**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (61)
Raspunsuri - Pagina 6
carstea spune:
Pepsi imi pare rau ca sunteti bolnaviori.Ma alatur si eu grupului care iti ureaza sanatate si multa putere ca imi inchipui ca tu esti la bataie si in picioarele tuturor.Soacra ce pazeste?
POZE rares(7 mai 2007)
bepanthen 100g -cateva tuburi de vanzare
Graviduta spune:
Io i-am luat fratelui finutei mele volanul asta de pe LR http://www.laredoute.fr/Search/SearchResults.aspx?SearchType=HeaderSearch&Keyword=volant%20cars. E f haios, are tot felul de chestii, dar mi se pare pt baietei mai mari. El are acum vreo 2 ani jumate. I l-am luat cand a facut 2 ani. Dar vedeti ca face mare galagie.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
ELTEKA spune:
Lavini
Eu i-am luat Maxi Cosi Priori XP, ca noi nu avem decat Mothercare, si cum ia ceva Gold la Mother and baby magazine, numai asta se si aduce.
Il gasesti pe situl lor. Astea ar fi niste review-uri: http://www.babyworld.co.uk/information/reviews/product.asp?id=189
De la Maxi Cosi, scaunul Tobi e mai modern si centurile sunt automate, la fel ca si ajustarea pernei de la spate. La majoritatea scaunelor, centurile se agata pe margine, ca sa poti aseza copilul, ceea ce e munca in plus.
Dar Tobi precum si multe altele sunt o idee mai inguste decat Priori XP (este si varianta isofix), ori eu pana la supermarket si inapoi nu-l mai dezbrac, asa ca imi trebuia un scaun cu mai mult loc pentru tona de geci pe care le folosim pe aici.
Aici nu sunt multe optiuni europene, mai degraba produse scandinave. Mie imi place mult Bebe Confort Axiss (toata gama de la Bebe Confort...mai ales scoica... )
La voi am citit de gama Plasmon din Italia
A adus sotulache carne la borcanel facuta de ei, la 80 de grame, de introdus de la 4+ in cantitati tot mai mari, pana la un borcan. E perfect, ca eu de cate ori fierbeam carne, puneam restul la congelator si a doua zi nu ii mai placea textura . Asta e ideala. Dar n-am decat 10 borcanele...
Mamica lui ELIAS , 31.05.2007
POZE cu Elias, sau (ex)DOLOFANEL - Fat Frumos care nu mai e nici Gras nici Chel
Portugalia
vas spune:
Am lasat-o pe jos la sertare sa pot intra putin la voi.
LA MULTI ANI DRAGA ALMA DAPHNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SA ai parte de fericire si multa sanatate.
Chris, de ce ne faci sa plangem??????
Noi nu avem timp aproape de nimic, ne jucam toata ziua, iesim la plimbare si asteptam sa vina si ziua noastra sa facem chef.
Eu vreau de la un an sa-i tin un jurnal in care sa scriu ori de cate ori simt ca as vrea sa-i spun ceva, acel ceva care acum nu il intelege si care e atat de profund in sufletul meu.
Ii caut un caiet frumos sa ma apuc de treaba de pe 13 mai.
Alyna, hai ca ma linistesc, deci se pare ca vin nopti linistite..Felicitari pentru progresele lui Davidutz si sa speram ca nu o sa mai fie bolnavior.
Ella, eu exact asa am patit cu scaunelul de masina l-am comandat si are foarte putin burete, incat i-am pus o pernita la fundulet sa ii fie mai moale. Asta e , la al doilea bebe o sa fiu mai atenta.
off, nu ma mai lasa . V-am pupat!!!!!
Sunt mamica
poze
13.05.2007
Graviduta spune:
Oare ce mai fac Oana si Sonia? Oana nu a mai scris nimic dincolo.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Pepsi spune:
graviduta, scrisese mama oanei dincolo vesti despre ele
betty, doxinu, ramona, liviana, madi, ella, lavini, ckristina, carstea, tudorcatalin, multumim frumos de urarile de sanatate, la fel si la voi sa fie
liviana, sotul s-a operat ca si-a scos 3 masele de minte, le avea rau bagate in maxilar, si le-a facut la maxilo ca era risc sa ramina paralizat si nu se baga oricine, are copcii, e tot umflat, daca stia ca pic eu asa rau ar fi aminat
ckristina, am un fel de laringita, faringita, poate si o otita, ca ma dor rau urechile, ma doare rau gitul, e rana vie, nu pot nici apa sa beau, asa ca slabesc fara sa fi vrut.david cred ca are iar otita, a urlat azi noapte.....citeva ore, abia se mai linistea, am facut cu schimbul cu soacra, noroc ca e aici!
tudorcatalin, si baietii amindoi sint bolnavi, dominic are doi ganglioni de zici ca are oua la git, tuseste, in rest e vesel, da tuseste rau, el a fost primul bolnav, apoi soacra, sotul david si eu
carstea, soacra saraca e si ea puscata de raceala, tuseste, febra, frisoane, tot, asta ne mai lipsea, sper sa nu se agraveze si la ea ca inca nu i-am facut asigurare noroc ca e ea aici, ca azi noapte david mi-a plins 2 ore de la 12-2, apoi l=a luat ea 30 min, apoi iar a dormit cu mine 2 ore, apoi iar eu cu el, apoi ea....si asa pina dimineata, sotul dormea bustean de la calmante. azi la 2 merg cu ei la pediatru si la 6 cu mine la clinica sa-mi dea ceva ca nu mai trece numa cu ibuprofen, sau macar sa vada ce am
elteka, nu am cintarit niciodata cit ii dau tofu, dar in ziua cind nu-i dau carne ii dau aceeasi cantitate de tofu ce-i dadeam de carne, am luat tofu moale, ca ala tare e mai greu ptr ei, si fara nici un condiment, cel bio am luat eu, e moale asa mai moale ca brinza de vaca si nu are nici un gust, in linguri ii dau cam 4 linguri, in ml este cam 60 ml pe zi, dupa ce zice medicul nostru ultima data cind ne-a vazut cind era otita lui david nu-i dau destula proteina lui david. oricum bolnav fiind maninca rau. are in jur de 10 kg, nu mai stiu citi cm, azi sa vad ca merg cu ei la pediatru.lui dominic i-am dat stodal, dar se pare ca nu imi place cum tuseste inca dupa 1 saptamina
ramona, ce frumos se da el in leagan, si lui david ii place tare mult, i-am dat putin cind era zapada pe amindoi in parc, chiuia de bucurie
sanatate la toata lumea
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
Madi spune:
Am si eu o intrebare pentru mamicile care au facut epidurala la nastere: doare pe cineva locul in care a fost introdus acul? Eu nu am avut nici o problema pana acum vreo 2 luni cand a inceput sa ma doara coloana exact in locul unde mi s-a facut anestezia. Am incercat acum vreo 2 saptamani sa fac Pilates si in Pilates e un exercitiu care se numeste "rollng like a ball". Trebuie sa te ghe-mu-iesti (scriu asa ca altfel imi schimba cuvantul) si sa te rostogolesti pe spate - cica e un exercitiu foarte bun pentru masarea coloanei. Inainte il faceam fara probleme, acum, insa, daca il fac, simt o durere si un fel de umflatura in zona despre care spuneam. Mi se pare totusi ciudat ca se manifesta dupa atata timp de la nastere, si de aceea voiam sa stiu daca a mai patit/simtit cineva asa ceva.
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
tamaraspt spune:
La multi ani Alma Daphne! Sa cresti mare, sanatoasa si sa-ti bucuri parintii!
Chris m-a emotionat ce ai scris si zilele acestea imi aduc aminte de cum eram noi acum un an ...
Liviana interesanta metoda cu perna. Si eu il mai mangai citeodata si se linisteste noaptea, dar de obieci nu este de ajuns. Si eu am of-ul ca nu adoarme singur, dar iar am facut o incercare sa-l las sa planga. Si evident s-a pus pe un plans cu suspine cum stie el, l-am lasat sa planga 3-4 min si ne-a luat sa-l impacam si sa termine cu plansul-suspinat cel putin jumatate de ora. Nu cred ca mai incerc curand metoda asta. Legat de antihistaminice, ele sunt utilizate in tratamentul afectiunilor alergice in general. Noi folosim zyrtec pt a scapa de scarpinat, noi avem dermatita atopica, deci un fond alergen.
Legat de "reorintarea" mea profesionala, ma ocup cu administrare servere windows si facusem vreo 4-5 cursuri de baza de date oracle, tot pt administrare. Si invatam cand aveam timp si mai ales cand erau situatii de criza. Sa vedem ce-mi mai aduc aminte peste 1 an.
Legat de gama Tex, este o marca carrefour. mi-a spus un prieten care lucreaz cu ei ca au primit multe, multe produse tex din noua colectie. avem si noi cateva produse dar ajungem f rar in carrefour.
continui mai incolo, am copil atomic in mare forma.
Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)
lavini spune:
Fetelor, multumesc pt raspunsurile legate de scaun;de Maxi Cosi citisem si eu lucruri bune, o sa mai studiez pana una alta.
O intrebare mai am:pot sa ii dau avocado?
Lavinia si Andrei (11 iunie 2007)
carstea spune:
Imi spune si mie cineva daca se poate calatori cu pasaport care mai are mai putin de 6 luni valabilitate? Am rezervat bilete pt spania cu plecare din londra
Se poate calatori cu buletin in loc?
POZE rares(7 mai 2007)
bepanthen 100g -cateva tuburi de vanzare