Comori de nov-dec 04 (176)
Raspunsuri - Pagina 13
onitza spune:
Buna...azi am fost tare fericita ca am papat peste, somon la cuptor in sos...o bunatate, cu garnitura de orez cu legume..hmmmmmm....cred ca trebuia sa numar caloriile ...dar de doua ori in postul Pastelui, merge . Saptamana care vine sunt tare aglomerata...sper sa reusesc sa fac tot ce mi=am propus ca vineri seara sau sambata dimineata plecam la Moreni, e traditie la noi in familie sa iesim la iarba verde la gratar in ziua de Paste.
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Dutzi
Miha, refacere rapida si pupici copilasilor tai scumpi.
Uite ca niciodata nu v-am intrebat daca tu si Aime v-ati cunoscut pe forum, ca apoi sa legati o prietenie asa frumoasa si materializata-n fapte , bravo voua.
Multumim tuturor pentru urarile de sanatate.Azi ma simt mai bine,drept urmare am uitat sa iau 2 doze de antibiotic. Daca il iau maine dimineata are ceva?Sau sa-l intrerup de tot?
Da,cu Aime m-am cunoscut pe forum,cand inca erau piticii nostri mai pitici. Si de cand ne-am intalnit prima data n-a mai scapat de mine.
La multi ani pentru toate floricelele!
Here It Goes Againwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
onitza spune:
'Neata!!!! ce linisteee!!! Paul e deja la gradi, iar eu cu cafeluta in fata, ca-s cheauna, azi-noapte m-am culcat pe la 1
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
monica-elizabet spune:
pe toate sa aveti o saptamana minunata
noi suntem mai bine, azi noapte a dormit ok fara tuse, febra dureri...acum insa are mucisori si tuseste...sper sa scapam repejor
monica
ochi_verzi spune:
quote:
Originally posted by onitza
'Neata!!!! ce linisteee!!! Paul e deja la gradi, iar eu cu cafeluta in fata, ca-s cheauna, azi-noapte m-am culcat pe la 1
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
Salutare tuturor!
Ioana, ce cauti tu la ora asta acasa?
Monica, ma bucur ca Ruxi e mai bine si sa-i treaca cat mai repede
Miha, chiar daca ai uitat nu cred ca ar trebui sa le intrerupi.Aha, deci cu Aime aici v-ati intalnit
La Timisoara si eu am stat la o mamica pe care am cunoscut-o pe alt forum, cu care am vb mult pe mess, la telefon si-am legat o prietenie tare frumoasa.Daca am locui in acelasi oras sigur am fi prietene bune.La vara îi asteptam la noi
Noi nu mai facem pipi des, nu mai miroase si nu mai este tulbure, se pare ca tratamentul incepe sa-si faca efectul.
Acu' e foarte fericita ca ieri s-a intalnit tati cu iepurasul si i-a dat rolele pt ea.Le-a si pupat de atata bucurie.Pentru o vreme le lasam pe 4 roti si doar apoi modificam ca la tricicleta, una-n fata si doua-n spate si cand vad ca merge cat de cat le pun in linie. Cam oboseste,asa ca umblam si cu adidasii la noi
Am facut si poze
La noi s-a mai incalzit vremea, asa ca toata ziua circulam.
Curatenia am terminat-o de sambata si astept vacanta de-o saptamana
...dar slaba activitate pe aici.Unde ati fugit?
Mi-am amintit ca avem si doua filmulete... am role si cu porumbeii
Mihaela si Diana 22.11.2004
dama spune:
Ochi verzi, am vazut o domnisorica frumoasa pe role si nu numai. Sa le stapanesc sanatoasa. Mey, si ce accent fain aveti... ardelencutele.
Sa nu uit, spune-mi si mie unde se gasesc acest tip de role, transformabile? Ca pe aici nu se gasesc decat fie tip patine cu rotile (deci cu 2 randuri), fie inline. Si alea ca ale Dienutei sunt chiar mai practice. Or fi si in culori pt baietei?
Aici nimic nou sub soare, doar ca e soare si asta e ceva ...rar.
Mami de David (18.11.2004) & Patrick (18.11.2007)
ochi_verzi spune:
Dama..noi le-am luat de la un magazin de la noi(Jiu),dar am vazut si la o librarie, iar sotul a vazut si la Real.Fratele eu i le-a luat nepoatei tot de la un supermarket dar nu mai stiu exact de la Kaufland sau altul...
La noi erau si in combinatie de gri cu bleo sau alb cu albastru.
Mihaela si Diana 22.11.2004
monica-elizabet spune:
wow ce domnisorica frumushica si cu role...sa le stapaneasca sanatoasa
monica
onitza spune:
Salutare!
MIHAELA iti laud si eu papusica, tare scumpa si frumoasa mai este!!! pare sa ii placa mult rolele, e tare incantata de cadoul primit de la iepuras ...si imi place cum ii sta cu codite, cand era mai mica nu statea cu parul prins in codite, nu?? asa imi amintesc...sper sa nu confund...si sa iti raspund la interbare, ce caut acasa la ora aceea: luni intru la ora 10 si ies la 11,30, adica am doua ore....pe la 9 plec de acasa.
MONICA ma bucur ca e mai bine Ruxita, chiar ma gandeam la ea azi.
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
Otiliav spune:
Tare fain setul asortat, sa le poarta sanatoasa Diana, cred ca-l iubeste nespus pe acum.
S-a uitat si Ana cu mine la poze si .... evident vrea si ea role , dar i-am spus ca trebuie sa mai creasca putin, poarta numarul 25 la picior deci probabil la anul vom lua role.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
BB2