**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (61)
Raspunsuri - Pagina 13
carstea spune:
La multi ani Ramona7 si tuturor puiutilor!
Madi si eu ma chinui sa-l invat cu canuta cu cioc dar fara supapa .Ieri am vazut ca schiteaza gestul de a trage si el din canuta ca pana acum toata apa era pe el.
Pepsi ma bucur ca lucrurile merg spre insanatosire.Si eu tot de la 85 am plecat(in dec)dar eu is mica rau am 1, 60cm si totusi am aproape 68.
Elteka nici eu nu am putut sa vad articolul.Tu i-ai dat ceva pt febra pana sa iasa bubitele?
POZE rares(7 mai 2007)
bepanthen 100g -cateva tuburi de vanzare
Madi spune:
quote:
Originally posted by carstea
La multi ani Ramona7 si tuturor puiutilor!
Madi si eu ma chinui sa-l invat cu canuta cu cioc dar fara supapa .Ieri am vazut ca schiteaza gestul de a trage si el din canuta ca pana acum toata apa era pe el.
POZE rares(7 mai 2007)
bepanthen 100g -cateva tuburi de vanzare
Carstea Nuby are supapa si de aceea sunt si eu foarte incantata, ca s-a prins cum trebuie sa traga din ea. Cand ii dau fara supapa se cam ineaca.
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
tamaraspt spune:
Astazi a dormit Matei 2 ore, de la 12 la 2. Asa ca am facut de mancare - loboda cu lapte. Si am vazut poze/filmulete cu capsunici draguti si plimbareti: Bob de Ella, David de Pepsi si mai ales invingatoarea Maya.
Ella mai bagat la idei cu Pavorn Nocturn, chiar vroiam sa-mi intreb doctorul de ce plange in somn cu suspine si fara lacrimi. Asa mi-a facut de la vreo 2 luni, dar foarte rar, iar acum mult mai des. Am zis ca o fi dorul de titi, plingea dupa ce manca biberonul de dimineata. Dar nu transpira noaprtea, dar nici ziua decat f rar, mainile sunt calde de obiecei. A avut o perioada cand scrasnea din dinti dar ziua. O sa mai citesc pe net. La inceput plingea dupa ce se speria rau ziua. Asa ca noaptea cand il aud ma duc si-l mangai, ii cant si daca nu se potoleste in cateva minute il trezesc.
Legat de soacre, a mea care e mare plimbareata vine sa-l scoata afara. Cum au iesit astazi a si inceput sa ploua, m-am dus dupa ea sa il aduca in casa si a zis ca daca are umbrela si husa de ploaie la carut mai stau macar 30min Asa ca Matei se plimba acum prin ploaie. A...., zicea cineva de "hai la buni", socrii mei nu vor ssa li se spuna "buni", ci pe nume ....
La multi ani Ramona!
si sarbatoritilor de ieri si astazi
Na ca a iesit si soarele..
Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)
Florentina Roman spune:
Salutare, salutare!
Saptamana trecuta am fost la Atena doar eu si sotul, asa ca mi-a luat ceva timp sa recuperez din urma...
Ramona, la multi ani! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita!
Am vazut ca discutati despre cofetarii; pentru mine Agapitos este the best, au acolo niste prajituri super delicioase,de torturi nu mai zic... apoi urmeaza Alice si Maria.
Ella, am trecut si eu cu Tudor prin ce povestesti tu acum, aveam nopti intregi in care dormeam cu el pe picioare, a inceput sa doarma noaptea dupa ce am mers cu el la parintii sotului, la munte. De unde pana atunci nu-l faceam sa inchida ochii, atunci dormea non stop.
Acum 2 ani am fost in concediu in Halkidiki la AI si m-am enervat cumplit ca, desi ziceau ca avem free la bauturi locale si racoritoare, ei le serveau doar dupa amiaza intre 2 si 4, la fel cafeaua...la hotel de 4 stele.
Am vazut poze de capsunei si capsunele, sunt tare haiosi cum merg ei,FELICITARI! al meu doar se tine in echilibru si face un pas-doi, dar nu ma ingrijorez, frate-su a mers la un an si doua luni, deci mai avem de asteptat. Ma enerveaza doar ca mi l-a invatat bunica-sa in brate cat a stat saptamana trecuta cu ei si acum se maraie mereu sa-l iau in brate.
Pepsi, ma bucur ca sunteti mai bine, sper sa treaca repede si otita puiului!
Am o mica problemuta si as vrea sa stiu daca se mai confrunta cineva cu asa ceva... Mi-am pus sterilet asta vara in august si am si acum sangerari intermenstruale si dureri...Am citit ca dureaza cam 6 luni sa se obisnuiasca organismul cu instrumentul, dar la mine au trecut deja 8 luni si...nimic. Doctorul meu a zis sa mai asteptam cateva luni, dar eu nu vad nici o imbunatatire...
DidiAlex spune:
Liv, io sunt convinsa ca cea mai buna cale e sa il lasi sa simta..altfel o sa prelungesti procesul. sigur..garantat nu raceste. Si R al meu transpira chiar daca ii las 18 grade in camera. il schimb si gata.
Imi pare rau ca se pare ai de tras cu M al tau, cand spui ca ii inhata jucarele lu B
Carstea..in caz de febra se subintelege ca se actioneaza cu un antitermic. de regula febra tinuta sub control,nu e pericloasa. Ce inseamna tinuta sub control: o masori si din 15 in 15 minute si daca vezi ca creste alarmant da-i antitermik.
Io avandu-l pe Robert un febros am o scara a antitermicilor. ii dau paracetamol dupa 39, de fapt pana la 39 el e pe picioare, appoi e ca o leguma . daca nu scade ii dau dolormin, asta cred ca-i nurofenul pt ca contine acelasi lucru ibuprofenul. Si, alternez paracetamol cu ibuprofen, sirop sau supozitoare, numai cand am cresteri de temperatura.
O singura data am venit cu el de la pediatru, era ora 17 si timpitul ala m-a trimis acasa cu el: nu are nik!!! si el avea deja 40 si l-am bagat in cada sub dus rece.
E grav daca intra in convulsii pt ca creierul nu rezista la temperaturi mari si devine retard mintal. Doamne fereste dar sunt cazuri, din pacate.
DidiAlex spune:
Tamara, lasa copilul afara. ce daca ploua?!
Robert ar ramane peste zi la gradinitza daca nu l-as scoate pe David in ploaie la somnul de la ora asta.Si in germania ploua mai des decat rasare soarele.
Flore, nici mie nu mi se pare normal sa te doara atatea luni. io am avut intre nr 1 si nr 2, acum nu mai vreau, dar nu am patit asa ceva.
Schimba dr sau pune-l pe el sa sufere.
Madi, 3 intepaturi pt ca 2 dr s-au chinuit sa mi-o fixeze (am edit ca se intelegea altceva :)))) si doar 90 de minute pt ca mi-au scos-o sa cooperze :) ca bb era inca sus si nu imi simteam picioarele de la epidurala. culmea e ca nu m-a durut atunic ,ci dupa vreo luna, doua..dar am citi un subiect mai demult pe net, cand inca nu eram on-topic, si am inteles ca-s normale.
Nu se simte la palpare nik
pa si pusi!
timur spune:
Multumim mult de urari!
Azi ne-a iesit si primul dintisor!!!
Cum mai sta treaba cu petrecerea?? N-am mai auzit nimic! Dar cu tricourile?
Cu ce crema ati dat voi la bb (pepsica parca stia) pt decalotat?
Fug ca se descarca laptoup-ul
Madi spune:
quote:
Originally posted by timur
Multumim mult de urari!
Azi ne-a iesit si primul dintisor!!!
Laura, mami de Bogdan Alexandru (16.06.2007)
Felicitari pentru Iepuras!
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
doxinu spune:
Pepsica am vazut filmuletele si pozele.Super!
Timur felicitari pentru dintisor,cred ca noi am ramas singurii fara dintisor
Liviana zicea ca tricourile ar trebui sa ajunga la noi inainte de PASTE.Abia astept si io sa il vad.....sa il probez.....
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan