Poznasi smecherasi de MAI-IUNIE 04 - Sa ne traiti!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

[b]Anacami[{/b], cum sa ma supar?! Nici vorba!
Darius stie f bine despre bb si e chiar f incantat. Socrii mei merg la munte de obicei prin oct-nov si il iau si pe el, dar acum mi-a spus "anul asta nu mai pot merge la munte in nov, ca vine bb atunci". Intr-o zi, in momentele nostre bune (care nu sunt putine), i-am spus "as vrea sa te fac mic-mic, sa te pun langa inimioara mea, sa te am mereu langa mine" si el a zis "daca ma pui langa inimioara, eu repede-repede cobor in burtica si ma joc cu bb" .Imi pupa mereu burtica si zice "acum bb stie ca l-a pupat fratiorul lui". Concluzia e ca deocamdata nu e deloc gelos, cred ca vor veni si momentele astea, dar acum nu asta justifica atitudinea lui. Sunt sigura ca intelegi cand povestesc, baietii nostri chiar seamana, din ce mi-am dat seama din povestile tale. Darius e o combinatie f obositoare de copil extraordinar de cuminte si ascultator si dintr-o data devine un obraznic de neimaginat. Si comenteaza non-stop: "tu vrei sa fac eu numai ce vrei tu", "eu nu ascult de nimeni", "orice ai face, tot asa fac", totul combinat cu tipete, proteste si batai din picior. Aceste crize sunt admirate de bunici, care sunt f mandri ca "are personalitate si nu se lasa deloc". Realitatea e ca l-au invatat f multe lucruri, il ingrijesc bine, dar nu-i pot convinge sa ii mai taie din nasuc.
Abia astept sa ne spui ce-i cu masajul ala, nu-mi dau seama cum vine, dar sigur e "de bine".

Hai sa va mai spun ceva haios: ii plac f mult bombonelele Orbit si pt ca eu nu prea sunt de acord cu ele, i-am convins sa-i dea max una pe zi. Avea o cutie cu 4 bomboane, i-a dat tataie una, dar n-a putut sa-l convinga sa puna cutia la locul ei, asa ca i-a mai lasat-o. Din cand in cand, se mai uita tataie in cutie, erau tot 3 bomboane. Totusi, cateodata i se parea ca il vede mestecand ceva. L-a intrebat ce tot mesteca si el a zis "tataie, eu mai iau o bombonica, o ling putin si o pun la loc in cutie, sa vezi tu ca-s tot 3". Vroia sa spuna ca o ia, o suge putin si apoi o pune iar in cutie,sa iese la numar. Si cand face de-astea te pufneste rasul si ce sa mai faci?!
Trag nadejde ca-l vom aduce curand aici si il vom da pe brazda usor-usor.

Pupici!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

'Neata fete dragi!

Fuga, ca isi facea Bertha griji. Irinel e bine, Danut tot la fel ... nu are timp de forum, sau mai bine zis, acorda timpul liber mai bine lui Danut (o invidiez ptr. putere :D). O s-o pup (virtual) din partea ta! :)
Si mi-a placut faza cu bombonica ... istet foc! :) Pupici si ptr. bb-lul din burtica!

Cami, petrecere faina in continuare! Noi in 4 dormin (doar cand tusea rau Cris am dormit separati) si ne intelegem de minune ;) ... se scoala copiii doar daca facem noi galagie ... poate sa tuseasca Cris langa ea, sau sa se bazaie Melie langa el, n-au nici o treaba, dar altfel trebe sa fie liniste.

Nico, sa va fie de bine concediu ... si spor la munca! :)

Carmen, cum mai e Teo? Sunteti bine, sper!
Te-am felicitat oare ptr. concurs?

Noi suntem in mari pregatiri ... azi e Party la McDonalds, trebuie sa pregatim pungulitele ptr. invitati (cu tot felul de dulciuri, asa se procedeaza aici). Sunt pana la urma 11 sau 12 ... de 2 turcusori nu stiu de vin, restul au acceptati toti si sunt tare multumita. Mai trebuie cumparata carnea de gratar, ptr. ca maine facem party cu prietenii de familie la niste prieteni cu curte si gratar ... ne-am bucurat ptr. oferta primita si am profitat imediat :D Diseara fac tortul si mai vad ce pe acolo ... de abia asteptam.
Fata e la München, la Oma ... si imi e un dor de ea ... la Cris m-am obisnuit ca pleaca des la bunici, de ea nu prea am fost despartita ... e tare ciudat. Dar vad ca ei nu-i pasa, e buna Oma de rasfatat. Duminica mergem noi dupa ea si sa chefuim putin cu bunicii :D
Va pupam si va spunem de acum un week-end fain!!!!

Mamica de Cristian (alias Sensible Boy) & Amélie (alias Demolition Girl)

Mergi la inceput

Ah, am uitat ... cand mai citesc de la voi (si stiu sigur ca mai exagerati, ca sunt sigur toti copiii niste ingerasi ;)) imi dau seama ce cuminte/ascultator e Crisulica. Miercuri i-am facut U8 (controlul de la 4 ani: a trebuit sa deseneze, sa recunoasca lucruri, intrebari de comportament) i-am facut si ultimul vaccin contra capuselor ... cand si-a dat seama ca o sa fie intepat m-a intrebat incet la ureche: "Am voie sa plang putin, da?!
Cu gelozia am stat mai prost noi (noroc ca a trecut) ... dar explicatia matusii pediatre a fost ca-i un copil f. sensibil si legat de mama. Cine stie ce o fi in caputul lor ...
Pupici din nou!

PS: Dar cred ca o sa trag cu Melie ... ca deja isi arata temperamentul, se arunca pe spate, tipa si incearca sa se ne muste (in caz ca nu ne apuca pe noi, baga pumnul ei in gura ) de nu i se face pe plac ... mama, mama, o sa ne puna la punct! ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Hristos a inviat!

Irinusha, multumim, suntem bine sanatosi.
Multumesc pentru felicitari (ai vazut ca am iesit pe locul 4, da?), esti draguta.
Va pregatiti pentru ziua lui Cris? Te asteptam cu impresii si poze multe, .

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Cris! Irinusha, sa-ti traiasca feciorasul sanatos, frumos, destept si norocos!
Multumim de vestile despre Irinel!

La multi ani Raducu!

Carmen, da a fost un chin cu miorlaitul meu, el de orice zgaiba si buba cat de mica se plange, umbla parca pe cuie... Of, atata-i de miorlait ca ma dispera... Nu era asa, acum de vreo un an l-a apucat, o vazut-o pe sora-sa ca plange si urla din toti rarunchii si si-a luat notite...

Pupam burticile!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Carmen, cum locul 4?
Eu daca dau click pe "clasament provizoriu" e poza ta pe primul loc ... si stiu ca s-a terminat votarea. Fac ceva fals?
Ma bucur ca sunteti bine!

Party-ul a iesit super! Nici nu ma asteptam la asa chef ;) ... s-au simtit piticii super, au plecat trasi de parinti pe la 18.15 ... de terminat ar fi trebuit pe la 17.30. Nu mai fac niciodata acasa, asa de fain a fost ... plus ca n-am mai avut bataie de cap.
Maine chefuim si noi, parintii ... pe langa cei trei pitici binenteles. Am facut tortul si cateva pregatiri, maine mai am ceva micut si sunt gata. As vrea sa ne ocupam de Cris doar. Mai vedem ...
Poze de azi aici .
Pupici!

Mergi la inceput

hi, hi, Diana! :)
La noi e inca 2 mai, nu ma asteptam inca :) ... mii de multumiri! Si tie sa-ti traiasca frumosii!
Acum 4 ani eram in focuri ... ma apuca nostalgia, am baiat mare ... care sforaie de zor ...
pupici!

Mergi la inceput

Raducu, la multi ani! Sa cresti mare, sanatos!

Stiti ce si-a dorit al meu baiat cand a suflat in lumanari?
"Ich möchte für immer Freunde sein!" --- nu prea corect, dar tradus inseamna: vreau sa fim mereu prieteni.
Imi vine sa-l mananc cateodata de dulce ce e! :)
Pupici din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

La Multi Ani, Cris!!!!!!!

Te pupa cu foc Lia si Maya, deodata!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

"Petrecere de Aprilie"

"Iubitele mele"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

La multi ani Cris!!!

Irinusha, te-am sunat, dar nu ai raspuns. Incerc mai tarziu....

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Samburasul(30.11.2008)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos

Mergi la inceput