Gravidute si mamici de CLUJ-73
Raspunsuri - Pagina 12
kitzy spune:
Mami alexia la Stanca stiu ca e mai nasol cu vizitele.
Anca in timpul saptamanii chiar nu stiu cum e cu vizita la Gine, noi am fost duminica in program si fereasca sfantul ce era acolo si da, era foarte cald, in iunie.
Eu as avea nevoie de liniste, nu de zumzet, de sforaituri si mai stiu eu ce. Intr-adevar, unde mai esti cu cineva, mai inveti una, alta, pana atunci sa vad cat costa o rezerva si ma mai gandesc. ( pana mai am timp
)
39 cu
Diana
AMR max 1 saptamana !!!
Ioana13 spune:
Kitzy puneau si la gine 1 etniile mai colorate separat. Stai linistita se elibereaza saloanele, in fiecare zi sint plecari.
Anca.b cind am fost eu la Gine era vara si era tot plecat "profesoru" , toata ziua era ca in orele de vizita
. O singura zi a fost sefu acolo si atunci a fost ok.
Lore felicitari!! Ti-au dat ceva stelute colorate?
Am cumparat de la CArrfour carucior care are 2 pozitii, dar f putin se lasa spatarul, dar e usor si are si cos de cumparaturi http://www.brevi.eu/public/page.jsp?sez=100&pag=109
Mersi Lore si Anca pt ca ati fost afara si ati scris ca e frig. Si eu voiam sa ies cu P, dar nu ma mai duc
Alex si Co m-am visat cu voi, erati cu fetele la noi, se jucau toti 3 de minune, pina au inceput fetele sa plinga de foame si Patrick sa umble singur.
Edit: suntei bune in vis? ma duc sa iau bilet la loto?
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
redai spune:
Ioana e frumos caruciorul numai ca nu imi place ca nu se lasa spatarul.david adorme de multe ori in carucior si nu imi place sa doarma in fund.Oricum planuim un drum pana in Germania sa imi aduc masina si atunci o sa ii cumpar de acolo unul care imi convine, daca o sa mai fie nevoie
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".![]()
Andree27 spune:
cuze ca ma bag si eu ca musca in oala,dar pun si tigancile si mamicile la Gine 1 impreuna!Eu la inceputul sarcinii am avut probleme cu sarcina si am fost internata o noapte,de fapt trebuia sa stau 3 zile ,dar l-am rugat pe Butnaru,cel cu care a nascut si AncaB sa ma lase sa merg acasa,si vin in fiecare zi la control.Unde am fost eu era si o tiganca cu socra ,si amandoua au dormit in acelasi pat si nu va spun ca toata noaptea m-am urcat pe pereti ca asa sforaiau de numa,cat despre dezinfectatul lenjeriei,nici vorba,in fata mea l-a schimbat,adica a schimbat cearceaful si invelitoarea de la plapuma,invelitoarea perinei nici vorba!!!Si eu zic ca ai multe de invatat de la alte mamici care au mai multa experienta ca noi,dar si eu prefer sa ma pun intr-o rezerva!Initial am vrut sa nac la clinica privata pe care Butnaru si cu alti doctori au deschis-o,dar preturile sunt super piperate si in caz de ceva grav tot la Gine te duce!!!
Cat despre cezariana ,si eu stiu sigur ca nu iti face fara abrobarea lui Stamatean.Stiu sigur ca mi-a zis odata Butnaru ca avea de facut o cezariana,cand eram eu la control si se grabea,si apoi m-am dus la el la spital si a zis ca nu a putut face cezariana,cu toate ca avea colul nu mai stiu cum si avea ceva probleme s risca foarte mult doamna respectiva,dar nu l-a lasat sa ii faca cezariana!!!Asta e tot ce stiu!!!
Kitzy eu sunt alaturi de tine si vei vedea ca totul va fi bine!!!!

Poze
Andreea
32+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 8 saptamani!!!
redai spune:
Andree27, fetele vorbesc de saloanele pentru lehuze, nu de celelalte.
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".![]()
Andree27 spune:
quote:
Originally posted by redai
Andree27, fetele vorbesc de saloanele pentru lehuze, nu de celelalte.David
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".
Stiu numai ca am zis si eu ce am stiut si ce am vazut,mi-am dat cu parerea!!!V-am zis ca ma bag ca musca in lapte!!
Poze
Andreea
EricAMR: 8 saptamani!!!
mami_alexia spune:
Pai, cred ca si la Stanca , in restul saloanelor, pune pe toata lumea la un loc, eu asa am vazut cat m-am plimbat pe acolo.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
Ioana13 spune:
Da Andreea si eu am fost in saloanele alea o o zi si jumatete de noapte inainte de a naste, acolo baga pe toata lumea, pina se umple salonul. E teribil in saloanele alea, la lauze e alta treaba. Si mai esti si fericita ca il ai pe bb! Trec repede 3 zile!
Am pus poze http://good-times.webshots.com/album/563118917umqhAC
Victo bine ca ti-au gasit consultantii in stil! 
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Andree27 spune:
Fetelor,
vin cu vesti!!!Am sunat ca am o cunostinta care lucreaza acolo la Gine1 la lauze si am intrebat daca e renovat si daca sunt saloane separat.SI mi-a zis ca intr-adevar s-a renovat,si da sunt saloane,dar numai 3,cu 2 paturi,cred ca e vorba de saloanele in care a stat si Ramonella,va explica si ea,dar au intaietate pacientele Profesorului,adica a lui Stamatean si MIroniuc,apoi cica ar fi cezarienele!!!Asta e tot ce am aflat!!Sper ca nu va suparati pe mine ca m-am baga asa dintr-o data!!!
Poze
Andreea
Eric
AMR: 8 saptamani!!!
mami_alexia spune:
L-am vazut pe Patrick, e din ce in ce mai mare si mai chipes!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)