Poznasi smecherasi de MAI-IUNIE 04 - Sa ne traiti!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Laureta, bine-ai revenit!

Irinusha, sa nu-ti para rau, :),....
am vazut pozicile, mi-a placut tortul, asteptam sa vad si-o sectiune, dar...n-a fost, .
Distractia a fost maxima din ce-am vazut in poze, are mami baiat mare, frumos si sportiv.

Cosmin Alexandru!

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Cosmin Alexandru

Maria Bine ai revenit printre noi.

Irinel Ce ma bucur ca Danut este mai bine. Rolele inca nu i le-am dat Biei, sunt in masina si avem grija sa nu se uite in portbagaj. Sunt din cele care se pozitioneaza rotile in functie de nivelul copilului. 4 roti (2 fata, 2 spate), 3 (una fata, 2 spate) si 3-4 in linie. Sper sa-i placa. Pana acum ne-a cerut trotineta da vad ca a uitat.

Irinusa Distractie mare la voi.

Bia e mucoasa. Aseara s-a trezit ca nu poate sa respire. A fost circ pana am reusit sa ii pun picaturi in nas. Sper sa fie doar atat.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

La multi ani Madutza! Sanatate si tot ce-ti doresti!

_

Mergi la inceput

Nico,sanatate multa Biei.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

La Multi Ani Madutza!

Incet incet revin si eu cu picioarele pe pamant
Am intrat in ritmul vietii de zi cu zi si e asa nasooool

Am pus si poze
http://good-times.webshots.com/album/563338439hsdzKV

Irinel ma bucur ca scrii. Danutz in mod sigur va fi rasfatat in Romania. Anul trecut ziua Inisei a fost sarbatorita de vreo 4 ori , de doua ori aici si de doua ori la mine la parinti.

Anacami, frumoase poze. Au crescut pitici asa de mult

Irinusha super distractie la voi si la pitici si la adulti

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Laureta, ce burtica frumoasa!
Inisa e o adevarata domnisoara, cu plete lungi si ondulate. Iar ochii ei ma innebunesc, .

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Petru Alexandru! Maria sa-ti traiasca feciorasul!

La multi ani Madutza!

Nu mai apuc mai deloc pe net... A venit vremea frumoasa, iesim de 2 ori afara plus ca ma mai stradui sa citesc... Asa ca intru din an in Paste...

Irinusha, vad ca v-ati distrat fain! Frumos au amenajat acolo in curte...

Cami, pozele cu scumpii tai le-am vazut demult! Minunata Stefi, tot mai faina se face si e tot mai prezenta! Unde e hotelul exact si cum ii zice? Pare ok pentru o vacanta cu copii la munte.

Laureta, acum iti admir burtica. Dar esti slaaaaaaba! Mai manca si tu ceva!

Iulia si eu de acor cu Irinusha, e beton ideea dar nu stiu daca or sa o savureze la varsta asta...

Nico, sa va stapaniti sanatosi rolele! La fel si Crisuletul!

Noi inca asteptam bicicleta comandata ptr Vlad de la un magazin din Austria. Dar cu sarbatorile astea Posta Romana a dat rateuri la toate (facturi, colete, tot) si inca nu a aparut... Sper sa vina pana de ziua lui!

Irinusha, Cami, va multumesc ptr vorbele frumoase! Prefer sa nu ma mai gandesc la concurs, as minti daca nu as spune ca sunt dezamagita de rezultatul final. Dar asta e!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

LA multi ani Madutza!

Laureta, eu nu prea apuc sa vad pozele, da uite ca m-am uitat la ale voastre. Chiar ca esti slabuta, te mai miri ca e Inisa slaba, daca tu graviduta si iti mentii asa o silueta frumoasa. N-o sa ai nici o problema cu datul kg-lor jos. Mie nici nu-mi pare ca Inisa e mai slaba decat alte fetite pe care le cunosc. Arata chiar foarte bine. De frumoasa, nu mai zic...

Fetelor va rog, nu il uitati pe Stefanel. La sfarsitul lunii mamica lui trebuie sa transfere banii pentru operatia in CHina (programata pentru august) si din pacate mai au o suma mare de strans. Este vorba de baietelul care in urma unui vaccin facut la 4 luni nu poate sa mearga, sa manance singur, practic nu poate sa faca nimic din ceea ce un copil la varsta lui in mod normal face. Mamica lui, careia i-a murit si sotul, face eforturi disperate sa ajunga in China, dar banii se strang incet. Operatiile din China de genul asta sunt destul de controversate, dar ea are informatii de la o alta mamica despre progresele facute de fetita ei in urma unei astfel de operatii, si spera ca Stefanel sa se poata vindeca. Daca nu puteti sa ii ajutati material, scrieti, povestiti la prieteni, rude, cunostinte, poate sunt oameni care doresc si pot sa ajute material. Pe Getuta o ajuta mult si mesajele de incurajare, ca sa nu mai spun de rugaciunile pentru vindecarea puiului ei scump. Sper sa nu va suparati ca postez aceasta rugaminte. E o situatie disperata si fiecare din noi putem ajuta daca nu material, cu o vorba buna, cu o rugaciune si povestind cunoscutilor.

Pupici la toate

Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

LA MULTI ANI MADUTZA!!

Cami, am dat jos 23 kg si am pus la loc cam 5 kg incepand din septembrie anul trecut pana acum dupa pasti (cu tot cu bucovina).
de luni am reluat dieta si am dat jos pana acum 1 kg. am zis ca ma tin iar de ea pana dau jos 5 kg ca vine vara.
am fost la Veronica (Vera) Daghe. O gasesti la veramed.ro/dietepersonalizate.ro.
sper sa nu fie reclama..
dar ma tin de sala (cam de 3 ore pe saptamana). si ma duc la o sala unde se face gimnastica (nu aparate) plus un masaj pe saptamana.
succes

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vaniavi100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

am pus poze de la gura humorului.
http://picasaweb.google.com/cristina.avi69/GuraHumorului

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://picasaweb.google.com/cristina.avi69/GuraHumorului

Mergi la inceput