Comori de nov-dec 04 (176)
Raspunsuri - Pagina 14

Cecilia C spune:
Fetelor, dragutelor, azi e ziua lui draga noastra Try asa ca draga Andra iti dorim din tot sufletul si din inima noastra un cald si sincer " LA MULTI ANI'!!!! sa fii sanatoasa, voioasa, fericita alaturi de puiutii tai si de " colegul" ( tare imi place termenul asta de coleg, ha ha
), sa aveti numai zile senine si o tona de bucurii.
Sambata am fost la baietii de baieti ai lui Andra, i-am sarbatorit pe parintii lor si ne-am simtit super, fetele mele au fost in forma pana tarziu sa o vedeti pe Andra ce bine arata, slabuta, bronzata si frumoasa, toata lumea o lauda ( asta o afli acum draguta mamica
) ; Adrian merge singurel si e asa de dulce, Alex e baiat mare, bronzat si el si smecherel; ce mai, superbi toti cu mic cu mare
sa fiti sanatosi cu totii si viata sa va aduca numai clipe de bucurie.
nu stiu ce se intampla ca nu pot pune poze sa v-o arat pe Andra, mamica de mamica...o sa incerc mai tarziu
Pupici la puiuti si mamicile lor si revenim cu poze

dama spune:
Draga Try, si eu iti urez din suflet sa ai prte de multi ani fericiti si plini de sanatate si realizari alaturi de baietii tai
. Sa fii implinita ca sotie, ca mama si ca femeie in toate cele. Am vazut si pozele puse de tine si acum cele puse de Cecilica si intr-adevar, arati super bronzata, cu talie fina si frumoasa. Sa va fie de bine petrecerea, se vede ca v-ati simtit bine.
Am vazut si fetele vesele, niste furmoase si pline de viata ca deobicei. Foarte molipsitoare veselia a voastra, Cecilico. pe toate 3.
O zi frumoasa va doresc
Mami de David (18.11.2004) & Patrick (18.11.2007)

Otiliav spune:
Andra, sa fii sanatoasa, norocoasa si iubita! Si sa stii ca si noi te iubim mult
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
BB2

paxela spune:
Try sa fi sanatoasa iubita si sa ai parte de tot ce e mai bun
http://picasaweb.google.com/stanescualexa/2008041702
cateva pozite noi, sa vedti ce fata mare are mama
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

roserb spune:
Andra, La multi ani, sa fii sanatoasa si sa realizezi tot ce iti doresti, sa te bucuri de copii si sa va mearga numai bine!
Am vazut si pozele din vacanta voastra, super, ce peisaje, si ce frumosi si bronzati sunteti!
Roxana&Co

roserb spune:
Cici, ai niste papusi de fetite,si pare ca se inteleg foarte bine (nu?) m-am delectat cu pozele voastre ca am prins o pauza mica (cu ocazia asta am vazut ca pe cele de pe picassa le pot vedea si de la servici).Sunteti o familie tare reusita!
Paxela, Deliuta a crescut si e asa frumoasa, ptiu, ptiu! Iar Silviu are o fatza de smecheras de mare clasa!
Roxana&Co

ad_rianna spune:
draga andra si de la noi
sa fii sanatoasa si fericita si sa ai puterea sa-ti poti implini toate dorintele
am vazut si eu pozele din minunata voastra vacanta...ce apa...ce peisaje...cerul ala atat de albastru....apoi m-au dat gata fructele alea din piata si homarii...si paturile alea de masaj ...vise
. sunteti frumosi si bronzati
. sa va fie de bine
adriana & Bianca si
Tudor
(03.11.2004)

monica-elizabet spune:
La multi ani! try
sa fii sanatoasa alaturi de cei 3 baieti ai tai si sa va dea DD multa sanatate si numai bucurii
monica

ochi_verzi spune:
LA MULTI ANI, TRY!!!
Salutare!
Ioana,da asa-i cu coditelecu vreme in urma nu statea sa-i fac codite si acuma vrea doar codite
Otilia, ce piciorus mic are Ana...las ca-i bine pentru ca-s convinsa ca Diana va purta un 38-39, sa am partenera...poate gasesti role si mai mici
Cici, v-am admirat din nou...sunteti niste frumoase si din ce vad ai partenera la facut miscare
Am vazut si-o Delia frumoasa si c-o personalitate puternica si Silviu e un scump
Monica,ce face Ruxi,cum se simte?
Mihaela si Diana 22.11.2004