Comori de nov-dec 04 (176)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Multa sanatate lui David, sa treaca bubitele si Irisinei!
Try, yuii ce frumos si ce bronzati sunteti...frumos concediu ati avut!
Otilia,ma bucur ca aveti primavara la noi tare urat este.
De ieri am inceput si noi tratamentul, inca face pipi des, o ustura doar cand i fac toaleta ca inca-i rosie.Bea si foarte multe lichide, in special ceai de lamaie ca asta-i place.Azi am dus si primele probe pt coproparazitologic si pt siguranta duc la doua laboratoare.Ster totusi sa nu aiba paraziti si sa incepem un nou tratament nu de alta dar ma gandesc la ficatul ei, pt ca antibioticul care-l ia este ciprofloxacina si asta sa nu facem injectii[n-a facut niciodata] ca asa doar la gentamicina, kanamicina,rocephina, netilnicina si cepoperazona mai prezinta sensibilitate.
Azi a facut si ea curatenie, mai exact m-a incurcat pe mine dar e mare si vrea sa ma ajute

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Am ajuns si in 18... maine am examen si nu stiu nimic... saptamana asta nu am avut timp nici sa citesc... dar sa mai si invatz... am avut f mult de lucru... Una peste alta, Mihai a facut pneumonie dupa prima sedinzta de innot... asta asa... ca nu aveam destule pe cap... sa simt ca o iau razna...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Sanatate multa lui Mihai, iar tie multa bafta!Tin pumnii!

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

La multi ani! Miria cu mare intarziere, ti doresc numai bine...imi pare tare rau, sper din tot sufletul ca data viitoare sa fie bine pana la capat
multa sanatate si lui mihaitza sa se faca bine repejor si sa paota relua lectiile la bazin
bafta maine felis
danette si numai bine irisinei
noi suntem la fel cu gradi...plans cand o las apoi ok...acum insa avem o mini vacantza de 4 zile si cred ca o scoate iar din circuit
acum este un picut racita, muci +tuse...(banuiesc ca luate de la gradi ca erau multi copilashi tusitori)
va pe toate

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata sa aveti un we placut. La noi se anunta iar vreme frumoasa!

M-am trezit si bine dispusa, din fericire dimineata nu am greturi, incep dupa pranz. Iar seara dupa 7 este groaznic, am o aciditate teribila, adorm greu.
Eu mananc prima data la pranz si la ora 5 mi se face foame si am a doua masa. Dar indiferent ce mananc la 5, cand oricum nu prea pot manca orice de greturi si mananc ceva usor, pe la 7 incepe sa ma roada stomacul.
Am citit ca un remediu bun poate fi o cana de lapte cald, problema este ca nu-mi vine sa inghit lapte dulce. In rest nu mananc prajit, condimentat. Si n-am nimic adus din Ro pentru aciditate.
Partea buna este ca nu pot rontai nimic dupa 7, in sfarsit am si eu grija de silueta. Si cel mai important greturile le am in a doua parte a zilei si asa pot reusi macar dimineata sa lucrez cu spor la servici.

Felis, nu poti amana examenul? A fost apa prea rece la bazin si a racit sau cum? Daca da ti-as recomanda un costumas termoizolant pentru el, nu neaparat intreg cum au scafandrii ci din acela de copii care sa acopere spatele si abdomenul.

Am citit ca Simona mai are putin si naste, nastere si recuperare usoara!

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Otilia si eu am avut arsuri groaznice cand eram gravida, ce-i drept doar in ultimul trimestru. Si la fel ma "tratam" si eu , cu o cana de lapte cald...iar la disperare cate un dicarbocalm. Parca citisem ca era neindicat in perioada sarcinei. Acuma nu o lua de buna...studiaza intai de a lua ca a trecut ceva vreme de atunci si am cam uitat.
Am vrut sa mai scriu si pentru Dama un raspuns acuma vreo doua zile cand cu bubitzele si mergea ca dracu netu asa ca am lasat-o moarta. Denisei ii apar pete rosii pe corp (frunte, nas, barbie, genunchi si coate) INTOTDEAUNA de la Danone. Pana m-am prins s-a intoxicat copila de vreo 3 ori.Si doar am terminat chimie alimentara si stiam ca astea nu sunt bune de nik ...dar na...acuma e si testata pe copilul meu..

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Otiliav
Felis, nu poti amana examenul? A fost apa prea rece la bazin si a racit sau cum? Daca da ti-as recomanda un costumas termoizolant pentru el, nu neaparat intreg cum au scafandrii ci din acela de copii care sa acopere spatele si abdomenul.

Am citit ca Simona mai are putin si naste, nastere si recuperare usoara!

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

BB2

Buna... am venit de la examen...

OTILIA... cum sa amani un examen care nu s-a mai dat de ...4 ani?... Am vrut sa il dau si ultima data, mai ales ca aveam atunci si antrenament: in noiembrie am dat de expert, si in decembrie era exam asta... dar desi voiam sa il dau.... nu am riscat sa ma inscriu: trebuia sa depun actele cu min 2 saptamani inainte... si examenul era pe 5 decembrie si eu nu stiam cd nasc... Examenul a fost pe 5 si eu l-am nascut pe MIhai pe 6
Si acum, daca nu era sa ma anunte o cunostinta ca se da, il ratam...
In fine... a fost examenul de azi... un paradox... subiectele au fost f usoare, neasteptat de usoare, ad nu s-a dat din chestii complicate, dar desi a fost din ce invatzatsem... eu am fost cam pe langa intrebari... Si cd a inceput sa ma intrebe o tipa de la alt numar... intrebarile ei le stiam pe toate... ... 3 subiecte de teorie si 30 de grile... Nu au fost grele, dar... ciudate... Adica... daca de ex te intreaba ce este EROAREA in audit... din cele 3 raspunsuri unul e bun, dar doua inseamna acelasi lucru zis altfel...'o inexactitate involuntara' si o 'greseala involuntara' si corect era ca eroarea e inexactitate ... nu greseala... deci raspunsuri din astea... de va rog sa ma credeti... nu stiu daca iau sau nu.... habar nu am... o sa vad...

pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Mihai e mai bine... azi... dupa ce ieri a... zacut... si s-a chinuit sa doarma... dar am trecut pe antibiotic... Mi-era o mila de el aseara... Am facut si mancare aseara ca sa poata lua medicamentele... Ma asteptam la cum era de infundat, tusind din plamani si zacand... sa nu pape nimic... dar... cd am zis papa... a fost drepti... si a papat tot... Azi e vioi prin casa... nu e bine... dar nu mai e ca ieri... e muuult mai bine...
Apa la bazin e calda, e inchis, se pastreaza caldura... doar ca merge ceva de la dush pana la bazin... nu mult... dar deajuns... Trebuie sa ii iau un halat..

pozele noastre,
www.felis.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Hello fetele!

Wow, cat ma bucur s-o "vad" pe Delia, draga de ea, de mult n-am mai vb. Cand a scris Dana de mononucleoza, la Iustinel m-am gandit si chiar imi propusesem sa va scriu. Sunteti inca acasa, nu? Va pup dulce si apasat
Felis, sanatate la pui mic.
Si Vladu meu e un pic bolnavior, ieri mi-a varsat pranzul, aseara pe la 12 s-a trezit tusind si iar a vomat. E f infundat si cred ca are mucozitati in gatut, tuseste de rupe si nu vrea sa sufle nasul, el care era campion la asa ceva...Azi s-a trezit cu febra, suntem pe antitermice, eurespal...iaca ca n-am scapat nici noi...si azi planuisem o mini excursie ...dar suntem acasa. A papat putin, f putin si sper sa-si revina, era un piculet mai bien spre pranz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Ochi verzi, Ele, multumesc. Ele, la David erau mai umflate, ca o urticarie dar pe arii intinse. Acum de ieri dimineata vad ca nu au mai aparut. Alergie o fi fost la ceva ce a mancat, nu stiu. Danone nu mananca ca nu-i dau.

Otilia, eu am avut arsuri la ambele sarcini. La David au fost cam de pe la jumatatea sarcinii pana am nascut, si le tratam de minune cu lapte (am baut tone de lapte atunci); insa la Patrick inca de la inceput am avut de furca cu arsuri, aciditate si tot asa ma rodea stomacul a foame la nici o ora dupa o masa. In primul trimestru din cauza greturilor nici macar nu-mi venea sa mananc...era tare aiurea. Mie ginecoloaga mi-a recomandata MAALOX suspensie (e un lichid alb) la 30 minute dupa ce mancam. Spre sfarsitul sarcinii era cam apa de ploaie ca nu prea mai avea efect caci se ridicase si mult burtica. Ideal e sa mananci putin si des si sa mesteci bine alimentele, iar apa/lichid sa nu bei imediat dupa ce ai mancat. Asa mi s-a recomandat mie. Of, ce dor imi insa de perioada asta...cine ma aude zice ca sunt nebuna. Si aseara vb cu o amica despre o alta care a nascut, si ii spuneam ca mi-e dor de o nastere...concluzia ei ca sunt nebuna de legat (s-ar putea sa nu greseasca )

Felis, sanatate lui Mihaita, iar tie bafta sa iei examenul. Mai, cand reusesti sa le faci pe toate? mie imi e rusine ca ma vait (din fericire pt voi nu aici pe forum) ca ma ocup doar de casa si copii...si tu cu atatea pe cap, mai dai si examene...mult succes.

Try, m-ai terminat cu locurile si plaja aia unde v-ai facut vacanta. Ei, asa ceva visez si eu...cand oi ajunge, nu stiu, dar cica barbatul imi promite ca in curand...sper ca nu cand om avea amandoi 60 de ani . Alex e din ce in ce mai frumos, si bronzat .

Mami de David (18.11.2004) & Patrick (18.11.2007)

Mergi la inceput