Poznasi smecherasi de MAI-IUNIE 04 - Sa ne traiti!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

am resetat din greseala un mesaj luuung ; il rescriu maine ca acum nu mai am putere

MADUTZA
Sa fii sanatoasa,iubita si fericita toata viata! Sarcina usoara si un bbic sanatos in burtica!

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

deci,sa revin...

Nicoleta,la vara vor fi tocmai bune rolele; va sta mult timp afara si va avea nevoie de multe surse de distractie ; noi vrem sa ne luam cu totii (de fapt, cu exceptia Stefaniei) role noi,sa patinam impreuna..Sebi are acum mai de bebei, cu roti din plastic (sau ceva de genul), o sa-i luam si lui cu roti in linie si din silicon sa alunece bine

Iulia,abia astept poze de pe Marte ! cred ca lui Sebastian i-ar placea...Distractie maxima!

Laureta,esti o graviduta fotomodel (doar profilul mai "tradeaza" minunea).Se vede ca ati f. rasfatate.Nu mai stiu,sora ta parca statea in Grecia, iar parintii in Albania (si acolo era frumos, probabil mai aproape de Grecia),nu?

Irinel,multumim c ne-ai spus! voi citi subiectul si voi trimite si eu in wekend cativa bani; sper din tot sufletul sa se insanatoseasca.Iar despre sanse, atata timp cat mai exista o speranta cat de mica, fiecare parinte ar trebui sa lupte sa o incerce. Unde mergeti in vacanta in Romania?

Vanessa, multumesc! m-a convins si site-ul dansei, pare super atat dpdv al serviciilor cat si al preturilor.Eu am fost saptamana asta de doua ori la un salon din cartier (Dristor-Vitan): o sedinta compusa din masaj anticelulitic+impachetare cu parargil a costat 105 RON (fara bacsis), iar o sedinta de electrostimulae (45 min) a cosatt 45 RON. La dr. ta am vazut pachete super-misto...Daca nu mi-ar fi frica de traficul de pe Stefan cel Mare as fi acolo macar la 2 zile pana imi revin cat de cat, sau saptamanal pt. intretinere..Imi voi face timp cat mai repede pt. consultatii de nutritie.
Sper sa nu te superi pe mine, imi pari cu totul alta persoana acum: inainte pareai mai in varsta decat esti (in situatia asta cred ca sunt si eu), acum esti dea dreptul pustoaica .Cred ca sotul si copiii tai sunt tare mandri de tine.Ma bucur ca v-ati regasit ca familie, sotul tau pare f. indragostit (parerea mea..).
Diana,este vorba de H. Alpin din P. Brasov; am inteles ca au f. multe oferte tip "family" in toate sezoanele.Acum construiesc langa hotel o cladire de apartamente, il cumperi si au grija ei de el (il si pot inchiria daca vrei)-nasa mea vrea sa isi ia unul acolo, ei merg f. des la Brasov si in imprejurimi (nu numai de placere)

Irinusha,odihneste-te cat mai poti, ca acus' vine vacanta! Anul acesta unde mai mergeti? Plecati cu totii? Noi anul acesta o sa ramanem "prin zona" (in Romania ), de la anul plecam in gasca prin imprejurimi (Turcia,Grecia,...)

Pupici la toata lumea !

Mergi la inceput

Irinusha,nici eu nu mai stiu cu cine seamana mai mult, uneori zic ca este copia mea,alteori zic ca seamana f. bine cu sotul meu.Nu imi place ca este f. "sensibiloasa" la piele, se irita extrem de repede in jurul guritei. Dupa somn este curata, dupa ce isi baga manutele in gurita si toate jucariile pe care le prinde (Sebi nu facea asta), se inroseste si irita imediat! Cu diversificarea suntem cam in plop, acum la 6 luni si o saptamana sntem in proportie de 99% pe laptic (si nici asta cat ar trebui, uneori cam 3/4 sau chiar 1/2 din catitatea zilnica necesara..). Eu am incercat acum vreo 3 saptamani sa ii dau suc de morcov-mar (ca si la Sebi), dar nu l-a acceptat nicidecum..Saptamana asta am reincercat direct cu piure de fructe (piersici,mar) a mancat doar in doua zile- in parc,nicidecum in casa (cred ca prefera masa in oras ..). Pe Sebi l-am diversificat la 5 luni jumatate, trebuia da am grija sa nu imi manance si lingura...Si acum mananca f. bine, cam tot ce trebuie- fructe ca gustare,ciorba si felul doi la pranz,seara carne sau cereale cu iaurt (nu ii place laptele dulce).Facem des impreuna suc de fructe la storcator, din comert nu bea decat f.f. rar. La cap. dulciuri nu mannaca decat jeleuri de fructe (ii plac mult), de ciocolata nu se atinge decat extrem de rar cu anumite ocazii- gen iepuras de Paste,Mos Craciun de ciocolata (nu ii place ciocolata)..
Zilele astea voi incerca si cu supa de legume pt. Stefania..Nu ma stresez prea rau deocamdata,desi nu mi-ar place sa fie mofturoasa rau la mancare...
A mancat de fapt ieri ceva, am reusit sa-i mai scot o bucatica dintr-un colt de la o coala de hartie, cred ca a si ingitit nitel ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Camelia, mergem la Craiova si la Almaj (ca ai mei de cand sunt la pensie s-au retras acolo, e un sat la 26 km de Craiova). E posibil sa mai "iesim" pe la Mangalia da nu e sigur, cu sora mea si boracii ei, si poate cateva zile la munte cu fratele lui George si familia lui (pe final de vacanta vine si George). Nu ne-am propus sa ne plimbam prea mult, nici de finante nu prea dispunem, ca eu de un an sunt acasa, dar am zis sa profitam de sansa de a sta mai mult sa se bucure si bunicii si celelalte rude apropiate de Danut si el de ei, ca daca incep serviciul, nu o sa mai reusim sa ajungem mai mult de 2 saptamani pe la ei, ceea ce e total insuficient. Si asa noi in ultimii ani ne-am cam consumat concediile in ROmania, ca eu aveam doar 2 saptamani (adica 10 zile!!!). Tare mici sunt concediile aici comparativ cu Europa.
Sa stii ca nici Danut nu statea bine cu diversificarea la varsta asta. E drept ca el manca, nu aveam problema asta, da cand am incercat cu supa se constipa rau de tot (de la morcov). De fapt mint, ca el manca cereale cu buci deja, da si alea il constipau. Aici cu cereale incep. DAr daca baloseste la greu si nu prea are pofta de mancare, poate vin dintisorii, poate de-aia nu prea are chef de mancat. POze de-ale voastre n-am reusit sa vad da sper sa o fac curand. Spor la slabit, si eu ma chinui. Am dat jos 3 kg pe care le tot pun si le tot dau jos, acu trebuie sa ma mobilizez sa merg inainte, sa mai dau jos inca vreo 7-8 si mi-e de-ajuns.

Irinusha, am vazut pozele voastre, prima poza unde sta Cris langa un bazin mi-a adus aminte de un paisaj cred ca din Villingen, da presupun ca e facut in alta parte. Aveti asa o curte maaaaaaaaaareeeeeee, ce bine pentru copilasi... Crisuletul era tot numai un zambet. Sa va fie de bine. Si tortul de la McDonald era facut de tine sau de la ei? Ca arata yamiii...

Pupici la toate

Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Multumesc pentru urari fetelor!

Si voua va doresc tot ce se poate mai bun!

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Samburasul(30.11.2008)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Am pus ceva poze. Poze cu Vad si cu Timeea

Cami, multumesc de informatii! Suna interesant!

A venit www.preissturz.at/14zoll-Kat428/14_zoll_mickey_mouse_fahrrad_kinderfahrrad_luft-Art42962.html" target="_blank">bicicleta lui Vlad! A venit ieri, i-a montat-o Vasile si a facut deja ture cu ea.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Lara Celine, Ingrid si Bianca!

Irinel, vacanta placut in tara!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Ooo,astazi zi mare,cu 4 printese din gasca sarbatorite

Lara Celine

Bianca

Ingrid

Sara

Sa fiti sanatoase,destepte,frumoase si norocoase!

Mergi la inceput

Diana,haioase foc pozele! se distreaza pustii, nu gluma! imi place ca au multi prieteni

Weekend placut tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Lara Celine

Bianca

Ingrid

Sara

Diana, mi-au placut mult de tot pozele, portret de fetitza e bestiala! Si tu arati mi-nu-nat!

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput