Comori de nov-dec 04 (176)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Dama, Ele, mersi de sfaturi. De lapte efectiv mi-e greata numai cand il vad. Aseara am baut un ceai de menta si a fost ok dupa. Eu nu am avut arsuri cu Ana, greturi la greu. Daca am arsuri si greturi, nu-mi vine sa mananc si stau intr-o stare de lesin, incat la un moment dat trebuie sa rontai ceva ca ma roade prea tare, chiar cu riscul sa vizitez baia dupa.
Acum am papat ciorbita de fasole, iar am preferinte de mancaruri fara carne, tin si eu post cand n-ar mai trebui . Asa a fost si la Ana, la un moment dat au observat colegii de servici cu care mergeam la masa ca de ceva vreme nu mananc carne si faceau glume ca am uitat ca s-a terminat postul, iar eu inca nu vroiam sa le spun, taceam chitic la glumele lor .
Dama, tocmai de nastere iti este dor? eu de abia astept sa ajungem la anul pe vremea aceasta, cu bb de 4 luni, zambaret si jucaus, care vrea sa stea in fundulet.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Buna tuturor!

Revin si eu dupa cateva saptamani grele tare. Am fost de la mic la mare bolnaviori in familie. Si acum, dupa 3 saptamani de cand a inceput raceala mai tusim. Dar macar am reusit sa-mi predau totul la serviciu si sa intru in prenatal. Pur si simplu nu mai putem continua. Acum ma bucur din plin de Danutz, de burtica si de odihna. Nici nu imi vine sa il mai duc la gradi' . Bebelusa din burtica e bine, vioaie si mare. Zici ca sunt in luna a noua. Acum ca sunt libera, o sa pun si poze sa o vedeti.

Multa sanatate lui Mihaitza!

Sa va fie de bine concediul Try! Se vede ca a fost tare frumos... Cred ca mi-ar fi trecut si mie toate racelile pe o vreme ca aia. Asa avem parte doar de vremea asta pacatoasa....

Imi pare bine ca acum o sa am timp si sa va citesc mai mult.

32+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

of...ruxi tuseste si zice ca o doare burta...respira greu...imi seamana cu viroza pe care a avut-o cand am fost acasa in ro

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by Dutzi

Buna tuturor copilasilor si mamicilor lor, ne-a fost tare dor de voi...
Scuze pentru absenta, pentru ca n-am mai dat nici un semn, pentru ca n-am mai intrat sa va intrebam de una, alta, dar v-am citit adeseori.
Si dupa ce-am citit despre voi, despre progrese, ghidusii, gradinite, activitati diverse, mi-am reamintit ca timpu asta nu sta in loc deloc, ca deja ne pregatim sa dam navala la "in floarea copilariei".
Delia si Iustin(25.11.2004)
Delia si Iustin

DELIA ce ma bucur ca ai revenit... si cu vesti... nu mai stiam nimic de tine... dar la cat de rara scriu si totdeauna pe fuga... Pupam Iustinel...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aime

Hello fetele!

Felis, sanatate la pui mic.
Si Vladu meu e un pic bolnavior, ieri mi-a varsat pranzul, aseara pe la 12 s-a trezit tusind si iar a vomat. E f infundat si cred ca are mucozitati in gatut, tuseste de rupe si nu vrea sa sufle nasul, el care era campion la asa ceva...Azi s-a trezit cu febra, suntem pe antitermice, eurespal...iaca ca n-am scapat nici noi...si azi planuisem o mini excursie ...dar suntem acasa. A papat putin, f putin si sper sa-si revina, era un piculet mai bien spre pranz.

aime si Vladimir

AIME... sanatate lui Vlad... Eu de asta m-am mirat la Mihai... cum de a putut manca... aseara... cd, pe langa toate alea mai avea si temperatura 39,1 ...

pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Mihaela, Otilia, Dama, Monica, Daniela... multumim ... sper sa ii treaca repede... Azi am sunat sa anuntz ca luni nu merge la innot.. ca sa putem sa recuperam sedintza, la cat costa ..

MONICA... sanatate Ruxitei... sa isi revina repede...

pozele noastre,
www.felis.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Sanatate multa bolnaviorilor
Otilia, eu am avut astfel de arsuri ca am si gastrita.Lapte cald nici eu nu puteam sa beau dar il beam rece, nu din frigider dar asa ca apa si mancam multi biscuiti simpli si paine prajita.Cum incepeau seara[ca tot seara ma apuca] mancam 3-4 biscuiti si trecea, nu de tot dar nu ma mai ardea asa tare.

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Buna fetelor! Acum au plecat musafirii iar eu am inceput sa gatesc pestele pentru maine, mi-e tare dor de carnita!!!! ...sunt si in curatenie generala...azi am spalat toate geamurile si perdelele...MIhai a batut covoarele, iar eu le voi spala luni. Am spalat si jaluzelele de la Paul din camera, rufe, mancare...am fost vrednicuta azi...a, si cumparaturi in Auchan...of, mi-au murit laudatorii:D

Pupam copilasii bolnaviori, speram sa treaca repede!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by onitza

Buna fetelor! Acum au plecat musafirii iar eu am inceput sa gatesc pestele pentru maine, mi-e tare dor de carnita!!!! ...sunt si in curatenie generala...azi am spalat toate geamurile si perdelele...MIhai a batut covoarele, iar eu le voi spala luni. Am spalat si jaluzelele de la Paul din camera, rufe, mancare...am fost vrednicuta azi...a, si cumparaturi in Auchan...of, mi-au murit laudatorii:D

Pupam copilasii bolnaviori, speram sa treaca repede!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

wow ... ce harnicutza... eu... din acte am sa ies direct in noptea de pashti ... cred... Sper sa il facem undeva... ca de gatit... cd?... asa... ca de pashti ma refer... Ca de gatit gatesc... de zi cu zi...

pozele noastre,
www.felis.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Daniela, ma bucur ca ai aparut, chiar ieri vroiam sa intreb de tine, stiu ca Simona mai are putin si naste, urmeaza Andreea si ma gandeam ca mai esti tu si dupa aceea o mare pauza pana la mine.
Ioana, pfui ce harnica esti. Sa nu-mi spui ca mai tii si post, aunteti ambitiosi.
Eu lenevesc din greu, m-am mobilizat sa merg la cumparaturi pentru ca maine sunt magazinele inchise, altfel nici ca ieseam. A, si am facut o ciorbita de fasole, am papat, am dormit, am scos copilul la plimbare cu caruciorul, deh are si ea doi copii ce trebuiesc plimbati si acum suntem fresh daca am dormit de la 5 la 7, eu beau un ceai de menta, ea lucreaza la plastilina. Da chiar ca am facut multe azi, ca sa nu mai spun cate am scris si pe forum .
Felis, treci la invatat, stim noi ca esti fata desteapta dar nici sa tragi chiulul mereu nu cred ca merge . Pai normal ca sarbatorile se fac la prieteni nu-i asa, glumesc si nu prea, important este ca acum multe se pot cumpara de-a gata din magazin.

Multa sanatate bolnaviorilor!

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

BB2

Mergi la inceput