Comori de nov-dec 04 (176)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Eu am lipsit vreo cateva zile din peisaj...Am reusit si am facut mastita.Nu stiu cum de-am reusit tocmai la sanul din care papa Amira cel mai bine...Vorba Danei ...macar acum m-am mai linistit,cand stiu de la ce mi s-au tras starile de cacao in care am fost cateva zile la rand...Acum sunt pe tratament si un pic mai bine.Ma simt cam aiurea si cam vinovata ca bag antibiotic in mine,dar am fost incurajata ca totul va fi bine si ca nu are absolut nici un efect asupra Amirei.Si decat sa intrerup alaptarea...

Am citit din urma si vad ca fiecare avem cate o problema.Dumnezeu sa ne ajute sa trecem peste si urez si eu sanatate multa la toti bolnaviorii.

Dama,e foarte posibil ca Davidutul sa faca alergie la detergent,dar de ce numai seara?

Felis,iti trimit eu un halat de baie.Robert are vreo 2,pe care nu le poarta.El iese in prosop de la baie.

Here It Goes Againwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Sa-ti fie de bine ciorbita de fasole, Otilia...a fost favorita mea in sarcina cu Patrick...mmmm, si cu afumatura...ptiu, ca o zisei in post, dar asa a fost.

Miha, sanatate, sa scapi repede de antibiotic. Eu ma rog la Dzeu sa tina laptele pt mancaul meu, si tu faci mastita? Pune fata sa pape tot...glumesc.
Da, la David s-ar putea sa fie si alergie la detergent. Azi am luat unul pt bebei, si trec si la dubla limpezire a rufelor. Luni il duc totusi la dr, pt ca desi nu am mai vazut blande mari pe el, de scarpinat tot se mai scarpina (s-a si zgariat in unele locuri si i-a dat sangele) si asta in special cand sta in pat (nu neaparat noaptea). Ma gandesc ca poate sa fie si pe sistem nervos...ziua el nu are stare, e in continua miscare, si probabil cand doarme/sta intins in pat simte nevoia de activitate??? nu stiu...dar sper sa aflu de la dr.

Mami de David (18.11.2004) & Patrick (18.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Miha,sanatate multa!Vorba ta, aproape toate avem cate o "buba"
Ioana,vrednica ai fost
Si eu mi-am gatat curatenia...am facut asa pe rand cate o camera/pe zi iar azi m-am "luptat" cu baia si bucataria,dar am avut si ajutorde nadejde, nu asa...era si ea cu carpa-n mana si stergea usile iar cand a dormit le-am sters ca no sa nu ma vada sa o las sa creada c-a facut ceva...iar acu' seara tare s-a laudat lu' tasu

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Multumim ca v-ati gandit la noi, niciodata nu mi-a trecut prin cap ca ne-ati uitat, ca prea sunteti cu totii draguti in grupul asta al nostru.
Aime, da, suntem inca acasa, eu si Iustin, am avut de terminat cu gradul si am fost nevoita sa predau anul asta.
A fost greu fara tati, insa am facut un soi de naveta, si noi acolo si el aici, iar pe de alta parte tare mi-a prins bine sederea in Bucuresti.O perioada de relaxare pentru mine, cu mult ajutor din partea bunicilor, cu prieteni multi si loc berechet de joaca pentru Iustin si de ce nu, cu sentimentul ala al implinirii, ca mai fac si io ceva pentru cariera mea. Acum pot sa ma gandesc linistita la inca un an de concediu, de la toamna, pe care sa-l petrecem in germania, alaturi de tati.
Iustin merge la o gradinita in limba germana, 4 ore pe zi, si sper sa-i prinda bine cand ne vom duce inapoi printre nemtisori, unde va continua cu o alta gradinita.
La multi ani inca o data, nu stiu daca ai primit mesajul meu si pupici Vladutului drag.
Felis, imi pare bine ca-ti faci timp si mai intri pe forum, ca din cate imi aduc aminte, citeam pagini intregi, fara sa-ti dau de urma. Sanatate lui Mihaita, si tie multa putere de discernamant, sa poti sa iei cele mai bune decizii.
Dama, da, n-am mai intrat pe mess, da m-am gandit mereu la voi, Fulgu poa sa-ti confirme...da cand s-o mai arata la fata. Pupici tie si frumosilor tai flacai.
Try, Iustinelu face bine, stie de toate, e "bun" cum pretinde el ca e, uneori, alteori ma gandesc ca metodele pe care le-am aplicat in cresterea lui n-au fost suficient de eficace ; e stangaci, clar, habar n-are sa deseneze (o intreb pe educatoare cum se comporta, imi spune ca iustin e un baietel bun, da stiti, la desen...), ma amuz cand vine cu mapele lui la sfarsit de luna si toate desenele, indiferent de tema,sunt niste mazgalituri . Sunt inca multe chestii cu care Iustin n-are deloc rabdare si se pare ca rabdarea nu-l va caracteriza vreodata, da norocu lui ca prinde repede...ce bicicleta, ce role...mai asteptam.
Mai Try, ne-am tot plimbat si noi, da voi, cu destinatia voastra m-ati facut sa-mi creez scenarii, ma vad pe plajele alea sau tolanita langa vreun palmier din pozele tale. Iar de Alex, n-am cuvinte, pe zi ce trece-i mai chipes.
Multa sanatate lui Adrian, ca n-am apucat niciodata sa-i urez.
Miha, refacere rapida si pupici copilasilor tai scumpi.
Uite ca niciodata nu v-am intrebat daca tu si Aime v-ati cunoscut pe forum, ca apoi sa legati o prietenie asa frumoasa si materializata-n fapte , bravo voua.
Va pupam pe toti si chiar daca in seara asta nu v-am amintit pe fiecare, maine cu siguranta o vom face .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

tuturor care poarta nume de floare

ehe, vad ca odata cu apropiatul plecarii din club , multe mamic dragi revin
Simona , am retinut eu bine? ,maine nasti? , nastere usoara si bebita sanatos
burticile ce mai fac?
mai vroaim, dar nu mai stiu, ma duc sa imi pupacesc sarbatorita si mai revin

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

'neata!
In primul rand,"La multi ani" celor cu nume de floare.sa fiti sanatosi si fericiti
Dutzi,bine ai revenit
Felis,tu esti o isteata..sunt convinsa ca iei examneul asta de auditor..si eu am o problema cu ex,de experet final:se da pe 22 si 29 IUnie..DPN-ul meu?????20 Iunie..sa vedem.Pupam MIhaita si sa se faca repejor bine.
Monica,cum mai e Ruxi?
Noi suntem bine;ieri am fost la cineva langa Ploiesti care sta la cas.Toata ziua a alerga,a urcat pe un deal..la 20.30 a adormit in drum spre casa in masina.azi al 6.30 s-a trezit!
BBlusa da din picioruse nevoie mare,contractiile le tinem in frau cu medicamente si numar spatamanile.
Un WE minunat in continuare
Pupici

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

DELIA

MAi ce activitate nocturna pe aici...

tuturor celor cu nume de floare...

ANDREAP... stii ca nu e totul sa fii isteatza... cd pici pe langa... asta e... Am mers mai toti pe ideea ca grilele au un singur raspuns... si doar cu unu am mers si eu.. Dar iti pot da exemple de grile in care erau corecte cate 2 raspunsuri... De asta nu stiu cum stau... Abia peste o saptamana dau rasp... si cum o saptamana e Pastele ... nu stiu sigur cd...

MIHA... lasa ca imi iau eu... nu are rosta sa te complici acum... ms

OTILIA... nu mai am de invatzta acum... doar de lucrat...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

sarbatoritilor de astazi! Petrecere frumoasa!

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

La multi ani tuturor florilor de astazi si sa petreceti frumos si sa aveti parte de multe zile ca cea de azi.

Si aici e soare, frumos si cald si avem si noi o "floare" (tati e si Florin), asa ca ne sarbatorim si ne imbatam cu soare ca nu se stie cand mai avem parte de el.

Paxela, La multi ani si pt Delia. Eu stiam ca Dalia e nume de floare, iar Delia inseamna (in greaca) "cea de pe insula Delos", cu referire la zeita Diana care e nascuta acolo. Dar Deliuta ta merita sarbatorita tot timpul ca e ca o floare .

si o duminica frumoasa la toata lumea

Mami de David (18.11.2004) & Patrick (18.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

La multi ani! tuturor floricelelor florilo si florinilor

sa fiti sanatosi
[flo

noi suntem mai bine, pe ruxi nu a mai durut-o burtika azi noapte si a dormit, a mai tusit dar nu chiar f mult in schimb acum tuseste din nou nasol...speram macar de durerea de burta sa scapam azi

monica

Mergi la inceput