Comori de nov-dec 04 (176)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Diana, hello, unde fugi. Nu ne spui si noua ce mai faceti?

Eu sunt cam trista, este primul Paste pe care il petrec singura cu Ana, oare cate vor mai urma ? Si atmosfera este nasoala, ploua si bate vantul plus ca am si alte motive de tristete.
Si tocmai acum toata lumea fuge de pe forum.......

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Va dorim multa sanatate , sa aveti parte doar de bucurii!

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

quote:
Originally posted by Otiliav

Eu sunt cam trista, este primul Paste pe care il petrec singura cu Ana, oare cate vor mai urma ? Si atmosfera este nasoala, ploua si bate vantul plus ca am si alte motive de tristete.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

BB2

Hai ca eu inca-s pe aici

Azi am trebaluit toata ziua...am gatit, am facut o prajitura, saleuri si-un tort ca n-am scapat de Diana...si-a pus o lumanare in forma de ou, si-a cantat "la multi ani, Diana", a suflat in lumanare...ca altfel numai se matzaiaA pictat si-un ousor si era foarte incantata si p a nu se duce acuarele de pe el, la cat il freca dintr-o parte in alta i l-am dat cu lac de unghi incolor...Acu' doarme asa ca nu mergem anul acesta la Inviere.

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Invierea Domnului sa va sporeasca belsugul,sa va implineasca gandurile si sperantele,iar lumina sfanta sa coboare in sufletul vostru.Hristos a inviat!

Paste fericit!

Robert,Amira,Miha si Marius

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Hristos a inviat!

Paste fericit!
pe toate si pe copilashi sa fiti sanatosi si sa va dea DD numai bine si tot ce va doriti

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by Otiliav

BB2

hai nu mai fi trista... Daca e deajuns sa ne vezi pe aici , sa mai vorbim, ca sa nu te mai simti singura.. si trista... eu sunt aici... Si eu sunt trista ... ffffffff trista... dar.. la mine nu mai e atat de simplu... Macar atat sa pot face... sa te ajut pe tine sa te simti mai bine... Va pupam si pe tine si pe Ana si eu si Mihai...
Hristos a Inviat!

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Hristos a inviat!

Oti hai nu mai fi trista, uite suntem aici cu tine, si in plus nu esti singura cu Anuta acum sunteti 3
Felicia

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Adevarat a inviat!

Felis, Paxela, sunteti niste scumpe, mereu pe faza. Nu stau eu mult timp bumbutata.
De fapt suntem 4 in casa, Ana este cu o prietena.
Dar tu Felisule sper ca nu ai motive noi de tristete.

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Hristos a inviat!

Cu scuzele de rigoare pentru intarziere...La multi ani Andra.Sa fii sanatoasa si fericita!
Iti sta tare bine bronzata!

Am vazut poze cu Deliuta,mare si frumoasa!
Ce face buba lui Silviu?Cum a reusit sa-si sparga capul mey?
Paxela draga,tu ai pauza vreodata?

Mihaela,sa stapaniti sanatoase rolele. Tu nu ti-ai luat,sa te poti tine dupa Diana?
Abia astept sa-i fac si eu codite Amirei.

Wau...Andreea,deja mai ai 2 saptamani si iti vei tine comoara in brate? Ce repede trece timpul...Eu zilele trecute ma gandeam la "oare cum ar fi fost cu 3?" Dar mi-a trecut repede,am pus gandurile pe baza oboselii...

Elena,la cat mai multi ani inainte cu sotul.Felicitari.Noi facem anul asta 13 ani.Sper sa fie de bun augur suma asta.

Dana,sanatate multa Irisinei. Sper ca sunteti bine acum.Offf...cand ma gandesc ca dupa paste,trebuie sa repetam analizele lui Robert...

Micutule Matei bine ai venit pe lume! Sa ai parte numai de bine! Simona,sa va traiasca minunea mica,sa cresca mare si sanatos,sa va bucurati de el.

Adriana,sa poarte gemenusii papucii sanatosi. N-am inteles prea bine ai luat 7 perechi in total sau 7 perechi de copil?

quote:
Originally posted by paxela

stiti ce am revazut eu azi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=156985e80e4a2e78dcd2f7&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">comorile toamnei m,ce mic si scuuumpii

Foarte frumos! Ce m-am emotionat!

Cecilia,super poezioara. Si haioasa foc!

Otilia,imi pare rau ca esti trista! Sunt sigura ca vei gasi o rezolvare la toate!

Noi suntem cumintei acasa...deci voi fi si pe forum.

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Va multumesc mult fetele pentru felicitari si va urez si eu Paste Fericit si sa va bucurati de copilasi, iar fetelor care urmeaza sa nasca (Otilia, Daniela_Sb, Andreeap) le urez nasteri usoare si bb-ici sanatosi.

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 1 zi
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput