**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (61)
Raspunsuri - Pagina 5
ella_74 spune:
lavini,
noi am luat scaun de masina din Orhideea; dar am cautat inainte si pe net; multe arata bine in poza dar in realitate sunt foarte proaste; noi am urmarit sa aiba scaunul bine capitonat fiindca sunt unele care au un strat subtire de burete si e foarte tare pentru bebe la fundulet; am vazut asa naspa chiar si la Chico.
Ne-am mai uitat sa aiba protectiile alea laterale bine facute, pentru corp si cap, sistemul de prindere al bebelusului, sistemul de ancorare.
Noi am luat Brevi si a fost in jur de 5 mil.
Sunt multumita de el, adica sta confortabil in el.
Scoica de la Peg Perego era pana la 10 kg deci teoretic ar mai fi putut sta in ea, insa urla in ea si noi am zis ca e din cauza ca nu-i place copilului; urla si acum in scaunul de masina, deci scoica n-avea nici o vina
mica0307 spune:
Eu am dat mazarea prin sita. Si Mayei i-a placut.
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Graviduta spune:
Lavini, noi am luat Primo de la Ferrari, uite aici http://www.kreisdesign.ro/prod2/primo.php. Suntem multumiti de el.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
doxinu spune:
Mica multumesc nu ma gandisem......
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
lavini spune:
Ella, mersi de raspuns, o sa incep chiar de azi studiul "la fata locului", in magazin.Lui Andrei ii placea sa mearga in scoica pana a inceput sa mearga de-a busilea, sa se ridice, sa devina putin "independent".De asta ma gandesc ca nu i-o conveni felul in care sta, ca ii limiteaza mult miscarile si nici nu vede mai nimic in jur.Asa intr-un scaun sper sa poata privi pe geam si sa scapam de concerte.Adica imi doresc din tot sufletul sa-i treaca chestia asta cu crizatul, ca vine vremea frumoasa si vrem sa mergem la plimbare cu copil cu tot si un drum mai lung in scancete si tipete(cam asa cum e acum) nu ma incanta deloc.
Lavinia si Andrei (11 iunie 2007)
Graviduta spune:
Ia uitati ce desene frumoase face tipul asta http://www.pentrucopil.com/portofoliu.html. L-am gasit aici, la Mica Publicitate.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
doxinu spune:
Noi avem scaunelul nostru de la miniblu ce incepe de la 0-18 kg.Are 3 pozitii si acum o folosim pe ultima adica pentru baieti mari.De la 18kg vom cauta altul.Deocamdata suntem foarte multumiti de el si STEFAN doarme super in el.Avem si o minipernita
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
tudorcatalin spune:
fetelor, ce aveti? nu-mi place de voi! de ce va tot intepati atata?potoliti-va,suntem in Post acum, mai sunt 2 sapt si vine Pastele!
Chris27, pentru Alma Daphne care face 1 anishor
Dianalaura, pentru Ianis Stefan
Irrinuca, pentru Dominic William
Blc_lia, pentru Theodora Maria
Mary_lou, pentru Patrick Andrei
si nu in ultimul rand pentru mamica Ramsy
Doxinu,ti-am vazut pozele,imi plac cele cu floricelele pentru Stefan
Kid,si noi am fost pe culoarul unu,am iesit al treilea
Pepside ce ai facut febra,esti rau bolnava? imi pare rau
:(((((( si sotul tau de ce s-a operat?baietii sunt bine?
Elteka, Elias se simte mai bine?
sanatate multa capsuneilor bolnavi
Magda,mama lui Tudor Catalin
Ramsy
pozeTudor
lbelciug spune:
Graviduta, am vazut si eu desenele pt camera copiilor. Ma intereseaza subiectul, dar eu as opta pt ceva mai simplist. In plus, de cand am vazut la SOS Casa cat de simplu se fac aceste desene (folosind metoda clasica, cu indigoul), nu mi se mai pare asa un efort dpdv al creatiei, ci doar al efortului fizic implicat.
Noi avem scaun de masina de la Baby Care, respectiv de la Primii Pasi (parca).
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din APRILIE-Mai
Matei la 3 ani
ELTEKA spune:
Ella
M-am luat cu dusul la curs si boala lui Elias si am uitat sa-ti scriu (initial tot am vrut sa-ti dau PM dar nu mai apuc). M-am uitat la poze de Bob odata si chiar incepusem un PM...Singura chestie pe care o finalizez zilele astea sunt prajiturile din farfurie [:0)]
Jucaria e de la Chicco, aste sunt cele pentru varsta lor:
http://www.chicco.com/elenco_prodotti.asp?menu=on&categoryId=ppgio&idFasciaSel=23
iar mergatorul e pe randul 3, Primi pasi in muzica.
Sobi
Elias n-a fost interesat de ea vreo 2 saptamani...Nu vrea sa bage bile pe gaura si cu atat mai putin formele geometrice la locul corespunzator. Tragea doar de 2 manete si cantau. Si intr-o zi a inceput s-o impinga. pe urma, cand a vazut ca si canta, nu s-a mai oprit. Acum sunt zile cand vrea, zile cand nu vrea. A descoperit ca e o tampenie sa bage bile, mai bine isi baga el mana si trage de arcul respectiv, ca atunci e mai putin efort si mai mult zgomot
El merge atat de repede de-a busilea ca incep sa ma indoiesc ca va merge curand. Dar Elias a facut intotdeauna chestiile in ritmul lui, de pe o zi pe alta, dincolo de carti si grafice...
Parerea mea e ca jucaria asta nu e de interes pentru mult timp. Si acu' mi se face dor de Japonia, unde gaseai cele mai moderne chestii, desi second hand, in cutie originala si perfecta stare, la vreo 5-6 euro... Pe urma le vindeai inapoi...
Elias e fascinat acum de chestiile care vibreaza. Are o minge multifunctionala, daca tragi de anumite chestii, vibreaza: http://www.tinylove.com/toy.aspx?toyId=30&state=toyTypeId=0@elementId=0@ageId=5
Mie imi plac astea de la Tiny Love (au si explicatii despre jocuri si jucarii) dar selectia aici e limitata.
Vorbeati de un volan...Unul simplu am luat eu de la Chicco, dar Elias e deja plictisit de el, il tin la carucior. Acum am vazut asta: http://www.tinylove.com/toy.aspx?toyId=71, insa e un pic complex si numai in mai il luam ca merge tatic de Elias in State exact de ziua lui, asa ca trebuie sa-i exploatam procesele de constiinta
Lavini
Asa e, asta e cea mai comuna boala a copilariei si are perioada de varf intre 9-12 luni. Dar pe Elias l-am si dus la copii mereu...Sa stii ca dupe eruptie nu e nasol, a fost aiurea la febra mare, ca el nu facuse niciodata si eram si in mijlocul naturii, la 50 de km de oras, habar n-aveam ce sa fac cu el. Plus ca aveam curs si m-am plimbat in fiecare noapte de la 4 la 7 cu el dezbracat sa-i scada febra, si de la 8 ma apucam de predat pana seara la 20h...El acum se joaca fericit (atat ca are bubite), doa eu ma simt de parca m-a calcat trenul...
Mamica lui ELIAS , 31.05.2007
POZE cu Elias, sau (ex)DOLOFANEL - Fat Frumos care nu mai e nici Gras nici Chel
Portugalia