Poznasi smecherasi de MAI-IUNIE 04 - Sa ne traiti!
Raspunsuri - Pagina 14
tnicoleta spune:
Petru Alexandru
Buna fetele
Hop si eu ca mi-a cam fost lene de scris.
Irinisha Ti-am vazut sarbatoritul. sa sa-i fie de bine distractia.
Vanesa Interesanta excursia. asteptam si pozele.
Cami Am vazut si comorile tale si sunt tare frumoase. Stefi a crescut mult si se face din ce in ce mai frumoasa.
Iulia Sa va fie de bine si voua minivacanta. lui David care nu s-a prea distrat. Las' ca se face el mare.
Noi i-am luat Biei cadoul de ziua ei, role si un cort micut. Am avut si o discutie cu ea despre cum ar vrea sa isi petreaca ziua de nastere. Am cazut de acord sa o serbam odata la tara cu toti verisorii, mamaie si tatae si apoi sa ii ducem un tot la gradi si sa petreaca cu colegii. Iar de azi taiem zilele din calendar care au mai ramas pana la ziua ei.
si va doresc o zi buna
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
Iulia P. spune:
Nico, multumesc. Ce cadou frumos: role! Sa le stapaneasca sanatoasa si sa aiba mare grija sa nu se loveasca. Aici nu este voie sa duci nimic de mancare la gradinita (tort, etc.) din cauza faptului ca ar putea fi copilasi alergici la ceva si nu vor sa-si asume acest risc.
In plus, Tommy a decis ca vrea sa isi serbeze ziua de nastere pe MARTE!!! Ce parere aveti?!?!?! Ei, si m-am tot gandit si m-am tot rasucit... Din pacate, nu este nici un Planetarium aici, in Ottawa, dar uitati ce am gasit (vedeti link mai jos):
http://www.cinemaclock.com/aw/crva.aw/ont/Ottawa/e/8842/ImaxRoving_Mars.html
Ii vom duce deci pe copilasi la muzeu, sa vada filmul IMAX si, dupa aceea, se pot juca in voie in muzeu. Eu zic ca am gasit o solutie acceptabila. Sa vedem ce parere va avea sarbatoritul.
Va doresc o zi frumoasa.
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://b4.lilypie.com/zqZGm5.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://b2.lilypie.com/PavWm5.png)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://www.flickr.com/photos/dcppopa/
tnicoleta spune:
Iulia Suna foarte frumos petrecerea pe care ati pregatit-o. Din pacate am vorbit azi cu educatoarea Biei si nu mai avem voie la gradi cu tort . Cica au dat acum o lege in aceasta privinta. Daca tinem sa o serbam acolo putem duce doar o salata de fructe facuta acasa.
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
anacami spune:
PETRU ALEXANDRU!
Maria, sa-ti traiasca si sa va bucure viata!
La Multi ani cu intarziere tuturor Irinelor dragi mie!
Irinusha, o tineti din petrecere in petrecere,nu ?
Irinel , cand esti disponibila fizic si psihic te asteptam cu drag!Sa vina cat mai repede un nou motiv care sa te aduca aici (un samburel scump in burtica ta)
Iulia,suna tare bine ideea!!!Nu are gusturi rele!!!
Nicoleta,sa le foloseasca sanatoasa,fara accidentari!Distractie placuta alaturi de cei dragi!
Cand s-a dat legea asta? ca noua (cel putin pana luna trecuta) ne-au spus ca se poate, dar doar cu certificat de la laboratorul la care se face (nu de casa)! Eu i-am rezervat cateva ore pt. petercere la un loc de joaca (3 ore) unde vom invita vreo 10 copilasi, si ducem un tort la gradinita de la o cofetarie "acreditata Sanepid" (ceva de genul asta ).
Diana,saracutul, cred ca de acum va fi foarte atent la imprejurimi.Si tu si Carmen ati avut in concurs poze superbe, chiar daca nu ati fost pe primele doua locuri ati fost f.f. aproape, ceea ce nu este o performanta de neglijat! Poza ta Diana imi producea un zambet si o bucurie instantanee, a lui Carmen imi da amintiri profunde si un sentiment "cutremurator" (ma face sa ma gandesc ca trebuie sa traim fiecare clipa cat mai frumos si mai intens)! Pupici!
Vanessa,ai reusit sa-ti mentii noua silueta? daca nu este secret, imi spui si mie, te rog, la ce nutritionist ai fost??multumesc anticipat!trebuie sa fac ceva, ca am multe kg in plus, ma dor rau calcaiele si tendoanele dintre calcaie si gamba (imi vine sa urlu dimineata cand incerc sa pun picioarele in pamant), presupun de la extra-greutate....
Eu intru din ce in ce mai rar pe DC (am spart dependenta, cel putin pe moment ), iar daca intru citesc doar 1-2 subiecte.. (asta da performanta,nu???).Acest subiect este prima mea dragoste DC
Va pupam!
Camelia, Sebastian si Stefania
mephala30 spune:
Petru Alexandru!
Iulia, offf, sa vina pozele alea, ca le astept de muuult timp.
Mi-a placut raspunsul lui Tommy, pe Marte sa-i faci party, :)))
Camelia, multumim pentru aprecierile referitoare la pozele noastre din concurs (ale mele si ale Dianei).
Acu, ce sa zic...asta e, mi-as fi dorit camera foto, , Canonul nostru a inceput sa dea rateuri.
Cum nu l-am castigat, o sa-mi iau o camera foto in rate.
le-am cumparat baietilor tobogan din Carrefour, stiti de care.
Nu i-am vazut de mult timp atat de incantati!
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
tnicoleta spune:
Cami Povestea cu tortul e de luna asta. Mi-a explicat educatoarea ca luni a fost ziua unei fetite, au adus parintii tort si nu l-a putut da copiilor.
Carmen Spor la joaca baietilor. Cred ca sunt incantati de noua jucarie.
MariaG spune:
Madutza: La multi ani cat mai frumosi!!!
Multumesc din suflet pentru urari!!!!
Le-am transmis pe toate sarbatoritului care raspunde foarte incantat cand il intrebi "Si cati ani zici ca ai?" "PATRU"
Noi am dus ieri tort la gradinita si singura problema a fost ca ne-a cerut asistenta certificat de calitate pentru tort (mi-a explicat ca trebuie sa il puna la dosar) si ne-am dus inapoi la cofetarie si am luat si certificat de calitate.
Noi i-am luat tort de la piticot in forma de buburuza ca ne-a innebunit in ultima saptamana cu buburuzele.
Va pup pe toate sunteti niste dulci
Maria
http://www.copaculdehartie.ro/
laureta spune:
Dragos
Cristian Mihai
Raducu
Petru Alexandru
Cosmin Alexandru
Fetelor am revenit in tara. A fost super frumos dar si obositor pt o burtica cu un copil matzait
Am venit azi direct la servici si sunt cam flu flu ( adica habar nu pe unde sunt)
Va pup si revin dupa ce va citesc
Poze
Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)
Irinel spune:
Hristos a inviat!
Fetelor mai dau si eu pe la voi. In ultimul timp intru extrem de rar pe aici, dar cand intru dau si pe la voi sa vad ce mai faceti voi si puiutii vostri scumpi. Noi suntem bine. Danut e mult mai bine decat anul trecut, in toamna o sa mearga la grupele pregatitoare pentru scoala, care sunt tot la scoala, asa ca toata lumea aici zice ca la 4 ani copilasii merg la scoala, ceea ce nu e chiar real, dar Danut e foarte incantat de idee, asa ca ii spun si eu la fel. Nu mai e asa speriat nici de gradinita. In vara voi merge cu el in Romania 3 luni, si va fi extrem de rasfatat de toti cu siguranta. O doza mare de iubire, inainte de inceperea scolii. Si apoi probabil imi voi cauta si eu serviciu din nou (am stat cu el acasa de anul trecut in august. Cam astea ar fi noutatile. Bebe inca nu vine si in toamna cand ma intorc trebuie sa ma duc la ginecolog sa vad daca am cumva endometrioza, m-as fi dus mai devreme dar aici dureaza mult pana ti se face o programare, ma programasera in iunie si eu atunci nu sunt pe aici. Multumesc mult pentru vorbele frumoase de ziua Mariei. Mi-e dor de ea. De ziua ei i-am plantat panselute mov (asa a vrut Danut ca lui ii place mov, de fapt sunt un fel de albastru inchis cu nuanta de mov). Mi-e draga ziua ei de nastere, a fost una din cele mai fericite zile din viata mea si cred ca voi simti asta toata viata.
Va zic si eu la multi ani fericiti copilasilor vostri! Iertati-ma ca nu intru mai des. Vorba ta, Anacami, am spart dependenta.:-) Dar si mie imie e tare drag subiectul asta. Si ce ciudat mi se pare ca nu mai suntem la scutece!!! Avem copilasi mari.
Iulia fiu-meu nici nu stie ce e aia MArs :-) Cred ca e o idee buna daca e asa interesat. Noi ii vom serba lui Danut ziua la Chuck E. Cheese (pentru fetele care nu-s pe aici, e un local pentru copilasi, cu jocuri, de tot felul, cu tobogane, si unde li se serveste pizza si un tort care sincer mie nu-mi pare deloc sanatos, o sa intreb anul asta daca putem sa aducem si noi unul). Acolo am facut si anul trecut si s-au distrat tare bine, plus ca au mai mult loc decat acasa.
FElicitari noilor gravidute: Bertha, Madutza si Gabitza.
Alus te pup cu drag si ma gandesc la tine.
Felicitari Nally pentru putulici, o sa ai casa plina de baieti :-)) E musai sa faci si o fetita dupa, sa mai echilibrezi :-) Stai nu da...:-)
Nicoleta, fiu-meu a primit rolele anul trecut, da inca ii e frica sa stea singur, desi pe patine invatase asta-iarna. INsa are din alea cu rotile pe o singura linie, ma gandesc ca poate era mai bine sa ii fi luat pentru inceput din alea cu doua roti pe o parte si doua pe cealalta. DAr vad ca e deja mai bine decat anult trecut, acum mai mult ii e frica decat nu poate sa stea singur, si mai bine sa ii fie frica mai mult timp, decat sa se loveasca.
Dupa cum ziceam noi plecam spre sfarsitul lui mai in Romania, asa ca Danut va fi sarbatorit si ras-sarbatorit. Noi o sa serbam aici inainte de ziua lui practic, ca pe 25 o luam din loc, soru-mea deja s-a anuntat cu un tort, si sigur si soacra mea va face ceva desi n-a zis nimic, ca la dumneaei ne oprim in primele zile. Mi-e teama numai sa nu se invete iar cu prea multe cadouri, ca de Craciun asa se invatase sa vina oamenii cu cadouri ca ajunsese sa intrebe cand venea cineva unde e cadoul lui :-((
Pupici la toate si la puiutii vostri sarbatoriti dar si la fratiorii/surioarele lor
Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
Irinusha spune:
La multi ani Alex!!!
La multi ani Cosmin Alexandru!!!
Sa cresteti mari, sanatosi, baftosi si cu lipici la fetite oachese!
Cami, gata chefurile ptr. mult timp ... luni a fost ultimul, la gradi. A primit un mic (minuscul) cadou si i-au facut coroana cu 4 lumani :) ... si a venit Struppi la el (un catel, papusa de mana) sa-i ureze toate cele. Cica copiii au savurat muffin-ii ... si nu-i mirare, la cate ciocolata au in ei ;)
Stefi se face pe zi ce trece mai frumoasa ... asa imi place cand incep a arata a om :) Nu da, dar asa mi se pare mie, ca de la o anumita varsta isi iau figura lor specifica. Ai mei au aratat la inceput amandoi la fel, pe la 4 luni au inceput sa nu mai semene.
Si tot credeam ca seamana cu tine, dar acum parca incepe a semana cu tati ei ... am dreptate? Si nici nu mai e leita Sebi. Zi, asa-i?
Ai inceput diversificarea? cum merge? E mancacioasa? Pofticioasa?
Mona, frumoasele tale ma dau gata de fiecare data! Si Liuta e tare intalta .... asa mi-l inchipui eu pe Cris cand va merge la scoala. Acum (ca tot am facut controlul de 4 ani) are exact 104 cm si 15,700 kg cu bluza pe el. Ca sa vezi diferenta. Pupici si bafta!
Iulia, destept al tau copil ... nici Cris nu cred ca stie de Marte. Nu te supara pe mine, mie mi se pare faina ideea ta, dar ptr. copii mai mari ... asa de scoala. I-am vazut pe invitatii lui Cris, si doar o fetita era mai mica decat Cris (Andrea, cea blonduta, dolofanica), restul mai mari, chiar aproape de 7 ani si nu cred ca ar fi stat locului. Au facut cu supraveghetoarea un joc, dar asa, cu greu ... la alergat si catarat nu i-a intrecut nimeni. Dar tu trebuie sa stii mai bine, insa sa nu fi dezamagita ca nu rezista la film si muzeu ... dar IMAX e super, am fsot si noi la MÜnnchen, ca aici la taranoia nu-i :)
Carmen, imi pare rau ... sa stii (cu mana pe inima spun) ca n-am avut habar, sa nu crezi ca te-am luat la misto. Eu zic ca si tu si Diana meritati primul loc, impartit in doua ;)
Si totusi, unde pot vedea clasamentul ... nu de alta, dar sunt si eu curioasa pe ce loc (de la coada evident) am iesit.
Laureta, bine ati revenit! Sa va fie de bine concediu. Vrem poze!
Maria, wow!!!! bine ai revenit!!!! Stiam eu ca trebuie sa te las in listuta ;)
Mai vrem sa stim de Alex, de tine! Pomul de hartie e proiectul tau sau cum ... ca-mi place rau! Io-s din asta cu pitici pe creier, strang hartie cu drag :) Numai bine!
Nico, si Cris tot role a primit (printre altele ... anul asta am exagerat rau). N-a fost incantat ... si de atunci le-a uitat ... sunt curioasa cand o sa le bage in seama, mai ales ta-su, care a fost tartorul si incatat tare ca o sa mearga cu fi-su cu role
Aici poti duce ceva dulce ... tort n-a dus nimeni pana acum, de obicei se fac muffin-i, ca-i portioara mica ptr. fiecare in parte. Ciudat totusi chestia cu certificatul de calitate si altele ...
Am mai pus poze de la petrecerea cu prietenii de familie aici . NOi, astia mai batrani, ne-am distrat cel mai mult ... la pitici tot se lasa cu cearta, noroc ca se impaca repede :) A fost marfa ... trebuie repetat cat de curand! :)
Cu bunicii am chefuit marunt ... am facut tort cu smochine, la care nu mai mi-a ajuns crema si am incropit cu glazura de ciocolata ... te doare capul ... pe Cris nici nu l-a mai interesat sa sufle in lumari. Dar a fost bun, ce mai conteaza ;)
Si gata, am terminat cu chefurile, ca noi, astia batrani, nu mai contam :) Si pe Melie am ratat-o anul asta, ptr. ca o sa fim in Spania atunci ... saracuta ;)
Va pupam si va dorim o zi faina!!!! Si numai sanatate!
Mamica de Cristian (alias Sensible Boy) & Amélie (alias Demolition Girl)