Comori de nov-dec 04 (176)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

PRIMUL OU PICTAT DE PAUL...plus cateva poze de ieri si de azi, cand am fost sa il trec pe sub masa la biserica...(va faceti ca nu observati elanul lui Paul de a sta cu florile in mana)

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Felicitari pt nastere Simonei, sa fie bebe sanatos si sa aiba cu totii parte numai de bucurii.

Paxela, pupam buba lui Silviu. Am inceput sa te-nteleg. De 2 luni si ceva si noi suntem bolnavi mereu. Ba eu, ba copiii, ba cineva di ncasa trebuei s-o traga rau si parca adrian nu lasa pe nimeni singur cand vine vorba de boala, el implicit o ia. Iar acum behaim toti 4 prin casa (fiecare raceala sau nas curgator se termina automat cu o "terapie" de tuse). Bine ca in final n-a mai luat-o si maica-mea si taica-miu.

Daniela, ai burtica respectabila, nastere usoara si tie si Andreei.

Roserb, mie dor de Bianca, ce ma izice, face etc. Hai mai recupereaza si tu ceva acolo ca n-ai mai gabat povestiri de multicel.

Miki cred ca e iar prin calatorii ca acusi incepe serviciul.

am fost ieri la evaluare cu adrian, si suntem intarziati cu vorbirea - de fapt stiam ca asta o sa fie rezultatul avand in vedere ca nu spune nimic. O sa ma trimita la speach therapist sa ma invete cum trebuie sa procedez cu el. Nu se poate pronunta nimeni daca e doar o mica intarziere asa cum au unii copii sau e ceva mai serios sau poate s-o datora deficientei lui mici de auz etc. dar ca masura de prevenire, facem speach therapy. Asa ca o sa am o noua sarcina in curand, de parca nu era de-ajusn ca pleaca maica-mea si ma lasa cu otate cele singura sa ma lupt cu 4 barbati (sa te tii acuma, frate!). In rest e ok, as zice, i-au mai gasit cateva chichite, dar el stie sa faca treburile respective, banuiesc insa ca n-au putut sa-l observe bine (oricum copilul nu are cum sa arate 100% intr-o ora tot ce face el in restul timpului, uneori n-are chef sau dispozitie sa faca anumite lucruri cand e testat).

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Maine dimineata la prima ora plecam la Moreni, asa ca m-am gandit sa va urez de astazi,
UN PASTE FERICIT SI LUMINAT, cu ganduri bune si liniste in suflet!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

sarbatori fericite fetelor, multa sanatate, iepurasi veseli si oua rosii si frumoase pt copilasi.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

fericit, sa va aduca tot ce va doriti!

Eu am cazut rupta aseara, ieri am fost si la doctor si la politie pentru rezidenta si la fisc si la cumparaturi. O zi foarte incarcata. Am luat vitamina C si azi m-am trezit fresh am fost sa mai cumpar cate ceva si am facut salata boeuf si o ciorbita acra de pui si cam atat pentru paste ca nu are cine sa se lupte cu mancarea si am frigider micut fara cogelator. Din fericire maine mergem la o prietena care face oua rosii. Ana este cu o prietena si mai pe seara ii vine alta prietena iar eu deja sunt obosita si trebuie sa fac baita.
Toata lumea a fugit in bucatarie?

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Paste fericit! sa va implineasca toate visele

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

PASTE FERICIT!!! va dorim si noi din toata inima, sa va fie inimile pline de lumina si binele sa va inconjoare.

Si o poezie pentru copilasi:

La Pasti

"Astazi in sufragerie
Dormitau pe-o farfurie,
Necajite si manjite,
Zece oua inrosite.
Un ou alb, abia ouat,
Cu mirare le-a-ntrebat:
- Ce va este, fratioare,
Ce va doare?
Nu va ninge, nu va ploua,
Stati gatite-n haina noua,
Parca, Dumnezeu ma ierte,
N-ati fi oua…
- Suntem fierte!
Zise-un ou rotund si fraise
Langa pasca cu orez.

Si schimbindu-si brusc alura,
Toate-au inceput cu gura:
- Pan’la urma tot nu scap!
- Ne gateste de parada.
- Ne ciocneste cap in cap
Si ne zvarle coaja-n strada…
- Ce rusine!
- Ce dezastru!
- Preferam sa fiu omleta!
- Eu, de m-ar fi dat la closca,
As fi scos un pui albastru…
- Si eu unul violet…
- Eu, mai bine-ar fi sa tac:
Asa galben sunt, ca-mi vine
Sa-mi inchipui ca pe mine
M-a ouat un cozonac!… "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Cici, super poezia, o stiu de la fetita nasilor dar e super haioasa! Mersi de pozezie dar si de felicitare, ca de obicei esti npe faza, numai eu nu apuc niciodata sa trimit ceva .

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Paste fericit, liniste in suflete si multe bucurii!!!!!!!!!!!!!

Si felicitari SIMONEI... pt nastere: sanatate si numai bine!....

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

In noaptea Invierii cand clopotele bat,
Luindu-va lumina cu sufletul curat,
Sa spuneti cu iubire "Hristos a inviat"
Si sa aveti pe masa un cos imbelsugat
Si sanatate ,pace,si-un iepuras bogat.

Un Paste fericit !

Mergi la inceput