Poznasi smecherasi de MAI-IUNIE 04 - Sa ne traiti!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani Cristian Mihai!
Irinusha, transmite-i flacaului urari de sanatate, prosperitate si viata lunga din partea noastra.

referitor la concurs: ala nu e clasamentul final, caci au votat si moderatorii plus alti membri alesi de administratie....cum spuneam, locul 4... e bun si-asa.

La multi ani Raducu!

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

LA MULTI ANI! Cris
Sa cresti mare si voinic. Petrecere frumoasa si succes la fete
Irinusha Sa-ti treiasca flacaul si sa-ti aduca numai bucurii.

LA MULTI ANI! Raducu

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

CRISTIAN!!!
Sa cresti mare- sanatos,destept si cu noroc!Sa fii la fel,iubitor si intelept

La poze ma uit maine cand ajung la Bucuresti, am ajuns acum la tara si aici merge greuuu Internetul..

RADUCU

Pupici la toate si la toti!

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Irinusha,se pare ca s-au distrat la maxim!!!Toti copilasii sunt superbi, fetitele frumoase si cochete (vreo feblete a lui Cris printre ele??).

am uploadat si eu niste poze, sunt cam multicele, daca aveti timp si rabdare, le gasiti aici

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Fete dragi, multumesc din suflet ptr. urari si gandurile bune! Si copilasilor vostri tot binele din lume!
N-am timp acum, sper sa revin dupa-amiaza!

La multi ani de Sf. Irina ptr. Irinel, Piatra lunii si moi! ;)

Pupici si o zi faina!

Mamica de Cristian (alias Sensible Boy) & Amélie (alias Demolition Girl)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Si ca in verva pregatirilor si chefurilor am uitat/neglijat:

Pupici dulci unei fetite superbe ptr. jumatate de anisor! Sa cresti mare si sanatoasa! Cami, sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea in continuare!

Mamica de Cristian (alias Sensible Boy) & Amélie (alias Demolition Girl)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

LA MULTI ANI!! LA MULTI ANI!! LA MULTI ANI!!
SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!
e valabil pentru toti puiutii pentru ca, eu nu apuc sa tin ritmul cu voi.
Noi am fost plecati o saptamana la Gura Humorului. A fost tare frumos dar obositor. am alergat ca bezmeticii de la o manastire la alta si intre ele la carciumi. Vorba lui Andu "azi am vizitat 2 manastiri si 4 carciumi". Am fost cu nasii si cu fetita lor (care e mai mare decat Andu cu 2 ani). Cata s-a comportat excelent. A dormit numai in masina si nu s-a plans deloc ca e obosit sau ca vrea in alta parte. Plus ca a mancat de a rupt de toate. el si asa e mancacios.. Vineri am fost la Moldovita si ne-au dat painica sfintita cum ii spunea el. A mancat-o si pe a mea si pe a lui si pe a lui taica-su si alerga dupa aceea dupa maicute ca el mai vrea. Era in jur de pranz si il pocnise foamea.
Poate reusesc si eu candva sa pun poze...
va pup pe toate si va mai urez odata tot ce va doriti. Sa fi.ti fericite!

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vaniavi100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna ziua fete dragi,

Am intrat si eu repede sa urez:

LA MULTI ANI!-pentru Dragos. Sa creasca mare si voinic si sa fie bucuria parintilor lui!
LA MULTI ANI!-pentru Crisulet! Sa-ti traiasca Irinusha, sa fie sanatos si norocos si sa va aduca numai bucurii alaturi de surioara lui!

Pupici la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

am vazut poze cu copilasi adorabili: Cris si Amelie, Sebi si Stefania, .

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

In primul rand, cu intarziere, LA MULTI ANI, Cris! Irinusha, sa iti traiasca baiatul si sa va aduca numai bucurii. Sa fie in continuare la fel de sensibil, istet si iubitor. Multi

In al doilea rand, Cami, i-am vazut pe scumpii tai in poze. Imi sunt tare, tare dragi! Pupici cavalerului si printesei adorabile.

Carmen, imi pare rau ca ati iesit doar pe locul patru la concursul foto. Poza voastra merita cu adevarat sa castige.

Noi ne-am intors ieri seara, tarziu, de la Toronto. Mama soacra a plecat inapoi in Romania, iar noi am profitat de cateva zile de "vacanta". Vom pune poze pe link cat de curand...

Vineri, am fost cu copiii la Muzeul stiintei si tehnologiei. Sambata, au urcat cu totii in turnul CN (eu m-am multumit cu magazinele de la baza turnului, caci nu ma prea impac cu inaltimile; am fost in turnul CN de doua ori pana acum, ajunge!). Duminica, am profitat de soare si am mers la parcul de distractii Ontario Place, unde Tommy s-a distrat de minune. A fost mai rau pentru David, caci nu erau nici un fel de activitati pentru bebelusi.

Revin cu pozele noi. Va doresc o seara frumoasa.

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://b4.lilypie.com/zqZGm5.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://b2.lilypie.com/PavWm5.png)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://www.flickr.com/photos/dcppopa/

Mergi la inceput