**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

buna feteloor,

ziceti-mi ca nu ne-ati uitat, da ma dau mamica si femeie de afacerisi asta imi ocupa mult timp

vreau sa va spun depre noi ca suntem bine, Sofia e adorabila, patruleaza in 2 si 4 piciaore dar nu si-a dar drumul inca singura, spune mama , tata si papa si e asa de scumpa de ne vine s-o papam.are 4 dintisori si doi pe vine care tare o chinuie.poate sa faca 39 de la ei?ca a facut ieri si alte manifestari nu a avut!
si mai am doua intrebari:
de o luna jumate stagneaza in greutate ea care a luat f bine la inceput.papa de toate si e f vioaie poate fi vreo problema?
+cand se ridica in picioare se ridica pe varfuri, cu degetele rasucite spre interior apoi si le aranjeaza ok?e normal?

Theiutza e si ea o d-soara cu care ma inteleg suuper bine, plina de perle si cugetari.

si eu sunt ok, va scriu din frankfurt unde am venit pe 3 zile la un workshop dar acum sunt la aeroport pe drumul de intoarcere.v-am citit dar n-am apucat sa scriu asa ca sa stiti ca va sunt alaturi.

o sa revin si cu poze.

va pup pe voi si copii vostri si va rog mult ajutati-ma cu niste raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Inainte de toate, La multi ani Ramona! sa fii iubita, sa ai parte numai de lucruri bune.

Timur, incearca cu baneocin crema sau bepanten.

Tamara, nu-ti face griji cu pavorul nocturn; asta e o afectiune grea si nu cred ca vreo capsunica are asa ceva; simptomele sunt foarte urate, bebe se trezeste efectiv ingrozit si urla; am citit de cazuri din astea si de asta spun ca nu avem asa ceva pe plantatie; dar asta nu inseamna ca nu tre sa fim vigilente, ca pot fi semne de acum, fiindca boala debuteaza cam in jurul varstei de 2 ani.
Scrasnitul din dinti ziua nu e un indiciu; si si-a scrasnit dintii la inceput, atunci cand avea 2 sus si 2 jos fiindca era ceva nou si incerca si el senzatii; am intalnit o persoana, care scrasnea dintii noaptea, am dormit mai multi intr-o camera la munte si asa am putut sa constat ce inseamna asta; e un zgomot de te furnica, ai impresia ca-si rupe dintii; n-am putut sa dorm toata noaptea.

Liviana,
dr homeopat a ajuns la concluzia ca are tulburari de somn, fara sa vorbeasca de pavor nocturn; n-as putea sa-ti raspund la intrebare, cat sta treaz, ca nu sta, el doar se trezeste de 5-6-7-8-9 ori/noapte iar partea de timp petrecuta in pat e o tavaleala continua in care fie doarme in 4 labutze, fie se ridica si cade la loc dar in alta directie.
Doctorul m-a intrebat care parte a noptii e dominata de aceste manifestari; i-am raspuns ca cea din REM, fiindca primele 3 faze ale somnului sunt ok.

Florentina R, la ce varsta s-a terminat cosmarul cu somnul? ca sa stiu sa ma inarmez cu rabdare.

Cat despre AI, de asta am eu prejudecati cu Grecia, ca AI la greci e la mare distanta de ce inseamna la turci AI.

Pepsi, multa sanatate lui D!; iar tie felcitari pentru kg, uite ca reusesti sa dai jos, asa cum ti-ai dorit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Didi, merci de raspuns, m-am gandit sa schimb dr-ul, dar pana acum n-am avut experiente placute cu ginecologii, de gine femei cel putin fug cat pot, si asta mi-a placut si chiar e bun. Ma gandesc ca a zis sa mai astept o luna ca mi-a dat un tratament ptr ca aveam frisoane noptea in perioada CM.

Ella, la noi au fost perioade in care dormea bustean si perioade cand nu ma puteam intoarce de pe o parte pe alta, ca se trezea. S-a terminat cosmarul cand a inceput sa inteleaga explicatiile cu visele urate. Dar a dormit cu mine in pat de la 10-11 luni pana cand a inceput sa creasca Ciprian in burtica.
Asta micu' e haios tare, ca se trezeste, se uita printre gratiile patutului sa se asigure ca sunt in pat si apoi se culca la loc.

Carrie, Tudor a luat bine in greutate pana a inceput sa mearga in picioare, dupa care a luat din ce in ce mai putin. Nici acum nu e gras, e chiar slabanog, are doar 18 kg la aproape 6 ani...
Cu picioarele, am citit ca asa isi tin ei degetele si de-abia de acum incep sa le desfaca, dar daca te ingrijoreaza, intreaba mai bine un medic

Timur, felicitari ptr dintisor!

Liviana, sa stii ca si Tudor al meu ii mai ia jucariile lui Cip si e mai mare...urla saracul Cip...doar sa se uite asta mai mare o data la el si o si ia la sanatoasa tipand, da' nu se lasa! Il pandeste pe T cand nu e atent si hatz! fura masinuta!

Cipri merge singurel pe acelasi traseu, adica doar intre tarc si canapea, in rest se lasa in patru labute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timur spune:

Multumim, multumim!

Ella, cum sa-i dau cu crema? Sa-l decalotez si sa-l creia o pauzasc pe tot obiectul sau cum?

Mergi la inceput

OUPS a iesit altceva. Intrebam daca sa-l decalotez si sa-l creia o pauzasc pe tot obiectul

Mergi la inceput

Aoleu nu ma lasa sa scriu cuvantul. Deci reiau: sa-l decalotez si sa-l cre-mu-iesc (altfel nu pot sa scriu) sa-l dau cu crema pe tot obiectul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Am vorbit azi cu Oana, sunt bine amandoua, Soniuta are 7400 gr si 71 cm . Au fost azi la control si pentru ca SOniuta este foarte bine s-a amanat operatia pentru iulie. Vor ramane insa acolo dar din pacate nu au net. Va pupa pe toate si mi-a spus sa transmit LA MULTI ANI pentru toti capsuneii care vor implini 1 an. chris un La Multi Ani special pentru Daphne. Oana mi-a zis ca ea te-a auzit la telefon .

pepsica am vazut fimuletele, David e foarte tare cum merge, are trebui sa ii dai aspiratorul in loc de jucarie. Si vad ca s-a topit zapada .

ella intre 16-26 iunie o sa fim in Turcia.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Am pus www.youtube.com/watch?v=p4megsd7BSQ&feature=email" target="_blank">aici filmuletul cu Maya cand se plimba prin casa.

vas felicitari pentru primii pasi .

liviana dupa telefonul meu a mers.

cristinamaria foarte frumos tortul. Unde e cofetaria asta?
PS. Am vazut unde e, dar pana pe 9 mai sunt in concediu.

LA MULTI ANI RAMONA

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Draga Ramona

multa fericire, sanatate si bucurii!

Mamica lui ELIAS , 31.05.2007

POZE cu Elias, sau (ex)DOLOFANEL - Fat Frumos care nu mai e nici Gras nici Chel

Portugalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Mica
Foarte frumos merge Maya !

Carstea
Nu i-am dat decat un supozitor de paracetamol de 80mg atunci cand a facut febra noaptea iar in a3a zi, cand avea 39 jumate, i-am bagat unul si jumatate. Atat. Si l-am dezbracat si am oprit caldura peste tot. La ora 7 dimineata mi se invinetisera mie picioarele I-as fi facut imapchetari cu apa calaie, dar mi-era sa nu urle, sa-mi trezeasca toti colegii.

Madi
Ce fel de cana Nuby ai? Eu am cumparat vreo 4 si nu bea din ele, numai dintr-una fara supapa, dar scuipa apa afara...Nu stiu cum sa-l invat sa bea lichide. Numai direct din sticla mare vrea, dar se face fleasca

Betty
Dar nu vrea orice i-ai da? Ca si al meu gusta, si daca nu e ce vrea el, gata! Acum nici nu mai fac/cumpar ce nu vrea. Maine incerc avocado.

Pepsica
Te-ai mai intremat??? Frumos merge David!!

Alyna
Se vede clar cand ies dintii, si eu l-am pipait intr-una ca habar n-aveam cum arata, nu vazusem in viata mea. Cand ies dintii, gingia e umflata (Sobi zicea 'ca boabele de fasole'). Apoi se vede tot mai bine ceva alb. La Elias cand ii trece prin gingie se face o dungulita sangerie. Apoi se vad zimtii. Sau poate fiindca al meu e mereu cu gura pana la urechi de am vazut eu cum ies

Ella
Am mai fost eu la Varsovia de 2x, dar fiindca arata asa precum ai spus, nu m-am dus la shopping deloc. Acu' sa vezi

Mamica lui ELIAS , 31.05.2007

POZE cu Elias, sau (ex)DOLOFANEL - Fat Frumos care nu mai e nici Gras nici Chel

Elias la 10 luni

Mergi la inceput