa treaca usor si bine toate, si o sa iti tii fericita fetita in brate!
Cristiana felicitari pt statutul de mamica si femeie de afaceri, esti fericita pe deplin, cred!
Ioana poti sa te umfli in pene, la ce flacau frumos ai!

Anei, dupa multe maraieli a aparut si dintisorul nr 2!! Deci m-am asigurat de de Paste!

Somnic usor!

Diana si Ana (13.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Anca B vroiam sa te intreb,daca nu sunt prea indiscreata,tu cat i-ai dat la Butnaru,nu de alta dar cam sa stiu si eu cat sa pregatesc!!!Eu ma gandeam sa ii dau 200 de euro,si 100 la moasa,si 100 la anestezist!Imi spuneti si voi daca e bine sau nu?
VA pup si multumesc pt primire!!!

Poze
Andreea 32+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 8 saptamani!!!

Mergi la inceput