Comori de nov-dec 04 (176)
Raspunsuri - Pagina 17
paxela spune:
eu imi iau campii, oficial dezertez, au luato rara si ultimim mei nervi cei care deja erau in vacanta in haway, am avut o luna groaznicaaaa, vreau sa se termine, nu stiu care ma blestemat si de ce dar nu se mai termina, azi mai avem una, si-a spart si silviu capul in fix acelasi loc ca si delia, a plecat pe holul casei si sa intors plin de sange ca sa lovit, fara un plans ,marait ceva
dupa ce ca ea saraca e vai steluta ei( si a mea ca e infiorator) maraie caraie, si nu poti decat sa o pupi in fund ca la cate are... , acum ma mai "distreaza si el"
azi l-am dus la dentist, a constatat cariile a zis ca atat timp cat nus einflameaza nu doare si nu avanseza nu intervine, e prea mic, si cel mai probabil plombitele cad si facem mai rau, mergem regulat la control, spalam pe dinti dupa orice kk mancat( da da cum as face asta cand el 3sferturi din zi e la gradi unde are 4 mese) fara biberon, fara mancat intre mese, fara sucuri dulci, fara sucuri de fructe, fara .... fara dr ca la cate aberatii indruga, ar trebui hranit cu branula si dupa spalat pe dinti
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
danette, Doamne saracutza irisina bine ca este mai bine acum...sanatate multa
paxelina pitica mica sa se faca bine repede si lui silviu sa treaca buba la cap
Doamne si eu am senzatia ca daca scapa unul o paseaza la altul(nu neaparat aceeasi "buba" )asa ca te inteleg
try, iti sta tare fain bronzata si pe tine si pe baieti
andreap ce repede trece timpul cand am sa va vad "real" o sa fiti fete mari
oti, cum te mai simti cu burtika?
onitza ce mai face ochiosul?
Ele, mihaela... pentru anii de casatorie
tuturor aniversatilor de astazi
la gradi a fst ok astazi, a plans cand am dus-o f putin apoi a fost bine...de tusit mai tuseste mai putin...mai ales cand se agita
va pe toate si pe copilashi...spor la pregatiri
monica
daniela_sb spune:
Buna fetelor!
Ziceam si eu ca voi avea mai mult timp dupa ce termin cu serviciul... Dar tot sunt multe de facut si pe acasa. Am reusit sa pun cateva poze cu burtica. In rest ne petrecem timpul mai mult in 3: Danutz intorcand casa pe dos, eu rugandu-l sa adune ca nu ma simt prea bine (am cateodata arsuri pe piept de la stomac de nu mai stiu ce sa fac - beau la greu lapte si mananc biscuiti dar nu prea functioneaza...) si bebelusa cu suturile prin burtica. A si ma mentzin in priza cu nasterile mamicilor de mai-iunie. Zici ca acum doar vorbeam noi de nasteri si bebei mici. Si ce de vreme a trecut...
Oti, felicitari pentru sarcina! Sa va mearga totul super ca am vazut ce mult iti doreai.
Paxela, sanatate multa! Si pe mine m-au dus la disperare ultimele saptamani de raceli... Si sunt niste forme atat de urate in ultima vreme... Si nu mai zic ca de abia ieseam dintr-o raceala ca dadeam in alta. Sper sa fie acum mai bine, daca isi revine si vremea asta sa nu ne mai dea atata peste cap...
Dana, multa sanatate Irisinei. Uite asa a patzit si sora mea... om in toata firea de a ajuns sambata la urgentza. Nu stie nici acum exact ce a fost si de la ce... Bine ca a trecut...
32+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
burtica
Home is where your head is.
daniela_sb spune:
Citat de la sora Simonei (sper sa nu se supere):
A nascut SIMONACIP!!! iubita de ea!!
Fetele, azi dimineata la 3 fara 20 s-a nascut Matei, 4200 gr!!!
Un voinicel plin de cute, curat la piele si f barbatos asa! Asa era si David la nastere!
Imi pare rau ca nu am putut sa-l iau in brate, dar nu-i facusera nici toaleta cand am plecat.
32+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
burtica
Home is where your head is.
Otiliav spune:
Felicitari Simona! Sa va traiasca Matei, sa fie sanatos, destept, cuminte si sa se inteleaga bine cu fratiorul lui.
Refacere usoara ca am inteles ca ai nascut natural 100%.
Daniela, mersi de pont, Andreea si tu urmati acum.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
BB2
dama spune:
Daniela, sarcina usoara in continuare si ai grija de tine ca mai ai un pic. Eu te cred, ca fiind acasa in concediu tot nu ai timp, stiu cat de solicitant poate fi strengarul mare. Ti-am vazut burtica, se vede ca e burtica de fetita...ah, si mi s-a facut asa un dor de o burtica de parca ar fi trecut nu stiu cata vreme de cand am avut si eu una.
Felicitari, Simona, pt bebe grasunel, sa fie sanatos, papacios si somnicios . Dar ce copii "grei" faci, mai mami,...auzi 4kile si ceva...parca si Daviduche avusese tot cam atat, sau gresesc?
Eu sunt in curatenii ...spalat geamuri, perdele si tot ce se poate...si azi trebuie sa termin tot, ca maine ma apuc de pregatiri de . Patrick e un cuminte si ma lasa sa-mi fac treaba, pupa-l mama pe el.
Spor la treburi la toate fetele si
Mami de David (18.11.2004) & Patrick (18.11.2007)
ad_rianna spune:
dana sanatate si recuperare rapida lui iris. doamne prin ce ati trecut si voi. macar de se intampla cat erati in tara, desi am inteles ca nu erati la mare distanta.
paxela pupam "buba" lui silviu. dar unde s-a lovit asa de rau? biata de tine...nu-i prea de mirare ca-ti vine sa o iei la fuga
ai mei sunt si saptamana asta in cluj dar nu-i las la socrii ca deja a luat-o razna soacra mea...deja nu o mai pot auzi . ca sunt rai, ca sunt intrecuti, ca nu stau cuminti, ca fac numai cum si ce vor ei...deci sunt cei mai rai copii de pe fata pamantului. eu i-am zis ca "nu sunt genul care unde-i pui acolo sa stea" (sincer nici nu cred ca as vrea)...ufff poveste e lunga si nu am chef acum sa ma enervez din nou. drept urmare ii iau dupa serviciu si ii duc dimineata. bietii de ei cand se trezesc imi zic ca nu mai vreau la "bunica de la cluj" ca "e ulat acolo" ...nu am ce sa le fac. de sambata o sa mergem cu totii la mei la tara si o sa ramana acolo ca acolo le mai bine.
sambata "am comis-o" si eu...am facut o excursie pana la fabrica melania cam la 150km de cluj de unde le iau eu papuci ca sa le i-au cate o pereche de papuci de primavara...buuuun...insa sotul meu zice: "pai nu merita benzina pana acolo pt.2 perechi de papuci". in concluzie am luat 7 perechi ...acum bianca se joaca cu cutiile "de-a magazinul" ...macar au papuci pana la iarna.
aaaa si sa nu uit: felicitari simona. sa-ti traiasca minunea!!!!
adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
andreap spune:
salutare!
Traiesc..traiesc..numai ca dau zor sa termin,poate reusescs astau si eu peste 2 sapt.acasa
Vad ca Daniela mi-a luat-o iainte si a anuntat vestea ca Simona a nascut.
Noi sutnem bine..reusesc sa citesc cate ceva,cu scrisul mai greu,ca se aude "tac-tac" la tastatura si se stramba astia
Paxela,multa putere..parca nu se mai termina lantul ghinioanelor tale
Try,da..mai e putinel...si parca tot nu reusesc sa ma bucur de sarcina asta asa cum imi propusesem,dat fiind ca e ultima.
Poate ne mai auzim
Pupici
BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004
onitza spune:
PAXELA ce ghinion!!!!!! ati avut cu totii o perioada foarte nasoala! imi pare tare rau! roag-o pe mama ta daca poate sa stea cu Delia maine cateva ore sa te mai linistesti , e si normal sa fii necajita la cate s-au intamplat! suntem alaturi de tine, iti dorim tot binele din lume si tie si copialsilor!
SIMONAAAA felicitari!!!!!!!!!!! pupam pe dolofi mic, Matei!!! imi amintesc de David ca tot 4 kile si ceva a avut la nastere, a fost si el maricel!!!! Asteptam reactia lui David la prima intalnire cu fratiorul lui.
MONICA, multumesc de intrebare! Paul e bine, sanatos, nu a mai racit, sper sa nu-l deochi, ca el cand merge la MOreni , se intampla sa raceasca...am sa ii iau haine mai grosute. Cu gradi merge bine, si-a dat drumul la vorbit, se exprima in propozitii, povesteste, mi-e tare drag de el. Cu rasfatul e problema, acum nu mai sunt parintii la noi sa ne dam de ceasul mortii ca e din vina lor obraznicut...si daca acum e asa, nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie la Moreni, dar trecem peste ca sa petrecem frumos de sarbatori. Viseaza non-stop la ciocolata, masinute si Thomas. I-am luat cadou de iepuras pana acum o camasa, o carticica cu cele 4 discipline (matematica, educarea limbajului, cunoasterea mediului si educatie sanitara) din auchan cu 4,7 roni, ca sa mai lucreze in vacanta la Moreni. Jucarie sa ii ia tac-su ca eu nu prea ma pricep la masinute
Te-am zapacit....tu ce mai faci????? Ruxita? Alex?
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL