Comori de nov-dec 04 (176)
Raspunsuri - Pagina 18

onitza spune:
ADRIANNA la tine e totusi soacra care spune de copii ca sunt agitati (nu ca i-as gasi o scuza ca tot bunica e), dar la mine taman mama se plange de el fapt pentru care nu am cum sa il las pe Paul de acum inainte mai mult de 2, hai 3 zile si numai pentru urgente....soacra-mea i-a spus lui Mihai ca ii e teama sa stea cu Paul...iar eu cum sa merg pe incredere sa i-l las o noapte macar??? ma gandesc la nuntile pe care le am anul asta in vara....una chiar pe 18 mai...si nu e in Bucuresti.
La mama ma mai gandesc ca e bolnava si-mi spuine ca nu poate...insa sapt trecuta am sunat-o si ce aud?????? SPALA COVOARELE SI GEAMURILE
Oana si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL

ad_rianna spune:
nu mai stiti nimik de miki? ca nu a mai "trecut" de mult pe aici. sper ca sunt bine.
onitza pai tu cu cine tii????? vezi ca daca-i mai iei apararea vin la bucuresti cu 2 copii rai dupa mine si sa vezi ce-ti facem
adriana & Bianca si
Tudor
(03.11.2004)

eveline spune:
Simona felicitari si sa va traiasca puiutul!
Pupam si noi copilasii bolnaviori (Iris si Silviu) si va dorim insanatosire grabnica!
Felicitari lui Paul pentru achizitiile facute in limbaj...trebuie sa fie taaare scumpel....
Avand in vedere faptulc ca ai mei sefi s-au indurat de femeile de la servici si maine ne da liber, tin sa va urez de pe acum un Paste fericit!
Va pup pe toate fara exceptie!

onitza spune:
EVELINE multumim frmos! PASTE FERICIT SI VOUA!!! sa fiti bucurosi, luminosi in Sfanta zi de Paste alaturi de gaza voastra scumpa!!!!
Am uitat sa va spun ca am organizat pt azi un fel de concurs de cultura generala cu copiii mei; i-am impartit in 2 echipe, ECHIPA ROSIE si ECHIPA ALBASTRA si i-am testat din 3 discipline: mate, romana si cunoasterea mediului, plus proba finala, sa raspunda cu da sau nu la 10 intebari intr-un minut. La fiecare disciplina au avut 10 intrebari la care trebuia sa dea ei raspunsurile si 10 cu adevarat sau fals. Le-a placut mult; au fost si premii: fiecare membru a echipelor a primit un out de ciocolata si diploma, iar reprezentantii echipelor, cei care au raspuns la intrebari, au primit si o carte despre animale...ce incantati au fost!!!!! (reprezentatii se puteau consulta cu colegii echipei lor, daca simteau nevoia si erau nesiguri).
Oana si
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL

onitza spune:
ADRIANNAAAA, sucmpa cuscrita, eu cu....noi tin!!! Chiar te rog sa vii cu strumfii dupa tine, altfel nici nu te primesc!!!!!
Paul abia asteapta copii pe la el!!!!
...so oricum cred ca ar fi timpul sa se cunoasca cu Bianca!!!!
sa nu ma
Oana si
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL

paxela spune:
stiti ce am revazut eu azi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=156985e80e4a2e78dcd2f7&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">comorile toamnei m,ce mic si scuuumpii
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Ele spune:
Adriana tu spui de fabrica de la iesire din Alesd?? Melania se chema oare??? Noi de acolo am luat pt Denisa dar nu stiu de se chema asa!!
Elena & Denisa
NOI

daniela_sb spune:
Buna dimineatza!
Multumesc, Dama!
Pai tu mai poti sa mergi la serviciu, Andreea? Ca eu am fost terminata si ma stresa rau de tot in ultima perioada. Plus ca ma mai si imbolnaveam des... Sper sa nu lucrezi chiar pana cu 2 saptamani inainte de eveniment... sa iti mai ramana macar putin timp liber inainte de a naste.
Pe Danutz nu il mai duc azi la gradi. Stam si ne pregatim ca maine mergem la bunicii de la Cluj si petrecem acolo Pastile.
Va uram de pe acum Paste fericit! Sa aveti parte sa sarbatori linistite, sa fiti sanatosi si fericiti!32+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
burtica
Home is where your head is.

roserb spune:
Neata!
Simona, felicitari, sa va traiasca voinicelul si sa va bucurati de el!
Dana, Paxela, sanatate multa copiilor. Paxela, sincer nu stiu cum mai faci fatza, parca vin unul dupa altul necazurile la voi, dar s-or mai linisti lucrurile odata si odata.
Daniela, v-am adimirat in poze, ce burtica frumusica si ce baiat frumos ai.
Andreea, draguto, nu poti s-o lasi si tu un pic mai moala cu serviciul? Ma gandesc sa nu te obosesti peste masura...
Noi aseara am vopsit oua, s-au distrat tare copiii, azi am de facut pasca si un tort, iar de maine suntem plimbareti!
Altfel, nu ne laudam cu mare lucru, toate sunt asa cum le stiti, doar ca astia mici au inceput sa se inteleaga mai bine.
Va doresc si eu un Paste fericit si imbelsugat, sa va aduca iepurasul bunatati , si petrecere frumoasa!

ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by Ele
Adriana tu spui de fabrica de la iesire din Alesd?? Melania se chema oare???Noi de acolo am luat pt Denisa dar nu stiu de se chema asa!!
Elena & Denisa
NOI
La iesirea spre Cluj? Ca noi venind din Cluj era la intrare de fapt

daniela tu esti din cluj? de Pasti noi vom pleca la bunici la tara si ramanem acolo...nimic nu e mai frumos decat sarbatorile la tara, asta daca bineinteles ai crescut la tara si stii cum e

adriana &

(03.11.2004)