**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (61)
Raspunsuri - Pagina 4
Ioana13 spune:
Gravi e ca all incusiv, dar ai gratuit in plus si sucurile naturale si bautura.. tot tot
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
ella_74 spune:
Gravi,
din cate stiu eu, diferenta dintre AI si UAI este data de bauturi , la AI sunt cele locale iar la UAI sunt cele de import; adica whisky turcesc versus whisky de la mama lui
si ce zice Ioana, adica fresh-ul e for free toata ziua.
In ceea ce priveste restaurantele, in cele cu UAI le poti folosi for free tot sejurul pe cand la cele AI doar 1 data /sejur iar restul contra cost.
In general hotelurile foarte bine cotate de 5 tele merg pe acest regim de UAI.
noi am stat in antalya in 2006 pe acest regim , de UAI; simti intr-adevar ca nu-ti lipseste nimic
ella_74 spune:
ma grabesc sa rectific : era vorba de rastaurantele a la carte, care sunt niste minunatii; in restaurantul principal, unde toate mesele sunt bufet suedez, mesele sunt for free atat pentru UAI cat si pentru AI;
la AI bauturile sunt free, cele locale; se plateste fresh-ul si orice altceva ce nu e produs local.
mica0307 spune:
doxinu eu am cumparat ieri din carrefour unirea huggies little swimmers - 12 buc cu 33 lei.
LA MULTI ANI DAPHNE sa ne cresti mare si frumoasa
LA MULTI ANI capsuneilor de azi
LA MULTI ANI RAMSY
Fetele care gatesc cu bors ciorbita si ati dat si la bebei, ce bors cumparati???
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Graviduta spune:
Aha, am inteles, merci frumos. Deci e totusi bine sa iau UAI. Nu ma intereseaza decat fresh-ul .
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
carstea spune:
,
Chris ca intotdeauna mesajele tale m-au emotionat pana la dincolo de lacrimi.O ideea buna sa-i arati puiutei ce ai simtit si ce simti.Sunt sigura ca avand o mama ca tine nu poate fi decat o domnisoara sensibila care sa te aprecieze.
Povestea ta seamana foarte mult cu a noastra .Si eu ma gandeam zilele astea cum acum un an mai vanam cate un bebel proaspat nascut si si cu cata nerabdare il asteptam sa-l vad pe rares.Imi aduc aminte de ALYNA care nu mai avea rabdare deloc so s-a dus o data la spital hotarata sa nasca cu inducere dar a venit a doaua zi acasa fara bebe.
Nu stiu cat va sti domnul Rares ce a fost in sufletul meu si al tatalui lui cand doctorul dadea din umeri si zicea doar -sa ne rugam- dar sper la fel ca tine ca tot ce a fost mai rau predestinat lui sa se fi terminat atunci.
Ii urez inca o data La multi ani !
POZE rares(7 mai 2007)
bepanthen 100g -cateva tuburi de vanzare
carstea spune:
Voi ati trecut mazarea prin sita din cauza cojilor?E o munca aiurea dar o fac daca asa trebuie.
Spuneti-mi si mie!Suntem la prima mancare de mazare cu carnita de vita
POZE rares(7 mai 2007)
bepanthen 100g -cateva tuburi de vanzare
ella_74 spune:
quote:
Originally posted by Graviduta
Aha, am inteles, merci frumos. Deci e totusi bine sa iau UAI. Nu ma intereseaza decat fresh-ul .
uitandu-am in urma n-as mai lua UAI, fiindca acest regim se reflecta binisor la buzunar si doar pentru fresh nu stiu daca merita sa-l alegi; cate poti sa bei intr-o zi? ca le poti lua contra cost, daca doar pentru asta vrei UAI.
Dar de ex daca tu sau sotul tineti sa aveti bauturi de import dar sa fiti si bautori, ca noi de ex am baut o singura data vin in cele 11 zile, atunci da , recomand.
Graviduta spune:
Eu nu am trecut mazarea prin sita. Am lasat-o vreo 4 ore la inmuiat, apoi am fiert-o bine si am mixat-o mai mult. Si eu am stat cu teama sa nu fi ramas coji de-alea si sa se inece, dar a mancat-o fara nicio treaba.
Ella, pai o sa ne interesam la agentie, ca bautori nu suntem si nici la restaurantele a la carte nu ne inghesuim.
lavini spune:
Mazare am mancat si noi pt prima data saptamana trecuta.Desi am fiert-o bine, la pasatul cu furculita cojile au ramas, am gustat si nici mie nu mi-a placut textura.Asa ca am bagat-o la blender, sa fiu sigura ca nu dau gres.I-a placut mult, dar altfel nu stiu daca ar fi mancat.
In afara de fetele care au cumparat scaun de masina de la Inglesina a mai luat cineva alta marca?Noi suntem in cautare ca Andrei nu mai are loc in scoica si nici chef sa mai stea in ea.La orice drum are 2 stari:doarme si urla ca nu-i convine pozitia.Astept sugestii..
Lavinia si Andrei (11 iunie 2007)