**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

LA MULTE LUNICI SARBATORITILOR!

pEPSI, eu am auzit cazuri in care bebeii au facut diaree si febra de la dintisori.Acum....nu stiu ce o avea ca parca dintii nu se simt, nu se vad!Febra n-a mai facut dar cu kk e parca tot mai rau.Azi mergem la dr sa vedem ce-o fi!Culmea ca de mancat nu i-am dat ceva care sa-l deranjeze, ba chiar eram ink la regim de aproape 3 sapt.

Multumam fetelor cu raspunsul refer la aparatoare.La Ikea am gasit pe cele albe dar noi am inteles ca se prind cu suruburi cumva....adik trebuia sa gaurim toate sertarele si n-am mai luat.Poate am inteles gresit!O sa incerc la Chicco.

Alyna @
DAVID(22 Aprilie 2007)

PAPA BUN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Ceau.
Am intrat sa ma laud si eu: Printesa mea a facut primii pasi singurica. Doamne nu as fi crezut vreodata ca poate fi atat de emotionant. As fi pus mana pe telefon sa le spun la toti dar nu cred ca ar fi intelege mare lucru. Asa ca va spun voua pentru ca stiu ca si voi ati simtit sau veti simti acelasi lucru.
Va pup pe voi , pe capsunici, mai ales pe cei bolnaviori si bolnavioare.
Ma duc ca devasteaza biroul de tot. Intr-o zi am sa fac o poza sa vedeti cum arata camera atunci cand eu sunt pe DC. .

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Madi, Ninutza, tudorcatalin, Alyna24, mica0307, lavini, Multumim pentru urari! (sper ca n-am uitat pe nimeni)

Ramona7

Bogdan Alexandru de Timur

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Felicitari tuturor fetelor pentru progresele facute de capsunici!!!!

Vas ai dreptate numai cine are intelege emotia cand vrede ce mare a crescut puiutul ei!

kid pe noi

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Ramona, heeepi bardai tu iuuuuu, heeepi bardai tu iuuuu!!!! Sa fii sanatoasa si sa va bucurati de Razvan!

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Bogdan Alexandru de Timur
Ramona7

Cristinamaria foarte frumos modelul de tort pe care l-ai ales.

Elteka te inteleg si eu cand spui ca realizarile lui Elias sunt niste mici miracole. Cred ca fiecare dintre noi simtim la fel, cand e vorba de puiutii nostri. Si eu am fost tare mandra de fie-mea care acum 2 zile a baut apa, pentru prima data, din canuta cu cioc de la Nuby. Mai incercasem eu sa o invat acum vreo 2 luni, fara succes, asa ca renuntasem, si acum i-am dat-o asa intr-o doara. Si a baut singurica din prima.

Vas felicitari pentru primii pasi ai printesei.

Pepsi am vazut pozele si filmuletele cu puiutii tai scumpi. Sanatate multa tuturor!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

eu parca is calcata de tren, mi somn nonstop si afara ploua de 2 zile.Plus ca Andreea mi-a dat trezirea la 6 azi dimineata, si m-a dat peste cap de tot. Am citit in diagonala ... poate reusesc sa ma uit la filmulete.

elteka, mananca f rau, adica nimic mancare ... numai lapte si cateva gurite de iaurt sau biscuite, Chiar ma gandeam sa ma duc maine ca mergem la ortoped si dr Miu, dr in probleme de digestie, dar nu am facut programare si parca vad si ce imi zice, ca am mai fost o data la 4 luni canmd tot asa nu bea lapte f putin, avea zile cu 200ml... si m-a trimis acasa ca ii ies dintii (eu habar nu aveam). Acuma va zice ca ii ies masele, de aratat arata bine ca se ingrasa de la lapte (are 9.5kg), am mai si tuns-o si pare si mai rotunda.Eu m-as fi dus pt sugestii, cum sa o fac interesata sa mai manance si altceva.
Acum de o sapt ii dau pace nu insist, adica nu mai cant, nu ii mai dau jucarii, dar vad ca nu are nici un interes pt mancare, e mortala, miroase intai sau linge lingura pe dedeasubt si intoarce capul. La noi dureaza treaba cam de o luna, manca ea rau inainte
dar nici chiar asa, adica un 60-80 gr tot manca. Dar in rest e vesela, nu are treaba, mai baga cate un plans seara, eu zic ca e de la masele.
Dr de aici zic sa nu ii mai dau lapte, am incercat, dar ia cateva gurite de mancare plangand si nu pot sa ii dau asa, ca asta nu e treaba, trebuie sa vrea si ea, asa ca ii fac un lapte dupa cele 3-5 gurite de mancare.acum stau si ma gandesc ce sa ii iau maine de mancare, ca nici fructe nu mai vrea, iar din borcanase nu a mancat niciodata. M-am saturat de cumparat si aruncat.
abia astept cateodata sa se faca mare sa spuna ce ii trebuie sa manance si ce o doare.

habar nu am ce am mai vrut sa spun ca scriu cu ea in brate ...

Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by Alyna24
pEPSI, eu am auzit cazuri in care bebeii au facut diaree si febra de la dintisori.

Alyna si eu stiu ca nu se face febra sau diaree de la dinti. Asa mi-a spus doctorita. Doar ca atunci cand erup dintii, imunitatea este mai scazuta si se pot imbolnavi mult mai usor.

quote:
Originally posted by Alyna24
La Ikea am gasit pe cele albe dar noi am inteles ca se prind cu suruburi cumva....adik trebuia sa gaurim toate sertarele si n-am mai luat.Poate am inteles gresit!

Nu ai inteles gresit, chiar asa se pun adica trebuie sa dai gauri in sertare. Am luat noi, ca nu am intrebat inainte, si nu le-am folosit, ca mi se pare mult prea complicat.
Vezi ca mai au si la Brevi diverse mijloace de siguranta.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

La multzi ani!!!! Ramona

multa sanatate si tot ce iti doresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

La Multi Ani, Ramona!

Ella draga, pe masura ce iti citesc posturile cu problemele cu care le ai cu Bob, imi aduc aminte de cele avut cu Matei cand era mic. Si mie mi s-a spus ca ar putea avea Pavorn Nocturn, inca de cand era bebe, fara sa stiu insa si detaliile cu mainile reci. Cam cat timp sta Bob treaz noaptea?
Mica, super tare Maya la concurs, dar si tati a fost la inaltime. Care a fost momeala? Un tel mobil?
Pepsica, ce ma bucur ca esti ok acum. Bafta la slabit! Ti-am admirat baietii, se fac mai frumosi (si nazdravani banuiesc) pe masura ce cresc. L-am admirat pe Dominic prin faptul ca il lasa pe David sa se desfasoare. La o faza de genul celei din filmele tale, M al meu ar fi sarit si i-ar fi luat imediat lui B jucaria.
Vas, felicitari pt printesa umblatoare.
Didi, la tine imi era gandul. Vroiam sa-ti spun ca azi noapte M s-a pisat o gramada. Cred ca am ratat "momentul" cand avea nevoie sa fie pus pe olita.

Noi ne descurcam si fara aparatoare la sertare, chiar daca B mai trage de ele. Nici la M nu am folosit.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din APRILIE-Mai
Matei la 3 ani

Mergi la inceput