**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Lavini
Americanii recomanda avocado inca din primele chestii introduse, cica bebelusilor le place gustul si textura. Asa, nepreparat. Vezi pe wholesomebabyfood.com de care zicea Paflo pt descriere si preparare.

Eu ma gandisem ca noi le importam de foarte departe si cine stie cate chimicale se pun in chestiile de ambalare, ca sa reziste...Dar asa poti sa zici si de banane...

Eu nu i-am dat, desi mie imi place tare, fiindca trebuie sa astept sa se coaca (aici ii aduce f f verzi) si ma apucam sa-i mananc eu inainte de a -i da lui Elias. Plus ca eu am zis sa astept cu chestiile care nu se prelucreaza termic pana dupa un an, momentan fac la aburi tot.

azi mi-am facut norma, vorba lui Didi

Madi pe mine nu ma doare

Ralucaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mamica lui ELIAS , 31.05.2007

POZE cu Elias, sau (ex)DOLOFANEL - Fat Frumos care nu mai e nici Gras nici Chel

Portugalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Carstea nu-i probleme in UE ! Si cred ca nici in UK... din cate inteleg pasaportul e inca valabil nu?
Madi eu n-am facut epidurala deci nu stiu ce sa spun... de ce nu suni doctorul?? Am fostr azi la Alice si am comandat tortul

cristina cu Rares
rares
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor pentru sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

Chris27 vai ce frumos ai scris ca mi au dat lacrimile...
Alma Daphne la multi ani
la multe lunisoare sarbatoritilor de azi

poze rafi hi5sipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

carstea, in UE nu-ti trebuie pasaport; dar chiar daca ai mai putin de 6 luni pana la expirare, ia-l cu tine daca ai trecut bebelusul pe el.

Elteka,
draga mea, pun o poza aici pentru tine, ca mesajul de pe tricoul lui e valabil si la voi:
http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/PozeDavid2/photo#5188624384579024018

azi s-a ridicat singurel direct din fundulet in picioare si a luat-o la sanatoasa; imi vine sa-l mananc.

Am fost azi la dr homeopat sa-mi prescrie ceva pentru somnul lui , ca nu stiu cum dorm alte capsuni, dar al meu pe langa ca se trezeste si plange in hohote, de multe ori se trezeste si asa cu ochii inchisi se ridica in picioare , se tine de gratii, dupa cade si adoarme in 4 labe ; si repeta operatiunea pana la epuizare (a noastra!)
M-a intrebat dr daca scrasneste din dinti, are extremitati reci, transpira, urla in somn; nimic din toate astea, doar ca uneori plange.

Mary_lou,
ce mai face Patrick? cum mai e cu somnul? sper ca sunteti bine.

Lily_love,
ai disparut ca magaru-n ceata

Mergi la inceput

mai fetele dar ce active ati fost azi.eu am ajuns abia la pagina 2 si ma pun repede sa citesc tot.
Graviduta mersi de sfat.are deja 2 colorate si cu tot felul de lumini si sunete...dar ma gandesc acum sa ii iau unul mai real.adica sa fie mai simplu si mai asemanator cu cel de la masina ,sa vedem daca merge.

poze rafi hi5sipoze rafi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

quote:
Originally posted by lavini

O intrebare mai am:pot sa ii dau avocado?

Lavinia si Andrei (11 iunie 2007)

Da, dar sa-mi zici si mie cum il prepari ca are un gust crud si io is pe dinafara. Am vazut ca luase un nene azi din magazin vreo 50 bucati, erau 50% reducere. Ma intrebam oare ce face cu el..o fi avut familion mare, remuneratie mica..si cu mine..

Liv, abia acum am intrat pe net. cred ca despre astia mici as vorbi 1 ani intreg si nu as rezolva nik. Cand il aveam doar pe R credeam ca le stiu pe toate, acum, dupa ce David ma bate cu propriile arme nu mai stiu nik
E buna consecventza, io am ajuns la concluzia ca e baza educarii. ii stabilesti reperele si il lasi sa innoate..
Tu, ar trebui sa ai aceesi discutie pe care a avut-o al meu sotz cu mine acum 2 ani si ceva. Eram in plina criza de 2 ani si io tot ziceam: Lasa-l ca-i mik. io, fiind ultima la parintzi am fost lasata cam de capu meu. dar fetele is mai organizate, cred. Asa ca ne-am zis sa fim in acelasi glas, fie ca nu suntem mereu de acord, ne stabilim in privat, dar, daca unul a inceput sa spuna un lucru, e lege. Sa iti dau cateva exemple care imi vin in minte:

* de consecventza. Robert deschide usa la frigider, io cu el in bucatarie, ii zic: inchide usa, ..el ma ignora si cauta cu privirea..io uit si il intreb: Vrei ceva?..sotzul in alta camera ne aude si imi atrage atentia ca daca i-am zis ca sa inchida usa asta trebe sa fac, nu sa il intreb ca : vrea ceva.

* robert la gradinitza isi formase obiceiul sa isi tina in mana la plecare o jucarie, prostioara gen McD. pana cand m-am saturat de figurile lui la plecare pt ca le pierdea prin gradi, si isi amintea de ele cand plecam acasa, si circ.asa ca nu isi mai ia nici o jucarie. si daca in prima zi mi-a facut scandal, dupa 1 saptamana a renuntzat acu tot mai incearca. Ce sa zic, isi culege si pietre dupa strada sa aiba in buzunar precum Hansel sau Scufitza rosie. toti copii au cate ceva dar pana nu invata sa nu si le mai piarda..asta e! Ma intreb parintzii aia a caror copii vin cu jucarele acasa nu ii intreaba?!

*cand mergem la cumparaturi, stie ca are voie sa isi puna pe banda 1-un-singur lucru: fie dulce, ce vrea el, eh, nici chiar tot, asa in limitele rezonabile. si. la casa, parca-s speciale puse schokolatele la bucata, tot felul de aiureli, numai bune de corupt. Se se uita la noi, si asta, si asta,dar asta..nu, una..acu ei nu prea au notiuni cantitative dar 1 e diferit de doi.
O faza: mi s-a intamplat sa nu gasesc ceva intr-un supermarket si sa merg tot atunci la altu. normal ca pt el era la alta magazin, deci o noua Moni, cum zice el! ete na ca nu, doar una. adevarul ca si io am stat sa ma gandesc: oare 1 de magazin sau dde plecat de acasa, pe zi/sezon :)
Ce m-a decis sa fiu consecventa cu el: el facea cu mine ce vroia si chiar asa papusoi sa fiu, nici chiar.

dar, pe de alta parte il alint de numai. De ex, uneori, duc repede geanta, sacose sau ce am io pe carutz, inclusiv geaca si vin si ii iau pe amandoi in bratze. Mai urca o treapta mai cobor 2. Noi stam intr-o casa, la etajul 1. Sau, le dau supa la uniul, ii dau si la celalalt. R e mare dar nici prea mare. Ma gandesc ca faza cum marele asta e cu 2 taisuri. daca e mare poate sa si-o ia in cap!
Si, io ii tin mult in bratze. As zice ca au superglue. E rau?! nu or sa mearga in brate la scoala. Ii las sa se joace la chiuveta cu apa, mai putin pe David, ii las sa umble peste tot.

in legatura cu pampersul, la R noi am mers pe principul: gata, de azi nu mai porti pampers. Aprilie 2007, 2 ani si 7 luni. Si a mers, chiar singur nu a mai vrut noaptea, pt ca il deranja intre picioare.
am ajuns la concluzia ca trebuiesc lasati sa faca pe ei sa simta ca-s uzi. Saracii de ei nu au nevoia asta, nu stiu ce inseaman, noi nu ne dam seama de fapt de lucru in sine. oricum nu trebuiesc pusi la zid. Io il lasam pe R, mi-a facut noaptea, uneori se trezea fix cand facea, alteori de dimineatza. Niciodata nu l-am certat, dar nici nu l-am trezit vreodata sa il duc la olitza. Am trecut ca si cum varsase o lingura de mancare.
chiar la un momentat dat facea urat daca insistam sa mearga la olitza. de obicei ne striga sa il ajutam, dar de cand am fost la spital sa il nasc pe David a mers singur. Acu, mai striga: fac pipi? parca ar fi stire nationala, uneori merg cu el, ne mai dragalim si noi, daca se lungeste cu un kk mai spuneam poveste. Sotul meu zice ca nu-s normala, dar nu am timp indeajuns sa ma joc cu el. si, evident david e prezent si abia astepata sa prinda olitza. Stam cu okii pe el ca pe butelie.
incerc sa descarc niste poze si filme. Sa iti arat cum isi citeste el povestile de seara cat io ar trebui sa il schimb pe david in pijama :)

Trimit ca am treaba. Maine dimineatza la 10 am musafiri si la noi zici ca a explodat o bomba.

An@ sa imi spui cum sa ti-l livrez pe D pt curatenia de Pasti. iti dau si bani pe el :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

bravo..a venit primavara!

Pepsica . Sa stii ca de vreo saptamana cand gatesc ceva pac poza si sotzul imi zice asa retoric...pt fetele dupa net!

Eleka, norma zici?! am uitat, dar azi am depasit-o si io

Carstea, e valabil pana in ultimul moment. ce e drept io nu am CI la mine. e in ro. si la copii am pass individuale.

Liv, aicipagina urmatoare..ca abia acum se incarca filmuletzele.

Madi, io am durerile fix unde zici tu, si mi-au aparut cam la 1 luna. s-au mai rarit de ceva timp, dar la 3 intepaturi si pt 90 minute..asa ca nu stiu daca-i de sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

Multumim de aprecieri Graviduta, Pepsi, Ella

Graviduta, nu stiu exact cum se cheama parcul, cred ca parcul Tei. Nu le am cu orientarea deloc, e un parc de pe langa bunica lui razvan.

Pepsi, saracuta, cate te-au lovit acum! Insanatosire grabnica la toata familia!

ella, hei, ce ingeras frumos ai aici! Felicitari pentru ridicat si alergat!

madi, eu am avut dureri vreo cateva luni dupa nastere ,de la efort si tinut copil de 10kg in brate, dar apoi mi-au trecut si nu am mai fost la medic ; soacra mea care e asistenta medicala ma tot bate la cap sa merg ca cica se cronicizeaza durerile astea.

Elteka, foarte bine ca ti-ai facut norma. Esti mereu plina de viata.

Asteptam si poze de la didi si cristinamaria

Salvati o inimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Multumim fetelor care ne-au vizionat albumul de 10 luni!

La multe lunici sarbatoritilor de maine,sa cresteti mari si sanatosi!

Lulu26 pentru Alessia Ioana
Mihamora pentru Dominic
Kid pentru Mihail Vladimir
Alina25 pentru Darius Andrei
Katthy pentru Bianca Elena
Ralucami pentru Maria
AlexAlice pentru Alice

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

fetele .imi cer scuze ca am latit asa pagina.nu mi am dat seama ca o sa se intample asta.va pup si va doresc somn usor

poze rafi hi5sipoze rafi

Mergi la inceput