(H)Adrian Copilul Minune - consilier?
"Adrian Copilul Minune candideaza din partea PSD pentru un post de consilier la Stefanesti - Ilfov " - am citit azi dimineata pe Hotnews.
Daca la prima ora mi se facuse un dor sfasietor de Romania, in momentul asta nu simt decat...o mare
POZELE NOASTRE:
* Mic dar fortos (pag.30)
* Prima intalnire cu Marea Neagra (pag.36)
Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)
Raspunsuri
valentinag spune:
Pai daca Marean e primar,Adrian de ce n-ar fi consilier???
Una peste alta,Adrian are afaceri,infloritoare chiar,ca o avea derectori care se ocupa,e cam 90% probabil,da are!
Oricum consilierii,sunt asa..ceva sa fie!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
Gabi_K spune:
De ce? fiindca un om optimist si-a depus candidatura?
Partea mai interesanta va fi daca va fi votat. Poate va face treaba de consilier la fel de bine sau rau cum fac multi dintre cei actuali, dar va canta mai putin. Deci (noi, antimanelistii) tot am castigat ceva, nu?:)
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi
cait spune:
Spic de grau de ce te miri aici l-au pus consilier pe fiul lui Sarkozi si stim toti ce au facut ca sa-l puna deci nu numai in Romania se intampla.Poate are al nivel dar la varsta lui consilier sa fim seriosi.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
marius spune:
Nu sunt fan manele dar ori de cate ori l-am vazut la televizor altfel de decat a canta am remarcat o doza considerabila naturala de bun simt. Nu stiu daca as putea sa-i repsosez ceva din ceea ce am vazut, spre deosebire de "n"spe consilieri actuali.... care lasa extrem, de mult de dorit.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
Liana30 spune:
ca bine le mai zici tu Marius
io ma gandeam ca poate la sedinte baga HAdrian neste manele si merge treaba mai bine..au mai mult spor..si poate numai dorm atata
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
viviana spune:
E manelist. Dar asta nu inseamna ca nu poate fi si consilierist.
S-apoi are destui bani ca sa stea deoparte de cascavalu' primariei. Sau poate nu' ca gurile rele zic ca e in pargul falimentului.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Oliv75 spune:
E naspa daca incepem sa ne obisnuim cu nulitatile, ba chiar sa ne strofocam sa le gasim niste puncte forte...de ex eu am observat ca avea unghiile taiate frumos, iar pantofii straluceau etc deci e bun de consilier??
no offense, marius, m-am saturat de jumatati si sferturi de masura.
marius spune:
Oliv in prima partea ma gandeam si eu ... asta e Romania... apoi am stat un pic si m-am gandit altfel. Cine conduce in prezent? Cum au ajuns acolo? Ce au reusit sa faca? Ce pot spune pozitiv despre ei? Desigur eu m-am gandit la "alesii" locali dar nu cred sa fie mare diferenta dupa care ma gandeam la cei care vor sa acceada in viitorul apropiat si am comparat cu subiectul de fata. Nu am reusit sa gasesc rapid ceva negativ (mai degraba pozitiv) in favoarea celui de fata. Pe de alta parte sa mai spun ceva. Si unghiile ingrijite si pantofii facuti denota un anumit aspect deloc neglijabil vis a vis de mentalitatea acelui barbat. Nu este deloc ceva de desconsiderat cel putin din punctul meu de vedere oricat ar parea de neversoimil. Desigur nu presupune neaparat si un talent de management. Pe de alta parte nu stiu daca ati remarcat dar e dreptul lui sa incerce este un om ca oricare alt om democratic discutand care ar fi problema? Fata de nenorocitii actuali (imi cer scuze pentru duritatea exprimarii) care acced la functii strict din interes de capatuire si pt trafic de influenta (coruptie!!), niste paduchi nesatui multi dintre ei cu un nivel intelectual de toata jena nu e cu suparare dar sunt nu sferturi de masura ci nulitati absolute.
Parerea mea desigur.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
Amaya spune:
Marius, !
Macar in comparatie cu "dl." Vanghelie, Minune vorbeste corect gramatical si are bun simt. Sincer, daca as avea de ales, mai degraba l-as vota pe Minune decat pe Geoana, in orice functie!
Oana, nazdravanul Andrei (18.02.2005) si Cristina (8.02.2007)
Comorile mele
Va astept la www.bijuterii-cadouri.ro
mathilda spune:
quote:
Originally posted by Oliv75
E naspa daca incepem sa ne obisnuim cu nulitatile, ba chiar sa ne strofocam sa le gasim niste puncte forte...de ex eu am observat ca avea unghiile taiate frumos, iar pantofii straluceau etc deci e bun de consilier??
no offense, marius, m-am saturat de jumatati si sferturi de masura.
nulitati sunt cei 300 si ceva de senatori,nulitati sunt ministri gen cioroianu si cel al invatamantului(lista e total deschisa), nulitate e ziarista bahmu(si aici lista e deschisa), nulitate e cantareata simona senzual(lista deschisa de asemenea), politiciana udrea,daciana sarbu etc. si acum - nulitate nu e becali care a salvat multe vieti si nici copilul minune care e profesionist in domeniul lui(si ca o paranteza si arnold din actor s-a facut guvernator)