Copiluti de mai-iunie 2005 (73)
Raspunsuri - Pagina 14
Androix spune:
Pai daca Mihai m-a prostit ca cik acolo o sa fie PLIN OKI de outlet-uri, am intrebat si io
Dressingul e pe hol. De sambata am scos toate dulapurile vechi in asteptarea astuia nou si ma minunam ce hol mare am. Daca eram mai in vana incepeam iar revolutia si spargeam peretele de la dormitor, mutam sufrageria in fostul dormitor + hol si paturile in actuala sufragerie si aveam loc sa ne dam pe role. Dar unde mai puneam dressingul? Poze, diseara dupa ce ma intorc si il cosmetizez ca acum suntem cu un picior afara din casa.
Va pup, sa scrieti mult sa am ce citit cand vin.
Andreea mama de Filip si Georgia
gabitzam spune:
Adela(Sufletzica) trebuie sa fi nascut pina acum, inca n-am aflat nimic despre ea. Ultima data am vorbit cu ea pe mess saptamana trecuta si era programata vineri pentru cezariana.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
lucas spune:
UAUUUUUU, sa fie sanatosi!!, nu cred sa fi ajuns acasa. poate azi.
eu sunt cu nervii prastie, inca ma mai gindesc daca ma duc miercuri la examen sau nu. dar in toamna sa am 2 examene e prea mult, si asa m-am inscris la ultimele 2 module IN PARALEL!nu stiu ce o fi fost in capul meu dar chiar nu mai am chef sa invat, vreau sa termin odata si cine s-o mai apuca de invatat........
si colac peste pupaza azi Matei a facut o boacana la gradinita. m-a sunat educatoarea: cica sa va spun ce a facut copilul dvs. azi: erau la masa si pentru ca regula este sa manince tot si dupa aia se ridica in picioare si spun "am terminat" fi-miu inteligent tare s-a asezat la masa la ciorba cu toti copii, s-a uitat la ciorba a impins educatoarea ca el maninca singur, a luat ciorba si-a varsat-o in poala, dupa care s-a ridicat in picioare cu castronul in mina si a strigat am terminat!!!
minunat! iar educatoarea ridea de se prapadea la telefon!
saptamina viitoare sunt in vacanta.
Gabitzam in mall a venit H&M ??ca asa cica au zis, eu pe ei ii astept! au lucruri dragutze si pentru copii si pentru adulti.
nelia spune:
Am intrat sa arunc un ochi pe ce ati mai scris si ca sa fac prezenta. Denisa, doua saptamini peste!?! Woau, si mai rezisti? Eu si acum imi aduc aminte cum eram setata pe data de nastare presupusa dupa prima zi a ultimei menstruatii... o zi daca era in plus, deja intram in depresie, ca nu ma puteam sa ma rostogolesc. Iti doresc sa fie totul usor si sa ai un copil sanatos!
Sufletica, asteptam vesti! Sper ca a fost totul bine.
Gabitza, tu urmeeezi! Mai poti?
Lucas, bafta la examene. Simpatic Matei, conteaza unde s-a dus, a terminat baiatul ciorba, a terminat!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
gabitzam spune:
Nelia, mai am, deabia sunt in saptamana 32.
Lucas, cand o veni si H&M in Romania o sa fiu happy. Si C&A daca s-ar putea
lucas spune:
gabitzam nu au venit??? la naiba dar asa au zis, de 1 an tot recruteaza oameni pentru H&M in Romania, si au zis ca vor fi in Mall-ul asta nou.
vroiam sa ma duc vineri, dar daca nu sunt, mai bine stau acasa. ma bucuram si eu de iepuras!!!!
gabitzam spune:
Raluca, inca mai sunt magazine de deschis, cam 75% sunt de-abia deschise. Dar parca H&M nu mi-a sarit in ochi. Cel mai mare magazin este Peek&Cloppenburg, dar nu e genul H&M, sunt haine mare parte nume grele din moda. Sunt si chestii mai accesibile, dar depinde foarte mult pentru cine :) Un tricou barbatesc era cam intre 50RON si pina la 200RON (hugo boss). Daca vrei ceva bussiness si nu iei chiar in fiecare luna, acolo gasesti ceva de calitate, chiar daca mai scump.
lucas spune:
multam Gabitzam m-ai convins, ma duc vineri sa ma lipesc si eu de ceva. vad numai cumparaturi in fatza ochilor. adica as face orice numai sa nu mai vad carti.de fiecare data ma apuca fie curatenia, fie dusul la cumparaturi.
as vrea sa iau pentru Matei niste tricouri cu mineca lunga si scurta dar mai bune. am luat acum de la Baby expo le-am spalat de 2 ori, fie s-au lasat, fie s-au largit, la guler sunt barca, asa m-am suparat, ca am luat 3 cu mineca lunga si 3 cu mineca scurta ca am zis sa aiba, si numa bine cred ca le poarta inca o luna si gata. daca apuca.
aaaaaaaa, nu v-am zis, simbata seara il aud pe fi-miu cintind, si nu prea intelegeam eu foarte bine din bucatarie, si ma duc la el si ii spun sa repete cintecul de la inceput: ei bine cinta in franceza, vechiul- noul "fratele Jaques" (nelia nu stiu cum se scrie!! ca eu am facut 8 ani de franceza in generala). No, zic acu numa in franceza nu cintai! eu nu inteleg ce zice in romana, dar culmea cuvintele le zicea chiar bine in franceza. la gradinita cica i-ar invata engleza!!!
stie careva cuvintele de la Iepuras coconas?? si pe asta il cinta si ma bate la cap, cinta mami cu mine, si eu habar nu am.
Loreen, Elisor sunteti bine? mai scrieti si voi ceva.
monu spune:
Ola, la multi florilor de langa noi! Noi sambata cu noaptea in cap am urcat purcel si catel in masina si am plecat cu maisina cu mic cu mare la Sighet. 12 ore! noroc cu dvd cu desene ca altfel era de rau. am si uitat in graba olita si reductorul de wc de la fete asa ca la Cluj am avut noroc de un prieten de al socrului care ne-a gasit unul. am prins si ploaie de la sibiu si pana la sighet cand ne fugaream care ajunge primul. noi sau ploaia. :))) aici e frumos. sambata seara a plouat tare dara poi s-a facut f frumos. maine plecam doar eu si sotul in excursie de 2 zile pea Belis. sper sa fie vreme buna si fetele sanatoase.
Antonia iar are muci galbeni. am fost launpedi f cunoscut in sighet si ne-a mai recomandat una alta. am cumparat si aparatul de purificare a aerului. sper sa aiba efecte. ce mi-a placut la pedi ca a fost super dragut cu ele desi le-a vazut pt prima data. fetele au fost f cooperante si au primit si plusuri cadou de la pedi pt ca au fost cuminti.
apropo cica decaris desi e medicament pt viermi s-a demonstrat recent ca are mai mult efect pe sistemul imunitar decat pe viermi. :))))
fetele sunt ok. alexia debiteaza niste chestii de mori de ras. acum striga la tataie ca e cam batranel. :)) si mamaie batraneiasa! :))))
denisa nu imi vine sa cred ca deja nasti. doamne ajuta sa fie bine.
sufletica, sa aud vesti bune despre voi.
fetele va pup si va doresc numai bine. cand apuc va pun poze sa vedeti ce lalele frumoase are soacra. :)
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
BIZARII'S WORLD
gabitzam spune:
Lucas, uite www.tvcopii.ro/?p=68" target="_blank">aici textul si cantecul cu Iepuras Coconas.